Şimdi Ara

Keçiboynuzu / Meyve Özleri / Soğuk Sıkım Yağlar ve Çukurova'dan Ürünlerde Fırsat (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
76
Favori
62.854
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4.kez siparişim geldi.Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iso227

    evet keçiboynuzu şurubunun tadı berbattı,beğenmemiştim.ne olmuş beğenmediysen herkesin zoruna gidiyor!!! ayrıca brokoli severim ama çok yemem.

    Mesajımdan bunu mu çıkardın arkadaş?

    Şurup ile özü aynı şey değil. Başka marka kullanıp, nerden aldığını bile hatırlamazken yorum yapıp insanları bilgilendirdiğini mi sanıyorsun?

    Brokoli ise sadece bir örnekti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SwordsMan

    quote:

    Orijinalden alıntı: erkanist

    quote:

    Orijinalden alıntı: SwordsMan

    quote:

    Orijinalden alıntı: erkanist

    quote:

    Orijinalden alıntı: SwordsMan

    quote:

    Orijinalden alıntı: erkanist

    quote:

    Orijinalden alıntı: SwordsMan

    Öncelikle satıcıya,
    Üyelik tarihime mesajlarıma bakın. Ben sizin gibi yüzlerce tüccar gördüm bu forumda gelip geçtiler. Sizin firmanıza ürününüze hiç bir kötü yorum yapmadığım, sadece farklı bir marka tercihimi belirttim diye Hünnap lobisi olmuşuz. Hemen saldırıya geçmişsiniz. Siz dersiniz ki benim ürünüm iyi başka marka der benim ürünüm iyi. Kimse malına kötü demez. İsteyen istediğiniz alır. Kimsenin ELİNİ TUTMUYORUM mal satma diye. Kimsenin ELİNİ TUTMUYORUM bu markayı almayın diye. Ama burası bir forum. Burada ilan açıyorsanız böyle didiklemelere hazır olacaksınız. Malınızı övenlere canım cicim deyip diğerlerini lobicilikle itham etmeyeceksiniz. Ha bunları yapamıyorsanız burada değil semt pazarında satarsınız ürününüzü.

    Diğer arkadaşlara,
    Farklı bir marka tercihini belirten birini karşı firma elemanı diye itham ediyorsunuz ya siz de can siperhane bu firmayı savunuyorsunuz. Sizde bu firmanın avukatı mı (mecazen değil gerçek anlamda) oluyorsunuz o zaman? Ödüllerin kolay alındığından bahsediyorsunuz ya o kalite belgeleri, raporlar layıkıyla mı alınıyor sanıyorsunuz?

    Ben bu mesajın bir kısmı için üzerime alınıyorum.

    Öncelikle konu sahibi arkadaşın yerine kendinizi koyun. Bu kadar emek ver, konu aç, indirim kodları, hediyeler dağıt. Özenle kargoyu paketle, her türlü soruya ilgi ile cevap ver, biri çıksın markanı kötülemesin ama ben falancanın ürününü kullanıyorum desin. Hoşunuza gider mi? Başka marka tavsiyesi isteyen oldu da ben mi göremedim? Eczaneleri ele geçirmiş fabrikasyon üretim yapan bir firma ile rekabete girmiş bir firmaya yapılacak şey mi? Eğri oturup doğru konuşalım şimdi. Arkadaştan ürün alıp kıyaslanız ve sonucunda da benim damak tadıma uygun değildi, başka marka kullanıyorum deseniz eyvallah. Kullanıcı deneyimi önemlidir diye boşuna demiyorum.

    "Rakip firma çalışanı olduğu için yorum yapan varsa" diye başlayan cümleyi itham etmek olarak da algılamayın kesinlikle. 3-5 yorumu olup konuya falanca firmayı öven yorum yazan tipleri kastediyorum.

    Ödül ile kalite belgesi-rapor kıyaslamanız pek doğru olmamış. Ödülü taraflı verseniz bile herhangi bir yasal sorumluluğu olmaz. Belge-Rapor verdiğinizse ise yasal sorumluluğunuz olur. Ben de o yüzden Altın Havan zavazingo ödülünün bir anlamı olmadığını söyledim. Ama uluslararası standart gibi arkadaşın link verip paylaştığı belgeleri almak öyle hal hatırla olacak şeyler değil. Çalıştığım holdinge kalite belgesi alınırken projenin içindeydim, bu yüzden çok iyi biliyorum. Naçizane tavsiyem sağlığınız açısından ürününü kullandığınız firmayı bir araştırın, benzer belgelere sahipler mi? Gerisi zaten tercih meselesi.

