Şimdi Ara

REDDEDİLDİM AĞLIYORUM :( | 16.10.2015 mini güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
9
Favori
6.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet beyler bir reddedilme konusuna daha hoş geldiniz. Gerçekten canım çok sıkkın şu an. biraz teselliye ihtiyacım var. fakat kim ne derse desin bu aşk acısı berbat bir şey ya. yemin ediyorum çok kötü bişey lan. ne zamandır ağlamıyodum. ilk defa uzun süre sonra bugün ağladım hayvan gibi.

    neyse konuya geçeyim hemen. üni 1. sınıf öğrencisiyim. kızla aynı sınıftayım. klişe olcak ama bu kızı gördüğüm ilk andan itibaren bişeyler hissediyorum. 2 haftadır aklımda kız ve daha önce böyle bişey yapmamış olmama rağmen kafaya koydum. konuşucaktım bu kızla.

    biz evden okula - okuldan eve hep servisle geliyoruz. hem sınıfımız, hem servisimiz aynı yani. bu da ayrı bi şans, kızı her gün görüyorum nerdeyse.

    ilk hamlemi üniye girmeden önce, servisten inerken yaptım. tam kızla servisten indikten sonra hemen kızın yanına girdim. gerçi hemen demek yanlış olur, bi 3-5 saniye düşündüm, "ulan cidden yapıcak mıyım bunu? off vay beee "der gibi, tüylerim diken diken olmuştu. bir asosyal olarak ne kadar heyecanlanabildiğimi tahmin etmişsinizdir o anda. fakat sonradan dedim işte, Ulan, bugünde konuşmazsam bu hep içinde kalcak. git konuş rahatlarsın en azından dedim. ve ilk küçük hamlem burda geldi. Kıza çıkışta servisle mi dönceğini sordum ilk. evet cevabını aldıktan sonra küçük bi muhabbet geçti ve saat kaçta binceğini de sordum. onu da öğrendim. ve ilginç bir şekilde sohbet çok iyi gitti, kızın ses tonu bile çok tatlıydı. hatta o kadar abarttım ki ben o muhabbeti içimde sanki kız da bana aşık dedim kendi kendime

    Sonra ne oldu...sınıflarımıza girdik. 5 ders işledik. Ben çıkışı bekliyordum tabi sadece. Derslere falan adam akıllı odaklanamadm. Kızı izliyordum tüm dersler boyunca :(
    ve o an geldi... üni çıkış vakti... hemen gittim servise bindim. gözümle de yolu izliyordum hadi be gel artık içim rahat etsin diyordum kendi kendime. ve bir anda o yağmurların altından o hoş kız geldi... görmek bile içimi ısıttı orda. gerçekten aşık olmak böyle bir şey sanırım ya. o kadar tatlı bi insan ki anlatamam. daha önce de aşık oldum ama bu kız gerçekten farklıydı. :(
    neyse kız servise bindi, rahatladım. servis de 5 dk sonra kalktı zaten. Yolculuk 45-50 dk sürecekti. yolun 35dksını falan geldik. ve sonra şok eden cümle geldi, şoför dedi ki "kızım sen, sen ve sen ön araca geçin. buraya başkaları gelcek, onların rotalar farklı" dedi. orda hayvanlar gibi küfrettim tabi. kendimi kaç gündür hazırlamışım, deliler gibi heyecanlıyım. ve aniden sanki tanrı bir mesaj gönderiyormuşcasına şoför benim kızı başka araca gönderiyor Ama bu bile beni yıldırmadı bugün. Ne olursa olsun bugün biticek lan o iş dedim. ve adama sordum: "abi ben de geçsem olur mu?" diye. İşin komik yani ist dışında olduğum için burları hiç bilmiyorum. sadece kendi evimin civarını biliyorum. ve adam bana "sen nereye gitcektin ki" diye sorunca, "oraya" dedim sadece. "Diğer şoförün rotasındaki bir yere" anlamında dedim yani. şoför biraz baskı kursa mal gibi kalcaktım, nereye gittiğimi bilmiyorum çünkü daha öte yandan kendi evimi söylesem de "biz zaten ordan geçicez" dicekti ve mal gibi kalcaktım. açıklama bile yapamazdım. o yüzden burda çok iyi yırttım.
    Tabi bunlar yaşanırken ben yine heyecandan çatlıyorum. vay anasını diyorum, aşk için yaptıgın şeylere bak....yürü bee diyorum, olcak bu iş!!

    evet finale doğru geliyoruz sıkılmayın beyler... diğer servisle de 10 dk falan yol ilerledikten sonra kız indi. ve kızla beraber ben de indim. küçük bi şanssızlık yaşadım burda çünkü bizle beraber inen bir kız daha vardı ve kızın 2-3 metre solundan yürüyordu. onun yanındayken konuşmak çok daha zor olcaktı tabi...Önce 10-15 saniye takip ettim kızı. Napıcam lan şimdi ben?? diye düşünüyordum. dudaklarımı ısırıyordum artık heyecandan. ve sonunda kararı verdim. Tabiki yapıcam bu işi! dedim. buraya kadar gelmişken pes etmek olmazdı.

