Şimdi Ara

Yeni Taahhütlü Kampanya Başında Cayma Ücreti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yıl sonu 1 yıl taahhütlü superonline aboneliğim bitiyor. Bitmeden arayıp durdular ve tablet içeren 2 yıllık pakete geçirmeye ikna ettiler ama şimdi vazgeçmek istiyorum. Tableti teslim almadım sözleşmeyi de imzalamadım sadece telefonda teyit ettim. Kapatmak istediğimi belirtince 400 tl gibi bir cayma bedeliyle korkutmaya çalıştılar, çünkü mevcut sözleşme üzerinden devam edecekmiş. Öğrenmek istediğim bu işten en ucuz nasıl çıkarım? Ocakta mevcut taahhütlü paket bitince kapatırsam benden ne kadar bir ücret keserler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JagerBomb -- 27 Kasım 2015; 13:33:04 >



  • İmza yoksa hiçbir şey yapamazlar. Klasik korkutma taktiği.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 27 Kasım 2015; 13:37:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    İmza yoksa hiçbir şey yapamazlar. Klasik korkutma taktiği.

    ben de öyle tahmin ediyorum ama bilişim kanunlarına göre telefonda teyit etmenin ne kadar geçerliliği var bilmiyorum, çekincem o yüzden. Bana telefonda tableti ve sözleşmeyi getirecekler dediklerini hatırlıyorum, yani tek başına sözlü teyit yetmiyor ki sözleşme imzalatma ihtiyacı hissettiler. Cevabın için teşekkürler bu arada.


    Benzer durum yaşamış başka tecrübesi olanda onaylarsa ona göre kadeh kaldıracağım.
  • Sorunum çözüldüğü için konu kapanabilir. Yine de yazayım, başkası faydalansın. Tableti almadığım ve imza atmadığım halde sadece sesli onay vererek başka kampanyaya geçirildim. SOL internet işlemlerine giriş yapınca eski kampanyanın dondurulup bu yenisinin başladığını gördüm. Ancak kanunen 2 hafta içinde cayma hakkı var, kullanılan gün kadar tutarını ödemek kaydıyla tabi. Ben de bu hakkı kullandım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.