Şimdi Ara

800-900 TL civarı telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili ve saygıdeğer forum ahalisi, yeni bir telefon alacağım ve bir an önce alırsam çok iyi olacak, aciliyetim var denebilir. Bunun için 800-900 lira civarı beni en az 2 sene götürebilecek telefon önerilerinizi bekliyorum. bilindiği üzre bu fiyata iphone alınamıyor, wp telefonlarından da istemiyorum android olucak, internet ve oyun kullanımı, müzik dinlemek gibi telefonu köküne kadar kullanabildiğim her türlü özelliğe ihtiyacım var. Bir süre discovery 1 kullandım, rootladım da sonuna kadar, gayet de memnundum sadece şarj problemim vardı, en kötü onun kalibresinde olmalı hatta daha da iyi olursa karıma. Telefonu direkt nakit, garanti servisini rahat kullanabileceğim bir yerden alıcam. İnternetten de alabilirim, ama direkt elden alıp herhangi bir garanti sorununda elden teslim edebileceğim bir yer istiyorum. Benim için daha rahat olacaktır internetten tekrar garantiye gönder falan uğraşmak istemiyorum. Vodafone, Turkcell veya Avea telefonları geldi ilk planda aklıma, ama kullananlardan tavsiye almak daha iyi olacaktır benim için. Bu arada kesinlikle Samsung olmasını da istemiyorum oldukça antipatim var Samsung'a karşı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder iyi günler dilerim.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: P1vsCPU

    Sevgili ve saygıdeğer forum ahalisi, yeni bir telefon alacağım ve bir an önce alırsam çok iyi olacak, aciliyetim var denebilir. Bunun için 800-900 lira civarı beni en az 2 sene götürebilecek telefon önerilerinizi bekliyorum. bilindiği üzre bu fiyata iphone alınamıyor, wp telefonlarından da istemiyorum android olucak, internet ve oyun kullanımı, müzik dinlemek gibi telefonu köküne kadar kullanabildiğim her türlü özelliğe ihtiyacım var. Bir süre discovery 1 kullandım, rootladım da sonuna kadar, gayet de memnundum sadece şarj problemim vardı, en kötü onun kalibresinde olmalı hatta daha da iyi olursa karıma. Telefonu direkt nakit, garanti servisini rahat kullanabileceğim bir yerden alıcam. İnternetten de alabilirim, ama direkt elden alıp herhangi bir garanti sorununda elden teslim edebileceğim bir yer istiyorum. Benim için daha rahat olacaktır internetten tekrar garantiye gönder falan uğraşmak istemiyorum. Vodafone, Turkcell veya Avea telefonları geldi ilk planda aklıma, ama kullananlardan tavsiye almak daha iyi olacaktır benim için. Bu arada kesinlikle Samsung olmasını da istemiyorum oldukça antipatim var Samsung'a karşı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder iyi günler dilerim.

    http://m.n11.com/sony-xperia-m4-aqua-slikon-kilif-ve-kirilmaz-hediye-P65272159#

    Hocam burdan m4 aqua al.Paran olunca bide 16 lik hafiza karti aldinmi tamamdir.seni asla uzmez. Tek sikintisi hafiza sorunu o da 6.0 da cozulecek. Bende bu hafta alicam burdan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok kararsız kaldım kardeşim durumlar konusunda. Huawei Ascend G7 iyi gibi, M4 Aqua da güzel aslında. Zenfonelar ne alemde bilmiyorum, bir de GM 4G One var, her yere bakınıyorum kimisi telefonu yere vuruyor kimisi el üstünde tutuyor her türlü durum mevcut napsam bilemedim resmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P1vsCPU -- 24 Ekim 2015; 16:00:07 >
  • P1vsCPU kullanıcısına yanıt
    Vibe x2
  • P70
  • P70 daha tuzlu kaciyo hocam G7 bile 1000 lira :)

    Vibe x2 icin de bataryasi hemen bitiyo ve arka kamera kalitesiz demisler hep. Ne diyorsunuz hocam bu duruma?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P1vsCPU -- 24 Ekim 2015; 17:30:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M4aqua ve g4c bakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın hocam ben onu Huawei P7 ile karıştırdım, haklısınız şu an oldukça cazip ve ilgi çekici bir telefon olarak gözüme çarpmaya başladı iyicene. Kullanıcı iseniz daha detaylı bilgi rica edebilir miyim?
  • P1vsCPU kullanıcısına yanıt
    kullanıcısı değilimde fiyatına göre güzel ceptir
  • Ben de m4 aqua + 16 veya 32gblık bir kart derim, sony kalitesi , malzemesi , ses kaltesi, çin markalarından oldukça iyidir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo P70 almış bulunmaktayım, herkese yardımları ve önerileri için teşekkür ederim :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: P1vsCPU

    Lenovo P70 almış bulunmaktayım, herkese yardımları ve önerileri için teşekkür ederim :D

    Hayırlı olsun iyi bir seçim olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.