Şimdi Ara

GOPRO KULLANANLAR KULÜBÜ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
906
Cevap
58
Favori
96.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar gopro4 silver kullanıyordum ekranı gökkuşağı gibi renkli renkli oldu Türkiye distribütörüne garantiye gönderdim ürünümü değiştirdiler ve az bir farkla bana gopro5 gönderdiler çok ilgililer.Artık işime yaramıyor ve sıfır paketinde, faturalı düşünen olursa benimle bağlantıya geçebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmnder16

    arkadaşlar gopro'm ile yapmış olduğum timelapse çalışmam. umarım beğenirsiniz ;)

    https://www.youtube.com/watch?v=OZ3XZYZvwv0

    Benzer bir çalışmayı gün doğumunda yapmak istiyorum. Foto ayarları için çözünürlük vs. kaç kullandınız?
    Bendeki kamera hero3 black edition, video ile denedim görüntü çamur gibi geldi :) Sanırım fotoğrafta daha kaliteli kareler yakalarım?
  • Iyi aksamlar hocam gopro hero 4 model aksiyon kameram icin sarj cihazi ariyorum ama fiyati biraz tuzlu geliyor elinde olan ve satmayi dusunen bi forum sakini varsa bana ulasabilirmi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maskeli03 kullanıcısına yanıt
    bende hem tek pil var hemde iki pil şart aleti ve ekstra bir pil daha var abd den geldi hiç açılmadı kutusu. satıp satmamakta kararsızım gopro almıştım bozuk çıkınca iade ettim bunlarda elimde kaldı. Hatta 3way bile aldım :) hepsi kutusu hiç açılmamış halde duruyor :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krach55 -- 19 Aralık 2016; 13:41:39 >
  • Arkadaşlar gopro hero 5 black ile birlikte Lexar pro 1800x aldım. Çektiğim videoları gopro üzerinde oynattığım zaman problem yok ancak hafıza kartını bilgisayara takıp bilgisayarda oynatmak istediğimde videolarda takılmalar bozulmalar oluyor. Bilgisayarda mı problem var hafıza kartında mı yoksa goproda mı anlamadım.

     GOPRO KULLANANLAR KULÜBÜ GOPRO KULLANANLAR KULÜBÜ
  • Kendi sorumu yanıtlıyım. Hafıza kartını taktığım aparattan kaynaklanıyormuş. Kablo bağlayıp aktarım yaptığımda sorun yaşamıyorum.
  • Arkadaşlar merhaba. bisiklet yada motosiklet kullanıcısı değilim. gopro yu geniş açısından dolayı çok seviyorum. seyahatlerde genel olarak fotoğraf çekmek ağırlıklı olarak kullanmak için gopro almamı önerirmisiniz? yani ekseriyetle fotoğraf çekme amaçlı gopro edinmeyi düşünüyorum. geniş açılı olduğu için. sizce almam mantıklı olurmu? olursa hangi modelini önerirsiniz en az?
  • hero 5 kullanıcısıyım şarj olayını nasıl hallediyorsunuz . her zaman bilgisayar yanımda olmuyor haliyle. Duvar aparatlarını önerir misiniz yoksa powerbank kullanarak mı şarj etmek gerekir .
  • Merhaba arkadaşlar, Gopro hero 4 session cihazını sipariş ettim ve bi kaç gün içinde elime ulaşır yalnız kafama takılan şeyler var. Kutu içeriğinde ufak bir-iki aparattan başka hiç bir şey yok. Kamerayı dağ bisikleti kullanırken çekiceğim için bana göğüs aparatı ve gidon aparatı için öneriniz varsa sevinirim. Çünkü aparatlarada ayrieten fazla para vermek istemiyorum. Ve cihaz için uyumlu olan hafıza kartı, gopronun kendi önerisi 32gb sandisk extreme class 10 buda fazladan bi masraf olucak. Merak ettiğim sandisk 32 gb class 10 olan kart ilede iyi çekim yapabilirmiyim, sıkıntı yaşarmıyım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunaha****

    Merhaba arkadaşlar, Gopro hero 4 session cihazını sipariş ettim ve bi kaç gün içinde elime ulaşır yalnız kafama takılan şeyler var. Kutu içeriğinde ufak bir-iki aparattan başka hiç bir şey yok. Kamerayı dağ bisikleti kullanırken çekiceğim için bana göğüs aparatı ve gidon aparatı için öneriniz varsa sevinirim. Çünkü aparatlarada ayrieten fazla para vermek istemiyorum. Ve cihaz için uyumlu olan hafıza kartı, gopronun kendi önerisi 32gb sandisk extreme class 10 buda fazladan bi masraf olucak. Merak ettiğim sandisk 32 gb class 10 olan kart ilede iyi çekim yapabilirmiyim, sıkıntı yaşarmıyım ?

    Az önce 5 session aldım ve kutu açılımını gerçekleştirdim. Şarj oluyor şuan biran önce bitmesini istiyorum :) Hafıza kartı teknosa da 64gb Samsung sd kart aldım sadece 64gb o vardı. Umarım bir sıkıntı çıkmaz çıkmayacağını söylediler. Eğer sandisk 64 extreme olsaydı onu alacaktım ama 16 vardı bunu seçtim. Sandisk güzeldir. Hayırlı olsun şimdiden.
  • Monopod önerisi yapabilecek arkadaşlar var mi?
  • GoPro Hero 3 tavsiye eder misiniz?
  • bayıldım
  • arkadaşlar bisiklette gopro için göğüs aparatı kullanıyorum, bayada para verdim çekimler fena değil ama kamerayı ne kadar geri şekilde bağladıysamda önümü tam göstermiyor, bisiklette en iyi göğüs çekimleri başarılı oluyor dediler bana çok memnun değilim hangi aparatı kullanmalıyım ?
  • Almanya Satürn'den ucuz yollu bulduğum için GoPro Hero+ (LCD siz model) toplamda 90 Euro'ya satın aldım, başlıca aksesuarlar için önerebileceğiniz satış noktaları neresi var acaba ?
  • worldmustang W kullanıcısına yanıt
    Sadece fotoğraf için gopro çok yanlış bir tercih olur. Video için kesinlikle önerilir. Mükemmel bir alet ama fotoğraf tercihi için uygun değil. Paranıza yazık etmeyin.
  • Merhabalar arkadaşlar GoPro aksesuarları arayanlar benim ile iletişime geçebilir. Uygun fiyata veriyorum. Alttaki linki inceleyebilirsiniz.



    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-aksesuarlar-mega-set-aksiyon-kamera-aksesuarlari-gopro-sj-xiaomi-yi-aee-386215038/detay/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey111 -- 17 Ocak 2017; 18:38:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gopro Hero 5 almayı düşünüyorum; ancak şarjı az gidiyor deniyor. Kullanan varsa, ortalama ne kadar gidiyor şarjı öğrenebilir miyim?
  • Ben go pro hero 5 black aldım, fotoğraf çözünürlüğü çok kötü, LG g4 üm bile kat kat daha güzel fotoğraf çekiyor çözünürlük olarak, acaba benim makinamda bir arıza mı var? Dünyanın da parası malum, video çekmesi güzel ama fotoğraf çekemeyeceksem ne anladım bu işten
  • Merhabalar

    Bir yarışmada GoPro Hero 4 Black kazandım. Türkiye çağında hizmet veren bir mağazadan alınmış. Ancak kutusu hiç açılmadı, satmak istiyorum. Almak isteyen olursa aşağıdaki ilandan benimle iletişime geçebilir.

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-video-kamera-gopro-hero-4-black-381677207/detay/

    İyi çekimler
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.