Şimdi Ara

EGE'YE YERLESIYORUZ..YOLA ÇIKMAYA AZ KALDI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
7
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İzmir Özdere civarınada bakabilirsin abi. Yazları 10 kişiden 3 kişisi turisttir heralde fazla yok yani. Sahile yakın bahçeli güzel evler var. Sahilden uzak tepe taraflarında ormana yakın evlerde var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatağan Dipsiz Çayı:
     EGE'YE YERLESIYORUZ..YOLA ÇIKMAYA AZ KALDI

    Ovadan:
     EGE'YE YERLESIYORUZ..YOLA ÇIKMAYA AZ KALDI

    Muğla/Merkez:Genel anlamda sakin ve düzenli bir yerdir.Normal düzeyde sayabileceğim öğrenci var.Üniversite köteklide bulunur.Konut fiyatları köteklide pahalıdır.Merkezde biraz daha ucuzdur.Fakat aman aman aktif bir şehir değildir.Muğla'yı Muğla yapan kıyı ilçeleridir.

    Akyaka:Hoş ve küçük bir sahil bölgesidir.Biz buraya pek gitmiyoruz.Sahili hoşumuza gitmiyor.Meşhur bir Azmağı vardır.Şehir merkezinden Orman İşletme müdürlüğünün oradaki yolu takip ederseniz Çınar Plajına ulaşırsınız.Ardından Ören/Akbük koyuna doğru yol alırsınız.Denizin ve ormanların birleşimi size eşsiz bir manzara sunar.Akbük'te çok güzeldir.Denizi resmen uyuyor :)

    Marmaris:Muğla'da koyları en çok hoşuma giden yerdir.Harika koyları var fakat çevre beldelerini pek bilmiyorum.Marmaris bölgesindeki denize kıyısı olan beldeleri araştırabilirsiniz.Bodrum ve Marmaris'in bir dezavantajı var.Çok göç almaya başladı bu bölgeler.Bundan dolayı pek iyi konuşmuyorlardı ama bu problem teşkil etmez.Yukarıda bahsedildiği gibi Turunç gibi yerler var.Güzel yerler.Pahalı olabilir.Birkaç ünlünün de o taraflarda evi var diye duymuştum.

    Fethiye:İyi çalışan bir belediyesi var.Merkezde denize girmiyorlar.Genelde çevredeki sahillere gidiyorlar.Ölüdeniz gibi.Güzel koylara sahip bir bölge.Ne yazık ki çevre beldeleri hakkında pek bilgi sahibi değilim.Araştırmanız gerekiyor.

    Ortaca:Narenciye'nin merkezlerinden birisi diyebilirim.Dayımın hayal ettiğiniz gibi portakal bahçesinin tam ortasında bir evi var.Kendisi arıcılıkla da uğraşıyor hobi olarak.Nüfusu az,konut ucuz.Bol bol su olan bir bölge.Buradan Dalyan/İztuzu,Sarıgerme,Sarçed Plajı gibi yerlere ulaşabiliyorsunuz 20-25 dakikaya.Bennim sevdiğim bir yer.Araştırabilirsiniz.Bu hafta sonu sahile balığa gittim.

    Sarıgerme Plajı:
    http://i.hizliresim.com/PPyLZ8.jpg

    http://i.hizliresim.com/nLX8B5.jpg

    Dalyan:Dalyan'ın hemen önünden Köyceğiz gölüne bağlı bir kol geçiyor.Bu kol sazlıkların aralarından geçip İztuzu Plajında denizle birleşiyor.Dalyan'da isteklerinizi karşılayabilecek küçük bir bölgedir.

    Köyceğiz:Narinciyenin kalbi olan bölgelerden birisidir.Bol bol su vardır.Gözünüz yeşilliğe doyar.Köyceğiz gölüne kıyısı vardır fakat denize kıyısı yoktur.Tekne turlarıyla gölden Dalyan Boğazı'na oradan İztuzu Plajına ulaşabilirsiniz.

    Göcek:Genellikle zengin kesimin ikamet ettiği bir bölgedir.Merkezinde denize girilmez.Hoş ve küçük bir yerdir.Yat merkezi diyebilirim.Birçok zengin aile yatlarını buranın koylarına demirler.Muğla Büyük Şehir Belediyesi'nin davalık olduğu bir meselesi vardı.Tam olarak sebebini hatırlamıyorum ancak koyları gerçekten güzeldir.

    Datça:Hocam arkadaşlarla bir ara konuştuğumuzda Muğla bölgesinin yaşanılacak bölgesi diye konuşulmuştu.Fazla göç alan bir bölge değil.Dediğiniz gibi Palamutbükü gibi temiz denizi olan ve yaşanılabilir güzel beldeleri var.Neden bilmiyorum ama sizin yerinizde olsam Datça'nın beldelerini araştırırım.Yerli halkı zariftir.Güzel koyları ve beldeleri var.

    Yavaştan bitiriyorum hocam.Ben İstanbul'a,Ankara'ya hiç gitmedim fakat 7 tane ülke gezdim.Avusturya'da turizm acentaları Dalyan,Marmaris,Fethiye gezi turları asmışlardı vitrinlere :) İzmir'e 5 sene boyunca her ay düzenli gidip geldim ve çok severim İzmir'ide.Üniversitemi orada okumak isterdim fakat kısmet değilmiş.İzmir'in de çok güzel kıyı beldeleri var.Mordoğan gibi yerleri zıpkıncı abilerden duyuyordum.Araştırın.İnanın memleketimden dışarı çıkarken ayaklarım geri geri basıyor :) Buralara gelirseniz haber verin.Beraber gideriz balığa.Apnea Rebel 90'lık kapalı kafa zıpkın kullanıyorum.

