Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (397. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.146
Cevap
255
Favori
795.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenah2007

    Hocam eşek gibi anırcam diyor. 20 si için umut varmı?

    Durun durun bir saniye, ben zaten toynaklarıyla yazdığını düşünüyordum onun, 20 sinde çıkarsak bile pek bir şey değişmez yani. :)

    Maalesef 20 sine yetişmesi biraz zor. 30'undan biraz daha erken çıkma ihtimali var fakat en geç 30'un da yayınlayacağız nasipse.




  • TxsMelih kullanıcısına yanıt
    Yazım yanlışlarından belliydi hocam zor oluyor küçük tuşlara basmak tabi

    Geç olsunda güç olmasın hocam bu kadar bekledik sıkıntı olmaz. İşte anırma mevzusu olunca aceleci davrandım
  • Bu arada, çevrilen kelime sayısı 1.063.047 olarak güncellendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Witcherer_ -- 23 Ağustos 2016; 22:22:38 >
  • ploff kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim sen de üşenmeden anlatmışsın. Witcher 3 çıkmadan önce RedKit 3'ü de oyun çıktıktan bir süre yayınlayacaklarını söylemişlerdi.Redkit 2 ile dediğin gibi Witcher 2 de ek senaryolar oluşturulup oynanabiliyordu ama oyun zaten open world olmadığı için ve mekanikleri de böyle şeylere pek elverişli olmadığı için pek tutmamıştı.Mod yapımcıları bu haberi duyduğunda ne kadar sevinseler de sonradan CDPR ekibi kararından vazgeçti ve Redkit 3'ün yayımlanmayacağı resmen bildirildi :(
    Yayımlanmış olsa cidden mükemmel şeyler yapılabilirdi bu oyunun hem mekanikleri hem grafikleri çok elverişli.Hatta redditte gördüm Redkit 3 yayımlansaydı Witcher 3 motoruyla ilk witcherı tekrar yapmayı düşünen deneyimli modçular bile vardı ama ne yazık ki olmadı..
  • Çevirmen başvurusu açıldığında başvurdum. Arkadaşlar örnek bir metin gönderip çevirip dönmemi söylediler nitekim ben de öyle yaptım.Mailde olumlu veya olumsuz size döneceğiz dediler ama cevap alamadım.Zaten BaW çevirisi bitmiştir sanırım teknik kısımları halledip kontrol yapıyorlardır bu saatten sonra.Bu dediğim 10 haziran gibi bir tarihteydi yanlış hatırlamıyorsam.Bu projeye katkıda bulunmayı bu ekibin yanında ismimin yer almasını çok isterdim ama olmadı :(
    Hala yardım edilebilecek bi şey varsa etmeyi çok isterim.Çevirmen arkadaşlar mesajımı görürlerse ve cevaplarlarsa veya pm atarlarsa çok sevinirim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thloneagle -- 17 Ağustos 2016; 16:19:12 >
  • oyunu ve ilk dlc paketini kutulu aldım gog games üzerinden eğer goty sürümü türkçe dil seçeneğiyle gelirse direk steamden alırım gog games hesabına hayrıma bi arkadaşa veririm.
  • Konsollara ne zaman gelicek ne zaman resmi olucak dört gözle bekliyorum. Valla helal olsun çok uzun bir oyun çevirmek kolay değil.
  • Hocam hevesinizi kırmak gibi olmasın ama maalesef bu konuda herhangi bir gelişme yok, cd:pr nuh diyor peygamber demiyor şu noktada 12 gün kaldı artık, hani bu işler öyle kolay işler de değil, kabul etseler bile bunun entegreasyonu var, cartı var curtu var, bunlar için bile temizinden bize 2 hafta tanımaları gerekirdi, bu da artık ihtimallerin yavaş yavaş öldüğünü gösteriyor. en nihayetinde bu adamlar kabul etse bile direk setup ı indirip çıkan dil dosyalarını aa türkçelermiş diye oyuna eklemeyecekler, muhtemelen bize .doc falan şeklinde gönderip, bunlara çevirdiklerinizi aktarın diyecekler, hatta p**lik yapıp program vermemeleri bile olası olur. e o gibi bir durumda aktarma gibi (1 milyon 300 bin kelimeden bahsediyoruz) meşakatli bir iş bile başlı başına 2 hafta sürer. acele etmeye de kalksak, bir sürü satır kayması yaparız falan filan.