    Son olarak amacım kimseyi kırmak değil, konu sahibi arkadaşın avukatı değilim, tanımam etmem. Her zaman söylüyorum, işini layıkıyla yapanın yanındayım. Sakıncalı bir durum görürsem tepesine çökmesini de bilirim.

    Saygılar.

    Dediğim gibi burası bir forum. Ticari bir alan değil. Ben de tercihimi ve sebebimi belirten bir mesaj atmışım. Sizin için bilmem ne kalite belgesi önemlidir bu markayı tercih edersiniz benim için bilmem ne ödülü önemlidir onu tercih ederim. Ama diyemezsiniz ki bu konuya başka marka yazmayın. Satıcı arkadaşta buraya konu açıyorsa konusuna başka markaların yazılması gibi durumlara hazır olmalıdır. Ayrıca benim anlayışıma göre düzgün tüccar rakip firmayı kötülemek yerine kendi malının iyi yanlarını söyler. Satıcının diğer marka hakkında yazdıklarına bir bakın. Elinde bir kanıt belge bir dayanak var mı bunları söylerken. Ticari ahlaka sığıyor mu? Bakın halen satıcının ürünü hakkında halen kötü bir yorum yapmadım. Çünkü dediğiniz gibi denemedim. Ayrıca kötü olduğunu da düşünmüyorum. Ama esnaflık anlayışının kötü olduğunu yazdığı mesajlara bakarak rahatlıkla söyleyebilirim. Böyle bir esnafla da zaten bir ticaretim olmaz bu saatten sonra.

    Aşağıda da konu ilk açıldığında attığım mesaj var. Niyetimin üzüm yemek olduğu anlaşılıyordur herhalde.

    quote:

    Orijinalden alıntı: SwordsMan

    Merhaba,

    Keçiboynuzu özlerinin nasıl tüketilmesi tavsiye ediliyor yetişkinler ve çocuklar için?



    quote:

    Orijinalden alıntı: c.i.o.2.6

    Merhaba,

    Keçiboynuzu özünü yetişkinler sabah ve akşam birer çorba kaşığı şeklinde kullanabilirler.
    Eğer tadı ağır gelirse (bizim üründe glikozsuz olduğundan ağır değil gerçi :) ) süte karıştırarak da içebilirsiniz.

    Yine aynı şekilde, çocuklar için de süte karıştırarak kullanabilirsiniz. Duble kalsiyum olur :)

    Ben kahveme şeker niyetine katıyorum ama herkesin damak tadı ayrıdır.



    "Ben Hünnap markasını tercih ediyorum daha güvenilir bulduğumdan. Bilindik ve ödül almış bir marka." ben de bu yoruma anlam veremiyorum. Neye göre bilindik? Niye daha güvenilir? Gazeteye çıktı diye mi yoksa eczaneleri parsellemiş diye mi?

    Satıcıya ürünü nasıl kullanmak gerektiğini sorup, üstüne bir de farklı markayı övüp nirvanaya ulaşmışsınız zaten. Cevap alabilir miydiniz bilemem ama keşke o soruyu Hünnap'a soraydınız. Niyet üzüm yemek belli ama yandaki bağcıyı dövüyorsunuz.

    Gıda konusunda genel prensibim bilindik markalardan alışveriş yapmaktır. Çünkü hiç standarta veya belgeye güvenmiyorum. Bilinirliği yüksek olan markaların tağşiş yapma ihtimallerini daha düşük görüyorum. Keçi boynuzu özü deyince de hem çevremde hem de internette karşıma hep Hünnap markası çıktı. Bu bilinirliği nasıl sağladığı beni ilgilendirmiyor. Her firma bir şekilde reklam yapıp markasını tanıtmaya çalışıyor. Ayrıca satıcıya ilk sorduğum sorunun üzerinden 3 ay geçmiş. Sanki dün sormuşum bugün de başka marka kullanıyorum demişim. Niye bu kadar tuhafınıza gitti anlamadım. Demek ki zamanın da bu ürünü almayı düşünmüşüm daha sonra araştırınca farklı bir markadan yana tercih kullanmışım (Hünnap'ı ilk kez 2 hafta önce aldım bu arada).