    Sonunda yine seslendim bizim kıza... "Pardon, bi bakar mısın?" dedim kızın arkasındayken. Sonra hızlı adımlarla kızın soluna geçerek merhaba, yine ben dedim. önce adımı söyledim, sonra onunkini sordum, adının güzel olduğunu söyledim. o da teşekkür etti bana. İşte tam bu sırada olanlar hayatımın açık ara en heyecanlı anlarıydı. resmen konuşuyodum lan kızla. bildiğin sevdiğim kızla yüzyüze konuşuyorum. baya baya olumlu bir şey olabilir, bu kızla çıkabilirdim!! hayatımın hayalini gerçekleştirebilirdim. düşünmesi bile heyecanlandırıyor beni.

    sonra kıza, bu tür konuşmaları pek yapmadığımı,hatta ilk defa böyle bişey yaptıgımı söyledim. heyecandan saçmalarsam kusura bakma dedim kıza tebessüm ederek. o da güldü biraz. iyi o zaman ilerleme kaydetmişsin dedi bana.
    işte bu noktadan sonra her şey koptu. 10 saattir aklımda tasarladığım tüm cümleler kül oldu uçtu sanki. aklıma hiçbir şey gelmedi ve ortam daha da berbat hala gelmeden sesli düşündüm biraz. derin derin nefesler alarak "tamam sakin olcam sakin olcam" falan dedim. Bu süreçte kızın 2 şekilde düşünme ihtimali var, "ya ne tatlı çocuk heyecan yaptı kıyamam" vb. tarzı, ya da "ne gerizekalı çocuk lan bu" der gibi bi düşünce. ikisinden biri olabilir. belki de arası bişey, bilmiyorum. ama kız böyle sert, kezban biri olmadığı için 2. seçeneği düşünmüyorum ben pek.
    Neyse işte, bu sakinleşme olayını atlattıktan sonra bi 9-10 saniye sessiz kaldım. ne diyceğimi hala bilmiyordum çünkü. kız sonunda dayanamayıp eeee dedi.
    Ben de "tamam" dedim. "aklıma hiçbir şey gelmiyo, o yüzden hemen özet geçicem" dedim. Tamam bakalım dedi o da. ve orda başladım işte....Onunla tanışmak istediğimi, daha yakın olmak istediğimi falan söyledim. Olay gerçekleşeli 3-4 saat oluyor fakat şimdiden unuttum o an neler dediğimi...
    Neyse bunları dedikten sonra ise maalesef kızın cevabı olumsuz oldu. Bana şu anlık o tür işlerden uzak durduğunu, daha önce de uğraşmadığını ve bi süre daha böyle olcağını söyledi. Ardından gereksiz zaten dedi... ben de "bu senin görüşün" diye cevapladım. Ama bunun ardından baskı yapmadım hiç. Kıza "tabi bu senin en doğal hakkın. kimseyi sevmek zorunda değilsin. zorluycak halimiz yok" vs. dedim. O da onaylar şekilde bişey dedi ya da demedi, o anı da tam hatırlamıyorum.
    Bu olaydan hemen sonra da tesadüfe bakın ki yol tam 2ye ayrıldı. Kız bana "şimdi benim burdan sola dönmem gerekiyor" dedi. bir de bana yol tarifi verdi, "sen de şurdan aşağı git, orda XXX var, ordan gidebilirsin evine" diye. Ben de "tamam dert etme ya, ben bulurum evi dedim. ve tam elvedalaşmak üzereyken aklıma bi soru geldi. onu da açıklıga kavuşturayım bari dedim. kıza şimdi bunları yaşadık diye küs kalmıycaz dimi? diye sordum. o da "tabi" dedi. benim kimseyle sorunum olmaz dedi. tamam güzel diyip bitirdim sohbeti. O kendi yoluna gitti, ben kendi yoluma. Asıl hikaye burda bitiyor.

