Şimdi Ara

Polis, Sezercik'i uyuşturucudan arıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeşilçam'da bir dönem oynadığı "Sezercik" rolü ile unutulmaz çocuk oyuncular arasına giren Sezer İnanoğlu polis tarafından aranıyor.



    Uyuşturucu kullandığı ve bulundurduğu iddiasıyla evine baskın düzenlenen eski film yıldızının evinde 3 gram kokain, kaleşnikof tüfek ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. İnanoğlu'nun baskından hemen önce evden ayrıldığı ve polis tarafından arandığı bildirildi. 1997 yılında Sezer İnanoğlu'nun eşi Nil Pınar İnanoğlu'da şüpheli bir şekilde intihar etmişti.


    Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri sokak timleri uyuşturucu satıcıları geçen hafta sokak satıcılarına yönelik bir operasyon yaptı. Torbacı olarak tabir edilen bir uyuşturucu satıcısının, "müşteri listemde Sezer İnanoğlu'da var" şeklinde ifade vermesini ardından polis İnanoğlu'nun Beykoz'da bulunan evine operasyon düzenledi.


    Sezercik filmleri ile Yeşilçam'ın çocuk yıldızları arasına giren Sezer İnanoğlu'nun evinde yapılan aramada 3 gram kokain, 1 adet kaleşnikof marka tüfek ve ruhsatsız bir tabanca bulundu. Beykoz'daki evini terk ettiği anlaşılan İnanoğlu'nu bulmak için harekete geçen Narkotik polisi Beşiktaş'ta bir villaya vve Kalamışta demirli bir tekneye baskın yaptı. Tüm aramalara rağmen İnanoğlu bulunamadı. Emniyet yetkilileri, İnanoğlu'nun uyuşturucu kullanmak, bulundurmak ve ruhsatsız silah bulundurmak iddiasıyla arandığını kaydetti.







  • ARKADAŞ BU SEZERCİĞİN 5-6 YIL ÖNCE KIZARKDAŞI İNTEHAR ETMEMİŞMİYDİ YANLIŞ MI HATIRLIYORUM YOKSA
  • sezercik pskopata bağlamış.
  • uyuşturucu kullanmak neden yasak anlamıyorum ki..
    madem uyuşturucudan kurtulmak için amatem var...
    o halde oraya başvuranların hepsi hapsi mi boyluyor acaba..
    yoksa amatem denilen yer karakol, hapishane gibi biryer mi...

    ikinci aptallık ise... madem polis bunları tutukluyo.. o halde tedavi ettirse ya...
    bir insanın birkaç gram uyuşturucu bulundurması içici ise normal.. ama satıcılara elbette ceza vermek gerek...
    müptela olanları ise bu illetten kurtarmak gerek.. cezalandırmadan...

    yarın birgün sigara sağlığa zararlı diye yasaklansa.. ve evinde bir iki sigara olanı arasalar durumun bundan farkı ne... bence sorunun çözümü uyuşturucu maddelerinde tekel gibi üretilip satılabilmesi gerek.. eczanelerde olur.. tekele ait bir yerde olur.. nasıl sigara ve içki satıyoz milletimize.. bu hizmeti de sağlamalıyız.. fahiş fiyatlara mafyanın eline vereceğimize.. amatem güvencesinde, zaman içinde tedavi edecek şekilde halkımızı düşünmeliyiz...

    haberde benim dikkatimi çeken şey uyuşturucudan çok keleşin sezercikte ne aradığı.. yaf.. anlarım ruhsatsız silahın olur.. ama kaleşnikof mu... ohaaa




  • Yazık diyorum başka birşey demiyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.