    Prensip meselesi birşey diyemem. Organik ve soğuk press üretim yapmayan bir firmadan sadece marka bilinirliği olduğu için gıda alışverişi yapıyorsanız tercih sizin, kendi sağlığınız sonuçta. Ben de Anadolu bölgesine bu konuda daha çok güveniyorum. Standardı, belgesi olmasın, hangi şartlarda ve hangi üretim tekniğini kullandığı bilinmnesin, hatta merdiven altı üretim yapsın ama iyi reklam yapmış diye firmayı (Hünnap'ı kastetmiyorum) tercih etmek bana mantıklı gelmiyor.

    İki firma konusunda farklı noktalardayız, aynı noktaya gelmek gibi bir çabam da yok zaten. Sadece kendinizi konunuz olduğunu düşünüp empati yapmanızı bekledim. Soru sormuş ve karşılığında cevap almışsınız. Arkadaşın konusunda X markayı şu sebeple aldım diye gazete haberi linki paylaşmanız etik ise başka sözüm yok.

    Daha öncede dediğim gibi tercih meselesi. Benim mantığım doğrudur diye bir iddiam veya dayatmam olmadı hiç bir zaman.

    İkinci paragrafta yazdıklarınıza katılmıyorum. Sanki ben arkadaşın dükkanına gittim de önüne tezgah açtım gibi tepki gösteriyorsunuz. Burada ticari bir konu açılıyorsa değişik markalarda önerilecektir (Gerçi ben önermemişim bile, sadece ben bu markayı şu sebepten aldım demişim), belgeleri de sorgulanacaktır, her türlü soru da sorulacaktır. Satıcı bunları kaldırılamıyorsa daha önce dediğim gibi semt pazarında satsın ürününü.

    Ürününü nerde satacağına burdaki hiç kimse karar veremez. Konu takviye gıda tavsiyesi minvalinde açılmış bir konu değil. Ürünü alır kullanır deneyiminizi paylasip diğer üyeleri bilgilendirir, satıcının ilgisinden kargo paketi özeninden bahsedersiniz. Ortada ticari bir durum var, gözönünde bulundurulmalı diye düşünüyorum. Markayı şu sebepten kullanıyorum dediniz diye insanlar koşa koşa gidip alacak değil elbette. Sadece bu paylaşıma gerek yoktu bence. Herkesin kendi kanaatidir.

    Başka yorumlara bakıyorum da galiba beklentimi yüksek tutmuşum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: c.i.o.2.6

    Bu arada kampanya arada kaynamasın; hatırlatalım.

    Sevgili büyüklerim ve arkadaşlarım merhaba,

    www.atiserimarket.com da devam ettirdiğimiz kampanyamız GÜNCELLENMİŞTİR.

    Yeni kampanya kupon kodlarımız:

    YENİYIL15 = 39 TL üzeri siparişlere %15 indirim, kargo 4 TL

    YENİYIL20 = 59 TL üzeri siparişlere %20 indirim, kargo ücretsiz

    YENİYIL25 = 99 TL üzeri siparişlere %25 indirim, kargo ücretsiz


    Ayrıca kampanyaya biraz eğlence katmak için, sipariş numarasının sonu 00,11,22,44,55,66,77,88,99 ile biten kişilere PORTAKALLI KEÇİBOYNUZU ÖZÜ 300 gr HEDİYE,

    Mersin firması olduğumuz için 33 ile biten siparişlere 670 gr PORTAKALLI KEÇİBOYNUZU ÖZÜ HEDİYE. Bu rakamları yakalarsanız lütfen buraya yazın :)

    Kupon kodlarını, ürünleri seçtikten sonra, SEPETİM sayfasında kullanabilirsiniz. KUPONLARI KULLANABİLMENİZ İÇİN KULLANICI GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKLİ. Kargo ücretsiz olan kuponlar için sistem önce kargo ücretini hesaplıyor, dert etmeyin. Toplam indirim sonucu kargo ödemediğinizi göreceksiniz.