    Bundan sonra da farklı şeyler oldu bana, duygusal anlamda yani. Ayrıldıktan sonraki ilk 5 dakika "vaybeeee, resmen konuştum" diyordum. hala işin şokundaydım. basit bir bahaneyle reddedildim fakat en azından sesimi duyurdum. bir şey başardım dedim. baya baya mutluydum yani lan, garip bi şekilde. Fakat o 5 dakikadan sonra acı yavaş yavaş kalbime inmeye başladı. ve eve girince tavan yaptı artık. O basit, salak hayatıma dönmüş bi şekilde, yine aynı şeyleri yapcaktım. 2 haftadır aklımda tüten bi aşk, bir heyecan vardı. ama artık o yok. odama girdiğim andan itibaren hayvan gibi ağladım. daha önce böyle ağladığımı hatırlamıyorum. konunun başında dediğim gibi, aşk acısı gerçekten berbat bir şey.

    Neyse finale geçelim, burda biraz yardıma ihtiyacım olcak. Normalde bu tür bir olaydan sonra herkes kızı unutmaya çalışır. Fakat ben öyle bişey düşünmüyorum beyler...bu iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum. Kızla hala aynı serviste ve aynı sınıftayız. en azından kızı her gün görmeye devam edicem diye seviniyorum. o tatlı, hoş, şeker yüzünü her gün görücem, gülüşünü görücem diye seviniyorum. onu unutmayı hiç istemiyorum. fakat bu olay bana düşündüğüm gibi iyi mi gelecek, yoksa gittikçe daha mı kötü olurum onu hiç bilmiyorum. Ek olarak, kızla aramı bu saatten sonra nasıl tutmalıyım onu da bilmiyorum. sınıftan hiçbi kızla konuşmuslugum yok fakat bu kızla konussam bi dert , konusmasam ayrı dert. Konuşursam küçük bi ihtimal de olsa "ayy çocuga bak ne yılışık çıktı" gibi düşünebilir kız. bu tür bi baskı kurmak istemiyorum.
    Eğer konuşmazsam da olay gittikçe soğuycak, ve kızla sonsuza kadar küs kalcaz. Böyle bişey gerçekleşebilir. ve bunu gerçekten istemiyorum.

    Buraya kadar okuyan yoktur muhtemelen fakat okuyanlara gerçekten teşekkürler, acıma ortak oldular. ödevim vardı fakat onu da yapmadım. umrumda değil hiçbir şey.
    şu aşk acısı denen şeyi allah kimseye vermesin. bambaşka bir birey haline getiriyor insanı gerçekten. özellikle benim gibi aşırı saf, bazı konularda aşırı duygusal olabilen kişileri...

    Haydi kendinize iyi bakın beyler...




    16.10.2015 - Küçük bi soruyla güncelleme yapıyorum beyler.

    Beyler kız hala aklımda. Bugün de üniye gittim, kızı 1 kez gördüm fakat hayvan gibi bakmadım. Umursamazmış gibi yaptım. Ama onu gördükçe içim eridi... aslında bir yandan da mutlu oldum. Yaşadığım duyguyu gerçekten bilmiyorum.

    Şimdi 1 hafta daha geride kaldı ünide... 2 gün boyunca göremiycem kızı. ve daha şimdiden özledim lan :(

    Şöyle bi düşüncem var, sizin yorumlarınız nedir merak ediyorum. Önümüzdeki hafta içinde rastgele 2 gün kıza günaydın-naber-nasılsın tarzı sorular sorayım. Çok kısa sohbetler yani, maksat kızla aramızın bozuk olmadığını kıza göstermek.
    ve cuma günü... cuma günü bizim ders sonu okulda 1 saat beklememiz gerekiyor. ders 11.30 gibi bitiyor ve servis 12.30da kalkıyor çünkü. ve okulun güzel bi kafeterya gibi bi yeri var. Millet çay kahve içiyor, pasta yiyor falan. Diyorum ki kıza cuma günü arkadaşça teklif etsem, önce "nasılsın"la girip, "işin yoksa bugün servis gelene kadar çay içelim" gibi bi teklifte bulunabilirim. kızın ürkmemesi lazım tabi. bunu sakin ve arkadaşmış gibi sade bir şekilde yapmam lazım. çünkü kıza yapışmış gibi gözükmek istemiyorum. sadece kendimi biraz daha açıklamama izin vermesini, sıradan 2 arkadaş gibi muhabbet etmeyi istiycem yani. bir diğer deyişle, ilk seferki teklifimden daha farklı olcak yani bu.

    Sizce bu düşündüğüm şey mantıklı mı? yoksa yukardaki bazı arkadaşların inatla dediği gibi kızı hiç iplememem mi gerekiyor? nereye kadar gidicek beyler bu? napmam lazım help pls :(

    Konuyu güncellemeye devam edicem bu iş komple bitene kadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epsilon -- 16 Ekim 2015; 18:53:05 >







  • Kusura bakma ama senin yerine ben utandım.

