Şimdi Ara

Matchmaking sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, ben dota nın yeni bir oyuncusuyum,80 saatim var oyunda. Benim takımıma 5 10 saatlik adamlar gelirken ve takımımda 100 saatin üstünde adam olmazken karşıya 1000 saatlik 500 saatlik adamlar geliyor ve dolayısıyla o 1000 saatlik adam 5 10 saatlik adamları tek tek kesip kasılıp hepimizi tek tek tek alıyor. Oyundan soğuma aşamasına geldim neredeyse, kaç maçtır aynı olay. Matchmaking sistemi böyle kötü mü ?



  • Saatlere takılma. Onlar birşeyi ifade etmez. Çok oynayan ama kötü oyuncu çok bulursun ilerde. Hatta şaşırırsın "bunlar ne" diyip adamın profiline bir girersin 5000 saate yaklaşmış.. Ama ezilmiştir..

    Mm sistemi kötü mü? ye gelince.. Kötü değil.. Fakat bazı kahramanlar oyun ortası güçlü olur. Eğer bunlar oyun başında bir kaç kill alıp iyi farm yaparsa, karşısındaki adamlar kasamaz. Haliyle bu gibi kahramanlar oyun ortası esip gürlerler.. Oyun uzadıkça bunların etkileri azalır elbet, fakat sizin takım düzgün hareket edemiyıorsa.. oyun uzamadan biter ve ezici bir üstünlük ile yenilirsiniz.

    Size gelen 5-10 saatlik adamlar ise, başka birisiyle grup yapmış olabilir. Bu yüzden de problem çıkmıştır. Yada alt hesabıdır, oyunu biliyordur.. Fakat sizinle oynadığı oyunda bilmediği bir kahramanı oynuyor olabilir. Kısaca oyunu öğrenmeden, sisteme veya takımına gelen kötü oyuncuya kafa yorarak bir yere varamazsın. Zaten başlangıç seviyelerindeki oyunlar genelde pek dengeli olmaz. Oynadıkça oyunların daha düzgün bir hale gelmeye başlar.

    Umarım 80 saatlik bilginle oyundakilere laf atmıyorsundur :P. Oyunun ne kadar kötü olursa olsun "flamer" olmamaya bak. Her zaman suçu kendinde ara. "Şöyle yapsaydım belki farklı olurdu" diye düşün herşeyi. Kısa süre sonra bir bakmışsın o bahsettiğin 1000 saatlik adamları yiyorsun.




  • yo, birine laf etmek için bir bilgin olması lazı sonuçta, benim birine la fedecek kadar iyi bir oyuncu olduğum söylenemez. tavsiyeler için teşekkürler, mutlaka bunları uygulayacağım :)
  • MM sistemine o kadar da takılma. Rank açmaya bak. Şuan pub giriyosun o yüzden saçma sapan eşleşmeler olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.