Şimdi Ara

49 Fa 9000 Vestel led tv yorumlarınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
7.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cumartesi gunu vestel bayısında bu modeli gördüm.Görünüm itibariyle hosuma gitti.Vestelin 46" bi tv si vardı.O tv den özellikleri aynı sanırım.Ekran birkaç inç daha buyuk arka kısmı inceltmişler birde alt tasarım değişmiş. Umarım Smart tv özellikleri daha ıyıdir.Yeni modelmiş çünkü

    Bu model hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa onlardan detaylı bilgi almak istiyorum. Fiyatta uygun gibi teknosa 2199 tl bide 220 tl hediye çeki var.Ne dersiniz fikirlerinizi bekliyorum.



  • Sanırım kimse görmedi bu tv yi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosada inceleme fırsatım oldu. Eski modellerine göre çok hızlı ve yeni bir menü ile geliyor. 2.1ses sistemi ve yanında gelen air mouse önemli artıları. Lg nin 42LF650 modeli ile yanyana duruyordu. Kesinlikle Vestelin yanlardan bakınca renk kalitesi daha iyi duruyordu. Ama smart tv yine eskisi gibi çok vasat. Birde DTS ses desteği var mı yok mu bir bilgi yok. Sitesinde doğru düzgün ne resim var ne bilgi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk gördüğümde inceliği olsun görünüş olsun beğenmiştim.Ama tv yeni kurulmuş açık değildi.Acaba browserda flash desteği varmi .Cokmu yavasti dts umarım vardır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flash desteği ve DTS desteği kesinlikle yok. Müşteri hizmetleri ile görüşülmüştür.
  • sansar61 S kullanıcısına yanıt
    Flash desteği olmaması çok önemli değil bence dts olsaydi iyi olurdu.Pf9090 modeli için müşteri hizmetlerini aramıştım.Birisi tv de işlemci yok diğeri ise tek işlemci var demişti.
    Bu işten anlayan arkadaşlar adam gibi bir incelesede bilsek neyi var neyi yok :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nctemiz

    Flash desteği olmaması çok önemli değil bence dts olsaydi iyi olurdu.Pf9090 modeli için müşteri hizmetlerini aramıştım.Birisi tv de işlemci yok diğeri ise tek işlemci var demişti.
    Bu işten anlayan arkadaşlar adam gibi bir incelesede bilsek neyi var neyi yok :)

    Yok yani Vestel yerli malı diye alalım diyoruz ama adamlar çok amatör çalışıyorlar. DTS lisansını almamışlar. Neden? Cevap yok. İşlemci tek çekirdekli mi çift çekirdekli mi? Efendim bunu açıkılıyamıyoruz. Neden? Sanki çok gizli bir teknolojiyle mi üretiyorlar. Sitesine giriyorsun HDMI versiyonları hakkında bilgi yok. Yazılım güncelleme sıfır, kullanma klavuzları internette yok. Doğru düzgün ürünlerinin resmini bile koymamışlar. Onuda müşteri hizmetlerine sordum. Mağazalarda inceleyebilirsiniz diye cevap aldım. ARC ses desteğinin olduğunu tv'ye eğer mağazada görürsen tv'nin arkasına yazmışlar orada görüyorsun. İnan Arçelik'i hiç sevmesemde daha profesyonel çalışıyor. Bu şikeyetçi olduğum tüm konular hakkında bilgi alabiliyorsun. Hemde yeni modellerinin neredeyse hepsinde DTS ses desteği var. Umarım ileriki zamanlarda kendilerini düzeltirler.
  • Arçelik markasını ne bilim hiç dusunmedim.Teyze oglunda 55" lg var browserda bellek yetersiz diyip kapanıyor.Samsungta aktif gözlüğü ve renklerdeki aşırı canlılık hoşuma gitmiyor.Vesteli tesadüfen buldum pf9090di sanırım.Özellikleri güzeldi.Ama sen dunya markası olacaksan çalışanları bilgilendireceksin cihazını tanıyacaksınız acikcasi özellikleri ve kalitesini biz arastircaz gibi geliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizde kontrol eder misiniz, ekranda bembeyaz bi görüntü açın ve yandan bakın böyle siyah çizgiler fln görünüyor mu ? Ayrıca ekranın köşelerinde kararma var.

