Şimdi Ara

[Tamamlandı] DARK SOULS:PtDE TÜRKÇE ÇEVİRİ YAMASI (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
32
Favori
76.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu dualshock 4 ile pc de oynamak istiyorum. Oyunu açınca bütün tuşlar çalışıyor ama kamera hep dönüyor. Kameranın dönmesini nasıl durdabiliriz ?
    Yardımcı olabilirmisiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sake_16

    Oyunu dualshock 4 ile pc de oynamak istiyorum. Oyunu açınca bütün tuşlar çalışıyor ama kamera hep dönüyor. Kameranın dönmesini nasıl durdabiliriz ?
    Yardımcı olabilirmisiniz.

    Muhtemelen uyum sorunu. Xbox360ce programi ile xbox gamepadi gibi gostermeyi deneyin dualshock'u. On tllik snopy ile sorunsuz oynadim ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perseus4EveR kullanıcısına yanıt
    Ya şimdi diyecek o kadar çok şey var ki, nereden başlasam? En iyisi ben susayım yoksa koskoca donanım haber sitesinin text field ları yetmeyecek. Bilmiyorum anam, ingilitce bilmiyorum. Can sıkıntısı, adama bulaşayım dedim, sataşayım dedim, işim gücüm yok, gözümün üstünde kaş var. Hadi şimdi sen otur çöz bunları.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet


    quote:

    Orijinalden alıntı: sake_16

    Oyunu dualshock 4 ile pc de oynamak istiyorum. Oyunu açınca bütün tuşlar çalışıyor ama kamera hep dönüyor. Kameranın dönmesini nasıl durdabiliriz ?
    Yardımcı olabilirmisiniz.

    Muhtemelen uyum sorunu. Xbox360ce programi ile xbox gamepadi gibi gostermeyi deneyin dualshock'u. On tllik snopy ile sorunsuz oynadim ben.

    Dediğin program ile sorunu çözdüm. Teşekkürler arkadaşım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kukurik kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok bulaşmak istersen özelden yazabilirsin. Konuyu boş yere meşgul etme yeter :)
  • Sakin beyler :)
  • Steamda arkadaşım 400 saat bu oyunu oynamış tüm başarımlarıda açtıgı halde hala oynamaya devam sizce nedeni nedir bu oyunu çok merak etmeye başladım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 22 Şubat 2016; 22:24:37 >
  • 2 hafta oldu sanırım son durum nedir gelişme varmı ?
  • Hergün girip buraya bakıyorum bir gelişme var mı diye.Heyecanla bekliyoruz yamayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar geçtiğimiz hafta rahatsız olduğumdan çeviride fazla bir ilerleme olmadı. Çevirmeye devam ediyorum ama bu kısım biraz uzun olduğundan daha yavaş ilerliyor. Birkaç gün içinde %10 ilerlemiş olurum diye düşünüyorum.
  • harunefetr kullanıcısına yanıt
    Çok zevkli bir pvp sistemi var :)
  • Napoleonfd kullanıcısına yanıt
    İyi çeviriler hocam.
  • Oyun zor ama bir o kadar da zevkli nasıl oluyor bu is :) çeviriyi yapan arkadaşa kolay gelsin ve yama çalışmasından dolayıda teşekkür ediyorum. Oyunun çevirisi oyun kadar zor değildir umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sake_16 -- 23 Şubat 2016; 17:00:00 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çeviriyi yapan arkadaşlara başarılar diliyorum. böyle bir oyunu çevirmeyi seçtikleri için ayrıca teşekkürler.
  • harunefetr kullanıcısına yanıt
    Oyundaki mekan ve karakterlerdeki derinlik bence hocam. Tüm başarımları kazanmış ve 300 küsür saat oynamış birisi olarak hala oyunu oynadığımda yeni şeyler görebiliyorum mesela. Mekanlardaki düşmanların dizilişleri, bina yapıları, etraftaki manzara ve hikaye oldukça başarılı ve güzelce bir araya getirilmiş. Düz oynayıp geçtiğinizde de yenebildiğiniz halde mekanlardaki düşmanların hikayelerini öğrendikçe oyuna daha farklı bakmaya başlıyorsunuz. Başta her oyundaki gibi "Ben bu dünyanın kurtarıcısıyım, önümdekilerse zalim düşmanlar" mantığıyla ilerlerken sonraları düşmanlarınızın suçunun olmadığını, hatta dünyada suçlu bir kişi varsa o da sizin olduğunuz ihtimalini düşünür hale geliyorsunuz. Oyundaki mekanlar size böyle düşünceler verecek ayrıntılarla tasarlanmış. Karakterlerle konuştunuzda yapımcıların insan psikolojisini oyuna ne kadar gerçekçi yansıttığını gösteren detaylarla karşılaşıyorsunuz. Kimisi kafayı yemiş, kimisi yılmış, kimisi ölene kadar macera peşinde koşan karakterlerle yaptığınız kısacık konuşmaların ardında sanki gerçek insanlar var ve sizle duygularını paylaşıyorlarmış hissine kapılıyorsunuz. Ve temelinde bu iki faktör bulunan atmosfere gelince, kendini veren kişiye vazgeçilmez bir tecrübe yaşattığı aşikar. Oyuncuyu sanki gerçekten o dünyada yaşıyormuşçasına o dünyanın dertleriyle sıkan, bezdiren; kimi mekanları artık huzurun kaynağı gibi gösteren müthiş de bir atmosferi var. Fakat tüm bu anlattıklarım oyunu anlamak isteyenlerin, oyuna dikkatini verenlerin görebileceği şeyler. Oyunun sabır ve azim gerektirdiği bilinen bir şey. Oyunun istatistiklerine göre oyunun sonunu oynayanların sadece %10'u görebilmiş. Yani bırakın bu anlattığım şeyleri fark etmeyi, çoğu kişi oyunu bitiremeden bırakıp gitmiş. Eğer merak ediyorsanız tavsiye ederim oyunu; ancak kendinizi böylesi bir mücadeleye hazır hissetmiyorsanız hiç başlamayın derim. Dark Souls'un tadına doyulmaz, ama yemek için önce çabalamak gerek




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Napoleonfd

    Arkadaşlar geçtiğimiz hafta rahatsız olduğumdan çeviride fazla bir ilerleme olmadı. Çevirmeye devam ediyorum ama bu kısım biraz uzun olduğundan daha yavaş ilerliyor. Birkaç gün içinde %10 ilerlemiş olurum diye düşünüyorum.

    hOCAM sen istikrarını bozma oyunu tamamen çevirde biz bekleriz senin hızı n cok iyi bence :)
  • Napoleonfd kullanıcısına yanıt
    Amazondan xbox controller aldım 3 güne geliyor bitmiş olsa ne güzel olurdu :) sanırım bi kaç ay sürecek bu yama
  • Olley be bir güzel oyun daha türkçe oluyor. Takipteyim umarım güzel bir iş ortaya çıkar. Emekleriniz için çok teşekkürler
  • Mevcut durum %85 olarak güncellendi. İnşallah sona yaklaştık arkadaşlar. Hedefim bu ayın sonuna bitirmekti ancak açıklama kısımlarının uzun olması beni biraz yavaşlattı. Normalde bir satırda bir cümle olurken burda 3-4 cümlenin bir satırda olması hesaplarımı biraz bozdu. Ama yavaş da olsa ilerlemeye devam ediyorum. Geriye 1200 satır kadar bir yer kaldı. En yakın zamanda o kısmı da bitirebilirsem rahatız
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.