Şimdi Ara

alınıkt30 512 mb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iriver t30 satan 512mb pm atsın not:sıfır olucak



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • mrb dostum bende t30 arıyorum uzun zamandır.ebaydan almayı düşündüm 512mb lığı 122ytl ye falan geliyo kutusunda herşeyi dahil sıfır.
    Dün gittigidiyorda bi elemanın t30 sattıgını gördüm 79liraya.Yalnız kulaklığı ve usb kablosu yok.Mesaj attım,Usb kablosu bilgisayarcılardan falan uyduruluyomuş ayrıca gittigidiyor da birisi 3-4liraya satıyo usb kablosunu.Bugün tekrar mesaj attım kutusuyla ilgili ve cihazda çizik gibi problemler var mı diye.Cevap bekliyorum işte.İstediğim cevap gelirse alacağım bundan.
    Link
    inşallah dediği gibi çıkar bakalım.iyi günler
  • kardsesim gittigidodan aldım bence sende ordan la sıfır bı kulaklıgı yoq ama urun sıfır
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Bugün ben de gittigidiyordan bahsettiğiniz T30'u satınaldım. O kadar çok araştırma yaptım ki valla öğle olmuş daha hiç uyumuş değilim. Önce sırf radyosu var diye U10'a takmıştım ama şerrefsiz banka limiti arttırmadı. Öğrencisin dediler vermediler Böylesi daha iyi oldu fazla borç altına girmemek en iyisi. 79 liralık kulaklıksız sıfır t30'cular fan klüp kuralım biz

    Fazla coştum ama inşallah cihazda problem çıkmaz garantisi bişeyi yok korkuyorum valla.
  • bende aldım 1ay geçti.rahat ol problem çıkmaz herhalde.çok uygun fiyat daha ne olsun

    quote:

    Orjinalden alıntı: Liu Kang

    Bugün ben de gittigidiyordan bahsettiğiniz T30'u satınaldım. O kadar çok araştırma yaptım ki valla öğle olmuş daha hiç uyumuş değilim. Önce sırf radyosu var diye U10'a takmıştım ama şerrefsiz banka limiti arttırmadı. Öğrencisin dediler vermediler Böylesi daha iyi oldu fazla borç altına girmemek en iyisi. 79 liralık kulaklıksız sıfır t30'cular fan klüp kuralım biz

    Fazla coştum ama inşallah cihazda problem çıkmaz garantisi bişeyi yok korkuyorum valla.




  • Dün geldi hiçbir problem yok süper cihaz. Ama service pack bilmem kaç gerekiyormuş ne olduğunu bile bilmem bilmek de istemem. Win98'den bile yeni yükselttim XP'ye. Bu MTP denilen nane çok adi bir Microsoft tuzağı, iRiver 'ın bunu desteklemesi tam bir hayalkırıklığı. Windows Media Player'ı kullandığım kullanacağım güne edeyim. Gittim internet kafenin birinde paşa paşa UMS'ye çevirdim daha o saat. Ha, söylemem gerekir riske girdik ama alışverişi yaptığım kişinin 150 tane 5 yıldızı vardı güvenilirlik konusunda referansı mükemmeldi, öyle araştırma yapmadan bodoslama dalınacak iş değil böyle internet alışverişi dikkat edilsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.