     49 Fa 9000 Vestel led tv yorumlarınız.
  • Predatorz P kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun

    Tv konusunda dediğiniz konuda bence normal geldi bana normal tv izlerken de görüntüyü etkilemezse bence sıkıntı olmaması gerekli

    tv den genel anlamda yorumlarınızı paylaşırsanız bizlerde fikir sahibi oluruz.Görüntüşü nasıl ,çift ekranı denedinizmi,smart özelliğinde internet hızı nasıl yorumlarınızı bekliyoruz :)
  • bugünlerde 2.100-2.400 aralığında satılıyor...tavsiye ediliyorsa bu modelle ben de ilgileniyorum...
  • Çifte ekran özelliğini test ettim ve gayet başarılı yapmışlar. Bir görüntüyü uydudan diğerini ise Hdmi girişi bağladığın herhangi bi aygıttan alman gerekiyor. 3 boyutlu filmleri izlerken verdiği rahatsızlığı yaşatmıyor en azından ama kullanırmıyım onu bilmiyorum. Kararma sorununa servis gelip bakacak ne talepte bulunacağımı bilmiyorum. Normal oyun oynarken tv izlerken herhangi bir rahatsızlık vermiyor. Sadece beyaz veya açık bi fon açtığımda yandan bakınca alıyorum o kararmayı. Ses sistemini başarılı yapmışlar, alt yazı geçişlerinde sıkıntı yok. Aklınıza takılan birşey varsa sorabilirsiniz.
  • Predatorz P kullanıcısına yanıt
    benim en çok merak ettiğim tv nin web browser hızı netten film sitelerinden film izlemek istiyorum.Acaba bu tv nin web hızı nasıl pc hızı beklemek tabiki yanlış olur fakat bir tv ye göre nasıl tatmin ediyormu.Gerçi olmadı görüntüyü hdmı dan atarak izlerim

    3d konusu arada belki ccanı ister belki tam olarak bir filmi izlemedim.Ama değişik bir tecrübe bulunsun.

    Çift ekran özelliği beni çok etkiledi.Hanım dizi izler ben hdmı dan görüntüyü ver tv ye seside al kulaklıktan umarım dediğiniz gibi başarılıdır.

    Ses başarılı diyorsunuz sevindim.Dahili uyduya biss key giriliyormu ?
  • Açıkçası web browserı fazla kullanmadım birşey izleyeceğim zaman pc ile bağlanıp izliyorum. Kendi içinde gelen bi programda film ve belgeselleri izleyebiliyorsun ama İngilizce malesef. Youtube uygulaması tatmin edici ancak air mouse aktif olmuyor uygulamada. Çifte ekran özelliğini kameraya çekip atayım sizde görün tabi çekerken nasıl görünür onu bende bilmiyorum. Uydu ayarlarında kanallara biss key girme özelliği var evet.
  • Söylediğin fiyatlardan daha uyguna bulman mümkün ben şahsen 1670 TL'ye aldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Predatorz

    Söylediğin fiyatlardan daha uyguna bulman mümkün ben şahsen 1670 TL'ye aldım.

    ses kalitesini de beğendiniz mi?..benim işin çok önemli...
    hatta şimdi karşılaştırma yaptım 3D olmayan 48ua8900 modeli de varmış onu da düşünebilirim...önceki tv'miz samsung 3D idi ama bir kez bile izleme fırsatım olmadan ıskartaya ayırdık...ne kadar az teferruatı olursa o kadar iyi benim için...sadece iyi ses ve görüntü versin yeter...
  • Ses kalitesi gayet başarılı 10W + 12W hoparlör ve subwoofer mevcut.
  • 1670 tl çok iyi bir fiyat sanırım internetten aldınız. Web browser ıcınde ve o bahsettiğin iz uygulama nın da video su da ıyı olurdu.Sizi bulmak iyi oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet internetten buldum ama şirket tesadüf oturduğum ilden çıkınca internet üzerinden ödemeyi yapmadım. Eve getirdiler kapıda teslim ettim parayı. Demirhanlar Avm diye ararsanız bulursunuz.

    Bu arada çifte ekran özelliğini testini buradan izleyebilirsiniz

    https://www.youtube.com/watch?v=9cJISk3r-R0&feature
  • Predatorz P kullanıcısına yanıt
    Görüntü güzel gözüküyor.Ekranın alt kısımlarında diğer görüntü karışıyor.Oda sanırım kameradan kaynaklı

    Bu özellik çok işime yarayacak benim

    Diğer görüntüleride bekliyoruz.Hayırşlı olsun güle güle kullanın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.