    Tüm beğenileriniz için yorumlarınız için tekrar teşekkürler.

    www.atiserimarket.com

    670 gr Organik Keçiboynuzu Özü:http://atiserimarket.com/keciboynuzu-urunleri/670-gr-keciboynuzu-ozu.html
    670 gr Portakallı Keçiboynuzu Özü:http://atiserimarket.com/keciboynuzu-urunleri/portakall%C4%B1%20ke%C3%A7iboynuzu
    Soğuk Pres Çörek Otu Yağı 250 cc:http://atiserimarket.com/keciboynuzu-urunleri?product_id=85
    250 gr Keçiboynuzu Unu:http://atiserimarket.com/keciboynuzu-urunleri/250-gr-keciboynuzu-unu-.html
    500 gr Ballı Keçiboynuzu Meyvesihttp://atiserimarket.com/500-gr-kirilmis-keciboynuzu-meyvesi.html
    670 gr Karaüzüm Özü:http://atiserimarket.com/keciboynuzu-urunleri/-670-gr-karauzum-ozu.html
    100 cc Karadut Şurubu:http://atiserimarket.com/keciboynuzu-urunleri/100cc-karadut-ozu-.html
    670 gr Adıyaman Beyaz Dut Özühttp://atiserimarket.com/670-gr-beyaz-dut-ozu-.html
    250 cc Kantaron Yağı:http://atiserimarket.com/keciboynuzu-urunleri/250-cc-sari-kantaron-yagi-.html

    Keçiboynuzu / Meyve Özleri / Soğuk Sıkım Yağlar ve Çukurova'dan Ürünlerde Fırsat

    Alışveriş sitenize üye olmak e kadar zormuş,
    2 gündür üyelik onayı bekliyorum, hem buradan hemde web sitenizden mesaj yazdım, hala cevap yok, ilgi ve alaka çok yüksek ...




  • c.i.o.2.6 C kullanıcısına yanıt
    merhaba

    KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ varmı ?
  • elysiummm kullanıcısına yanıt
    Üye olmayı başarabilirsen,
    web sitesinde satışı gözüküyor :)
  • c.i.o.2.6 C kullanıcısına yanıt
    Daha önceki ürünleri beğenmiştim. Bu defa ekleme yaptım sepete. Bakalım yeni ürünler nasıl.

    İkinci siparişimizi de verdik bakalım.

    Sipariş numarası 2421

    Hediyeyi bir numara ile kaçırdık galiba, sağlık olsun artık ne yapalım.

    Bu arada sitenizden kargo takibi yapılabiliyor mu artık acaba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yigitmete

    Daha önceki ürünleri beğenmiştim. Bu defa ekleme yaptım sepete. Bakalım yeni ürünler nasıl.

    İkinci siparişimizi de verdik bakalım.

    Sipariş numarası 2421

    Hediyeyi bir numara ile kaçırdık galiba, sağlık olsun artık ne yapalım.

    Bu arada sitenizden kargo takibi yapılabiliyor mu artık acaba.



    Merhaba hocam,

    Evet takip yapılıyor.
    Bu akşamüstü siparişiniz kargoya verilir.
    Yarın sabah da sistem üzerinden takip no paylaşılır.

    Selamlar

    www.atiserimarket.com
    Bu mesaja eklenen görseller:

    Keçiboynuzu / Meyve Özleri / Soğuk Sıkım Yağlar ve Çukurova'dan Ürünlerde Fırsat




  • c.i.o.2.6 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

    İyi günler...

  • ilk siparişimi kasım ayında vermiştim tadından çok memnun kalmıştım. sipariş verirken portakallı mı normal keçiboynuzu mu alsam diye arada kalmıştım. normal sipariş verdim bugün şanslı günümmüş . Sipariş No: #2433 portakallı keçiboynuzu da hediye oldu sanırım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastik74 -- 23 Şubat 2016; 17:02:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fantastik74

    ilk siparişimi kasım ayında vermiştim tadından çok memnun kalmıştım. sipariş verirken portakallı mı normal keçiboynuzu mu alsam diye arada kalmıştım. normal sipariş verdim bugün şanslı günümmüş . Sipariş No: #2433 portakallı keçiboynuzu da hediye oldu sanırım :)

    Merhaba hocam,

    Evet hediye olacak dediğiniz gibi.
    Bir sorum olacak, kupon kullanmamışsınız.
    Saat kaçta vermiştiniz siparişi? Genelde merkezde sadece kupon kullananlar için hediye ekliyorlar son iki haneye ve kupon kullanımına bakıp.