    Şimdi yapman gereken kız hiç yokmuş gibi davran. Geri dönerse bakarsın.

    Bir de yanlış taktik kullanmışın. Kızın ismini bile bilmeden gidip neredeyse sevgili olmak istediğini söylüyorsun, sonra da kızın boynuna mı atlamasını bekledin?

    Önce kız ile normal arkadaş olacaktın, sonra duruma göre hareket edecektin. Şu an şansın çok ama çok az.
    Kardeşim. Arkadaşlar yanlış yapıyorsunuz. Öyle daha önce sohbetin olmadan gidip bir kıza ondan hoşlandığın söylenir mi yahu? Tamam sen onu görmüşsün dikkatini çekmiş ama o seni görmediyse sırf bu duygularından dolayı sana hiç olumlu bir cevap verir mi güzel kardeşim? Bak kızla tanışmayı teklif etseydin ne bileyim muhabbet etseydin ama ağırdan alsaydın keşke. Yani kız birden kabul etmez, edemez çok zor. Çünkü olumlu bir şey söylese tamam konuşalım tanışalım falan dese kız kendi açısından kötü gözükeceğini düşündüğü için bile böyle bir şeye kalkışmaz. Ama sen gidip öyle eşek gibi teklif etmeyipte ne bileyim buranın yabancısıyım seni cana yakın buldum benim de biraz yardıma ihtiyacım falan var desen hani yavaş yavaş tanıdıkça daha da dikkatini çekeceğinden emin olabilirsin. Kendine güvenip cesaretli olman güzel ama bunu yanlış kullanman en büyük hatan.

    Hani teklif edince kız ne düşünür diye ikilem yaratmışsın ya kendine onlardan bir tane 3. söz var oda ''Salağa bak kendini ne sanıyorsa'' olabilirdi. Yani ego tavan anlatabildim mi... Üşenmedim okudum ama aynı sınıftaysanız, sen boku yedin oğlum
    bana bi kız gelip senin gibi konuşsa ben bile bunları derim. bu işin kızı erkeği yok çok acele etmişsin. aynı sınıftaymışsınız vizeleri falan bekleseydin not mot derken numarasını alırdın ordan bi frekans tutturur devam ederdin. bunlar işin en basit yolları sen işi kendi elinle sonlandırmışsın.
  • Kim okur lan bunu
  • Haklısın kardeş


    (Okumadı)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dhde bunu okuyacak adam yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik ederim aramıza hoşgeldin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NasyonalSosyalist

    dhde bunu okuyacak adam yok

    evet bana da öyle geliyor. konuda belirttim zaten durumu.
    gerçekten tam bir challenge, okuyanın alnından öpmek lazım.
  • Anladım... yani reddedildin (okumadı)
  • Okumadım ama sana tavsiyem çavuşu tokatlaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iskence cekicen buna emin ol

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum.

    Özetler:

    İlk üç paragraf: Heyecanliydim pesinden servis degistirdim,arkasindan kostum yakaladim.

    Orta üç paragraf; Açıldım kıza.

    Son üç paragraf: Teselli edin,kızı unutmuycam öyle bi niyetim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum kardeş, kızla yakın olmak sana içten içe ümit verecektir bence en iyisi uzak durmak.Yine de sen bilirsin tabi.
  • "Evet beyler"den sonrasını okumadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaybedenler kulübüne hoşgeldin knk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum

    Hayirlisi be gulum. En azindan sevgilim var dememis ... dogruyu soylemisse enazindan onu baska bir erkegin elini tutarken gormeyeceksin. Yine iyisin yani...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam 12 saatte aşık olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum valla gecmis olsun. Bence benim felsefemi uygula onune gelen kiza teklif et 😎

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla fm'de beni crystal palace reddetti bende ağlıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 16 Temmuz 2020; 13:30:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum bro geçmiş olsun ne diyim :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakma ama senin yerine ben utandım.

    Şimdi yapman gereken kız hiç yokmuş gibi davran. Geri dönerse bakarsın.

    Bir de yanlış taktik kullanmışın. Kızın ismini bile bilmeden gidip neredeyse sevgili olmak istediğini söylüyorsun, sonra da kızın boynuna mı atlamasını bekledin?

    Önce kız ile normal arkadaş olacaktın, sonra duruma göre hareket edecektin. Şu an şansın çok ama çok az.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NasyonalSosyalist

    dhde bunu okuyacak adam yok

    yanıldın.. çok samimi geldi anlatım tarzı, okudum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.