Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
3
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wersin3230 -- 29 Mart 2018; 23:0:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • wersin3230 W kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    wersin3230 ustanın yaptığı tablet benim tablet im reeder A10IQ. Forumda yazmıştım yanlışlıkla root etmeye çalışırken biosu flashadığımı. Servise gönderdim pcmb (anakart) değişmesi gerektiği ve 250 tl tutacağını söylemişlerdi. Bende bu fiyatı kabul etmedim. Bir kaç tamirci daha dolaştı her biri farklı şeyler söyledi. Sonra forumda wesin3230 ile temasa geçtim, eğer bios ile ilgili bir durum varsa, kendisinde bios yazdırma cihazı olduğunu, kendisi için aldığı Teclast X98 air tabletin özelliklerinin aynı olduğunu ve yüksek oranda bios yükleme ile sorunun çözüleceğini yazmıştı. Tableti kendisine götürdüm ve 15-20 dk bir işlem ile bios yükledi. Tablet im şu an çalışıyor. Yaptığımız sohbette A10iq win8,win10 desteklediğini istersem bununda yapılabileceğini söyledi. Desteğin ve emeğin için tekrar teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellx -- 22 Eylül 2015; 20:29:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teclast air 3g de benim tabletim. Bios update yaperken tablet açılmaz oldu. Hiç tepki vermiyordu. Daha onceden dual boot ve gunceleme yapmama yardimci olan, sağ olsun tek tek yazdı ne yapmam gerektigini, #wersin3230 arkadaşımla iletişime geçtim. Kargo ile gonderdim aldı yapti ilgilendi kargoyla geri gonderdi. Beni buyuk bi külfetten kurtardı. Kendisine burdan tekrar tesekur ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teclast air 2 tabletim vardı.Kendi kendime dual boot yaparken brick etmiştim.Hiçbir tepki vermiyordu hiçbirşeye.Yurtdışı kargoyla ugrasmamak için çöp konumuna sokmustum.Birgün ersin abi yazdı durumu.Çok umudumda yoktu açıkçası daha önce reederin servisini henüz aynı tablet olduğuna bile ikna edememiştim açıkçası.Teclast dediğimde tabletçiler suratıma bakıyordu.Velhasılı kelam.Ersin abi iş yerinde hem ağırladı hem çöp niyetine 6 aydır depoya kaldırdığım(ki pilin durumunu kendisi gördü 0ında 0 ı olacak kadar boşalmış) tableti dual boot herşeyiyle mükemmel şekilde teslim etti.Çinli yapar türk bozar ersin abi düzeltir :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reeder a8is i dual boot yapma imkanı var mı acaba
  • wersin3230 W kullanıcısına yanıt
    nereye gelmeliyim :)
  • selam , ployer momo 7w tablet var , yanlış bios yüklenmiş anladığım kadarıyla çünkü hdmı den dahi görüntü alamıyorum , adresine kargo yapsam yapabilirmisin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef ekrana görüntü gelmiyor , çalışıp çalışmadığını cep telefonu bağlayıp şarz etmesinden anlayabiliyorum ancak :)

    sizde bios yükleme aparatı varsa bios yüklemenizi rica ediyorum , 4pda sitesinde orijinal biosu var , poyer momonun kendi sitesinde de , bana adresinizi verirseniz kargo yapayım , ücretini karşılarım.

    teşekkürler.
  • Bu tablete "Cube I7 Remix Remix OS 11.6 inch" Windows kurmak istiyorum (Dual BOOTta olabilir). Mümkün mü? BIOS update mi gerekir? Yoksa direk kurabilir miyiz?
    http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_203027.html

    Ekran 1920x1080 11.6"(öncelikli) veya 10.1" Windows veya Dual BOOT uygun fiyatlı tablet arıyorum. Öneriniz var mı?
  • iyi gunler.. adresinizi alabilir miyim? Ankara daysaniz geleyim, degilseniz kargoyla tableti size ulastirayim.. Telefon no yazarsaniz sorunu daha acik anlatabilirim.. Cihazim: Chuwi Vi8 plus Dual Boot Bios yukledikten sonra brick oldu. Resmi bios dosyasi elimde mevcut.. Tek eksigim sizdeki bios yazici cihaz.. Acele donus yaparsaniz sevinirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @wersin3230 özelden ve mail olarak mesaj yolladım :) ilgilenirsen sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.