    Eğer henüz sipariş verdiyseniz yarın çıkar ve hediyemiz de eklenir,

    Selamlar

    www.atiserimarket.com




  • quote:

    Orijinalden alıntı: c.i.o.2.6

    quote:

    Orijinalden alıntı: fantastik74

    ilk siparişimi kasım ayında vermiştim tadından çok memnun kalmıştım. sipariş verirken portakallı mı normal keçiboynuzu mu alsam diye arada kalmıştım. normal sipariş verdim bugün şanslı günümmüş . Sipariş No: #2433 portakallı keçiboynuzu da hediye oldu sanırım :)

    Merhaba hocam,

    Evet hediye olacak dediğiniz gibi.
    Bir sorum olacak, kupon kullanmamışsınız.
    Saat kaçta vermiştiniz siparişi? Genelde merkezde sadece kupon kullananlar için hediye ekliyorlar son iki haneye ve kupon kullanımına bakıp.

    Eğer henüz sipariş verdiyseniz yarın çıkar ve hediyemiz de eklenir,

    Selamlar

    www.atiserimarket.com

    yeni sipariş verdim ama kupon kullanmadım. tek keçiboynuzu siparişim vardı. şimdi bana gelmeyecek mi kupon kullanmadığım için




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fantastik74

    quote:

    Orijinalden alıntı: c.i.o.2.6

    quote:

    Orijinalden alıntı: fantastik74

    ilk siparişimi kasım ayında vermiştim tadından çok memnun kalmıştım. sipariş verirken portakallı mı normal keçiboynuzu mu alsam diye arada kalmıştım. normal sipariş verdim bugün şanslı günümmüş . Sipariş No: #2433 portakallı keçiboynuzu da hediye oldu sanırım :)

    Merhaba hocam,

    Evet hediye olacak dediğiniz gibi.
    Bir sorum olacak, kupon kullanmamışsınız.
    Saat kaçta vermiştiniz siparişi? Genelde merkezde sadece kupon kullananlar için hediye ekliyorlar son iki haneye ve kupon kullanımına bakıp.

    Eğer henüz sipariş verdiyseniz yarın çıkar ve hediyemiz de eklenir,

    Selamlar

    www.atiserimarket.com

    yeni sipariş verdim ama kupon kullanmadım. tek keçiboynuzu siparişim vardı. şimdi bana gelmeyecek mi kupon kullanmadığım için

    Merhaba,

    Eğer buraya yazmamış olsaydınız gelmeyecekti çünkü merkezde paketlemeyi yapanlar kupon kullanmış mı diye bakıyor ve donanımhaber'den gelmeyen siparişlere hediye eklemiyor son iki hane aynı olsa da ve bu haliyle saat 16'dan önceki siparişleri çıkarıyor.

    Sizin sipariş yarın çıkacağından hediye ile beraber çıkacak, problem yok:)

    Selamlar

    www.atiserimarket.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.i.o.2.6 -- 23 Şubat 2016; 17:22:01 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: c.i.o.2.6

    quote:

    Orijinalden alıntı: fantastik74

    quote:

    Orijinalden alıntı: c.i.o.2.6

    quote:

    Orijinalden alıntı: fantastik74

    ilk siparişimi kasım ayında vermiştim tadından çok memnun kalmıştım. sipariş verirken portakallı mı normal keçiboynuzu mu alsam diye arada kalmıştım. normal sipariş verdim bugün şanslı günümmüş . Sipariş No: #2433 portakallı keçiboynuzu da hediye oldu sanırım :)

    Merhaba hocam,

    Evet hediye olacak dediğiniz gibi.
    Bir sorum olacak, kupon kullanmamışsınız.
    Saat kaçta vermiştiniz siparişi? Genelde merkezde sadece kupon kullananlar için hediye ekliyorlar son iki haneye ve kupon kullanımına bakıp.