    kısacası 12 gün kala hala bir gelişme olmadığı için ben ve birçoğumuz umutlarımızı kaybettik. yapacak bir şey yok, nasip değilmiş

    ki goty sürümünden sonra artık oyuna güncelleme bile geleceğinden şüpheliyim (tabii her güncellemede oldugu gibi, beraberinde bir ton bug getirmezse)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 18 Ağustos 2016; 1:00:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: xkaanx9

    Konsollara ne zaman gelicek ne zaman resmi olucak dört gözle bekliyorum. Valla helal olsun çok uzun bir oyun çevirmek kolay değil.

    hiçbir zaman gelmeyecek aqa :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar uğraş emek istek vs. Adamlar inatla türkçe eklemek istemiyorlar. Gerçekten nedenini merak ediyorum. Bence satış rakamları ve ya türk düşmanlığı vs değil sebep.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginiz icin tesekkurler.cd projeckt ayip etmis. Benim umudum w2nin turkce olmasindan dolayi vardi ve sizin cd ye baskinizdan dolayiydi ama nasip degilmis zaten oyunlaron kac tanesi Turkceki alisigiz ingilizce oyuna.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr yamayı kabul etmemelerini cevap vermeyip oyalamalarını falan ben de anlamıyorum ama şu şirkete ileri geri hakaret edilmesi beni rahatsız ediyor.Kaç firma böyle bi oyun yapıp ucuz bi fiyatla satıyor? Ücretsiz DLC veriyor? Müşteri dostu politikalar izliyor? Adamlar oyuna DRM koruması bile koymamış.Ana oyunu olanlar Goty alacağına Expansionları alsın gerek yok Goty almanıza diyecek kadar babayiğit bir firmadan bahsediyoruz.Ubisoft,EA gibi kan emici olmayan bir firmadan... Değerini bilelim lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thloneagle -- 18 Ağustos 2016; 13:01:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük Diller
    kaynak: wikipedia

    Çince (ca. 1.30 milyar)
    Hintçe (ca. 900 milyon)
    Ingilizce (ca. 500 milyon)
    İspanyolca (ca. 300 milyon)
    Rusça (ca. 280 milyon)
    Arapça (ca. 227 milyon)
    Türkçe (ca. 80 milyon, ikinci dil olarak 220 milyon)

    hiç mi şansımız yok bilader.
  • Bence halen ümit var. Şöyle düşünelim; ana oyunun çevirisi tamamlandığından beri bu sayfalarda "neden yamayı kabul etmiyorlar, anlayamıyorum ama neden! Hazır yamayı bile koymuyorlar arkadaş..." tarzı onlarca mesaj var. Diyelim ki ana oyunun yaması bittiğinde adamlar tamam dedi. Düşünsenize bir koskoca firma oyunun sadece bir bölümüne türkçe yama ekleyecek değil ya. Kesin bir cevap vermemekte haklılar yani. Neyse sonra HoS çevirisi tamamlandı forumda bu tartışmalar halen sürüyor. Oysa ki ortada değişen birşey yok. Halen oyunun tam bir çevirisi yok ortada. Daha BaW çerisi bitmedi ki nasıl GOTY versiyonuna koymalarını beklersiniz. Adamlar GOTY versiyonuna koyma sözü verseler ve çevirmen arkadaşlar da olur ya yamayı geciktirseler; bu sefer koca firma çıkış tarihini mi erteleyecek. Başka bir nokta da çevirilerin tamamı bitmeden ekleme sözü verseler bu sefer de çevirmenler dese ki firmaya biz şu kadar istiyoruz. Ne yapacak adamlar? Sözler verilmiş vs. Tamam biz biliyoruz bizim arkadaşların para mara istemediklerini ama firma açısından da düşünün biraz. Yani özetle ortada tamamlanmış bir yama yok ki henüz, ne desin adamlar. Ortada kesin olan birşey var ki o da CDPR Eşine az rastlanır duyarlılıkta ve Oyuncu dostu olmayı politika edinmiş bir firma. Bence ortada çok haklı bir sebepleri olmadığı taktirde yamayı oyuna ekleyeceklerdir. Eklemezlerse de bilin ki mantıklı bir sebepleri vardır ve bunu bize açıklamak zorunda da değiller. çevirmen arkadaşların tekrardan ellerine sağlık. Umarım herşey gönüllerince olur. Bu yamayı pc dünyasına kazandırdıkları için..




  • bizim bitirmiş veya bitirmemiş olmamızın bir önemi yok. onlar bize şu an hadi hazırlayın deseler, biz 24 saat çalışır 2 günde bitiriveririz, yapamayacağımız bir şey değil. (niye yapmıyorsunuz o zaman demeyin, hepimizin özel hayatı var, herhangi bir yere yetiştirme derdimiz de yok, o yüzden normal hızda çevirmeye devam ediyoruz)



    adamlar "tamam %100 yaptığınıza inanıyoruz 2 hafta içerisinde aktarın şu şu dosyalara, gönderin" demez, "tamam, madem böyle bir yama yaptınız, o halde 2 hafta içerisinde de şu şu dosyaları doldurursunuz herhalde?" der, o şekilde bir anlaşma yapar ancak



    ayrıca para falan da istemeyiz o tür bir durumda bunu net bir şekilde tüm arkadaşlar en az onar kez bu konuya yazmıştır, eminim. adamlar "yok olmaz vereceğiz" derse o başka, diyebilir çünkü. karşımızda sidikli bir oyun şirketi değil, profesyonel olarak çalışan koskoca bir cd:pr var. belki de poliçeleri gereği para ödemek zorundadırlar, o yüzden bedava vermemize rağmen kabul etmiyorlardır, bu bile bir ihtimal. (hatta bence sırf bu yüzden uzak duruyorlar bu işe)



    böyle olumsuz yazıyor olabilirim ama hepinizden çok ben ve arkadaşlarım istiyorduk resmi olmasını. ama görünen köy kılavuz istemez şu dakikadan sonra



    ha dersen ki goty'den sonra düşünürler, hiç sanmam. goty'den sonra muhtemelen ellerini eteğini çekip başka projelere yelken açacaklar. öyle olmazsa, updateler devam ederse, biz gene bir iki bilemedin üç dört kez daha sorarız. en nihayetinde biz kendimizi kanıtlamışz insanlarız, ortada %100 yama yok demenize gerek yok yani :) şunun şurasında en geç 30 ağustos'da her bir santimetrekaresi türkçe olacak şekilde projeyi tamamlamış olacağız, o konuda da görünen köy kılavuz istemez yine.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gençler uğraşmış ve bence gelmiş geçmiş en büyük projeye imza atmışlar. Skyrim çevirisinden dahi daha başarılı. Bu saatten sonra olup olmamasının önemi yok. Sayenizde bu oyun Türkçe oynandı, buda bize yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım hem hız hem de kalite olarak en başarılı çalışmaya imza attılar. Bundan iyisi varsa da ben görmedim. Umarım ek paket yaması da tamamlanınca firmayla anlaşıp emeğinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamanın goty den sonra resmi olarak gelmesi pek mantıklı değil, başka projelere yönelmekte değil sebep, tr yamayı güncelleme ile getirmek için ps4 ve xbox one da yanlış hatırlamıyorsam konsol üreticisine belli bir miktar para vermek gerekiyor, yani yamayı konsollara getirmek için üreticilere para bayılacaklarını sanmıyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkk34 -- 19 Ağustos 2016; 16:09:58 >
  • O zaman konsol sahibi olarak bizede youtube dan seri olarak izlemek düşer. :P Emeğiniz için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ekran kartım amd 7800 hd oyundan orta seviye grafikten yukarısında kasmalar oluyor yetmiyormu acaba
    System 8 GB
    CPU Type
    intel(R) Core(TM) i3-3210 CPU @ 3.20GHz
  • 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.