    Eğer henüz sipariş verdiyseniz yarın çıkar ve hediyemiz de eklenir,

    Selamlar

    www.atiserimarket.com

    yeni sipariş verdim ama kupon kullanmadım. tek keçiboynuzu siparişim vardı. şimdi bana gelmeyecek mi kupon kullanmadığım için

    Merhaba,

    Eğer buraya yazmamış olsaydınız gelmeyecekti çünkü merkezde paketlemeyi yapanlar kupon kullanmış mı diye bakıyor ve donanımhaber'den gelmeyen siparişlere hediye eklemiyor son iki hane aynı olsa da ve bu haliyle saat 16'dan önceki siparişleri çıkarıyor.

    Sizin sipariş yarın çıkacağından hediye ile beraber çıkacak, problem yok:)

    Selamlar

    www.atiserimarket.com

    teşekkür ederim hocam. hayırlı satışlar :)




  • c.i.o.2.6 C kullanıcısına yanıt
    Dün sipariş vermiştim, hala hazırlanıyor görünüyor.

    Bugün kargoya verilir demiştiniz ama, bir hata mı var acaba?
  • Dün 14 civarında toplamda 3 litre keçiboynuzu özü siparişi geçtim kod kullanarak. Ödeme ekranından sonra hata verdi sayfa görüntülenemedi. Ürünler sepetimde görünüyor. Sipariş geçmişi de boş ancak kredi kartımda açık provizyon olarak görünüyor. İlgilenirseniz sevinirim

    Bu mesaja eklenen görseller:

    Keçiboynuzu / Meyve Özleri / Soğuk Sıkım Yağlar ve Çukurova'dan Ürünlerde Fırsat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemrek -- 24 Şubat 2016; 10:50:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemrek

    Dün 14 civarında toplamda 3 litre keçiboynuzu özü siparişi geçtim kod kullanarak. Ödeme ekranından sonra hata verdi sayfa görüntülenemedi. Ürünler sepetimde görünüyor. Sipariş geçmişi de boş ancak kredi kartımda açık provizyon olarak görünüyor. İlgilenirseniz sevinirim

    Bu mesaja eklenen görseller:

    Keçiboynuzu / Meyve Özleri / Soğuk Sıkım Yağlar ve Çukurova'dan Ürünlerde Fırsat


    Merhaba,

    Ödemeniz alınmış, ama sistemde eksik sipariş olarak görünmüş.

    Ben ilettim, bugün gönderime çıkar,

    Teşekkürler bilgilendirme için,
    Selamlar

    www.atiserimarket.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yigitmete

    Dün sipariş vermiştim, hala hazırlanıyor görünüyor.

    Bugün kargoya verilir demiştiniz ama, bir hata mı var acaba?

    Merhaba,

    Takip numaranızı sistem üzerinde bulabilirsiniz,

    Dün çıktı, bir şüpheniz olmasın,

    Selamlar

    www.atiserimarket.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN DE AZ ÖNCE SİTENİZE ÜYE OLDUM VE SİPARİŞLERİMİ GEÇTİM.AKŞAM AKŞAM alışveriş yaptım paramın harcanası vardı sanırım gene rahat duramadık haydi bakalım ürünlerim gelsin birde biz deneyelim bakalım. bu arada sipariş no yu tutturamadım *2450
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c.i.o.2.6


    quote:

    Orijinalden alıntı: cemrek

    Dün 14 civarında toplamda 3 litre keçiboynuzu özü siparişi geçtim kod kullanarak. Ödeme ekranından sonra hata verdi sayfa görüntülenemedi. Ürünler sepetimde görünüyor. Sipariş geçmişi de boş ancak kredi kartımda açık provizyon olarak görünüyor. İlgilenirseniz sevinirim

    Bu mesaja eklenen görseller:

    Keçiboynuzu / Meyve Özleri / Soğuk Sıkım Yağlar ve Çukurova'dan Ürünlerde Fırsat


    Merhaba,

    Ödemeniz alınmış, ama sistemde eksik sipariş olarak görünmüş.

    Ben ilettim, bugün gönderime çıkar,

    Teşekkürler bilgilendirme için,
    Selamlar

    www.atiserimarket.com

    iyi günler. Ürünlerin kargo bilgisi hala ulaşmadı. Bugün 3. gün olacak hala bekliyoruz




  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.