    Buralara gelirseniz sizden bir ricam var.Zeybek oynamayı öğrenin.Muğla Zeybeği bizimdir.Çökertme bizimdir.Kerimoğlu bizimdir.Ormancı Türküsü bizimdir.Şu Köyceğiz Yolları bizimdir.

    Buda imzam olsun :))

     EGE'YE YERLESIYORUZ..YOLA ÇIKMAYA AZ KALDI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapısızköylü -- 16 Şubat 2016; 14:25:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrStimato

    TURGUT KÖY , selimiye ,orhaniye oralar hakkındada bilgi verebilirmisin ?

    Marmaris bölgesinin koylarını bilirim fakat çok fazla bilmiyorum.Muğla'da Marmaris tarafına giden insanlar Bodrum tarafını,Bodrum tarafını bilen insanlar Marmaris taraflarını fazla bilmezler.Fakat dediğiniz yerlere baktım.Orhaniye dediğiniz yerde meşhur Kızkumu diye biryer var.Adını bolca duyuyorum.Güzel yer diyorlar,bir efsaneside var oranın.Efsanesini okuyup,gidip gömenizi isterim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kapısızköylü

    Hocam daha önce konunuza yazmıştım fakat yazdıklarımı silmiştim.Özür babında tekrar Muğla hakkında detaylı bir yazı yazıcam,fotoğraflar katarak.Bu sefer silmeyeceğim söz.Fakat arkadaşım kahvaltıya çağırdı,kahvaltımı yapıp geliyorum.Mesajım bulunsun.


    Evet aynen öyle.Tekrar uzun uzun yazmışsın gerçekten çok tşk ederim.Uzun uzun cevap yazmak istiyorum size ama işler çok yoğun.Akşama cevaben söyleyeceklerimi ve soracaklarımı ileteceğim.
    İlginiz için tekrar çok teşekkür ederim.

    quote:

    Orijinalden alıntı: DATNET

    33 yaşında bu kadar hayatından bıkıp sahil kenarına yerleşecek kadar ne yaşadın insanlar genelde emekli olunca yapmak ister bunları :)


    Düşündüm de,60 yaşında emekli olacağım.60 yaşımdan sonra ne yapayım Allah aşkına denizi kumu yeşili.O yaşta elimiz ayağımız tutacak mı bakalım bilmiyorum ki :)
    Ben ankilozan spondilit hastasıyım,benim için en uygun yaşam alanları deniz kenarı beldeler.Bunun dışında şehir hayatından sıkılmanın bence yaşı yok.Bununla ilgili düşüncelerimi de akşam uzun uzun yazacağım bir aksilik olmazsa :)

    quote:

    Orijinalden alıntı: berkanenes

    Fethiye den arsa alabilirsiniz 3 yıldır her yaz gidiyorum süper bir cennet Türkiye nin en güzel denizlerine sahip çok güzel bir yer Yada izmir olabilir


    İzmir'den aşağısı bile şu an için zor görünüyor ama Muğla yine de olabilir,o biraz spontane gelişecek gibi görünüyor.Ama fethiye ilk seçeneklerimiz arasında yok açıkcası.Detayları akşam yazacağım :)

    quote:

    Orijinalden alıntı: Wolffe

    Mugla dalyan taraflarinda dedemler yasiyor her gidisimde bayiliyorum nufusun cogunlugu ingiliz, comarlar pek ugramayinca bakir kalmis topraklar.30 40 yas arasi yeterli birikim sahibi olursam ben de yaparim boyle bir sey.


    Umarım en kısa zamanda tüm dileklerinizi gerçekleştirirsiniz.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Klokt

    Hocam KESİNLİKLE Balikesir/Ören'e yerleşin


    Ören'e gitmiştim gerçekten güzel biryer ama AKÇAY'da yazlığımız olması ve kuzey egede sezonun kısa olması sebebiyle İzmir'den yukarısını düşünmüyoruz dostum :)

    quote:

    Orijinalden alıntı: yokbeolumbe

    İzmir Özdere civarınada bakabilirsin abi. Yazları 10 kişiden 3 kişisi turisttir heralde fazla yok yani. Sahile yakın bahçeli güzel evler var. Sahilden uzak tepe taraflarında ormana yakın evlerde var.


    Özdere'yi de duymuştum.İzmir'de zaten büyük ihtimal gitmediğimiz yer kalmayacak.Özdere'de bunlardan birtanesi.İnceleyeceğim,teşekkürler.
  • Balikesir burhaniye oren taraflarını oneririm. Hem istanbul ve bursaya da yakin. Ayvalik akcay altinoluk oralari gezersin. Canin sikilirsa balikesir 1 saat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi nin yeni araç kamerası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

    yok hocam

    [hr] 
    [b]01.01.0101 1.GÜN[/b]
    ......
    .....
    [hr]
    [b]02.01.0101 2.GÜN[/b]
    .....
    ....
    [hr]


    Mesaj görünümü;



    01.01.0101 1.GÜN
    ......
    .....


    02.01.0101 2.GÜN
    .....
    ....




    şeklinde demek istemiştim. bir nevi ayraç görevi görsün diye.

    muğla marmaris tarafında da turunç denilen bir yerleşim birimi var. yazın genelde ingilizler gidiyor oraya ama denizi o kadar güzel ki... suyun dibi berrak bir şekilde gözüküyor. eğer uğrama imkanınız olursa orası da çok güzeldir. bu arada konunuzun başlaması için sabırsızlanıyorum ve başlamasını merakla bekliyorum.

    Düzenleme: Bu resmi üç sene önce turunçta çekmiştim. hala böyle midir bilemem ama o zamanlar gerçekten çok güzeldi.
     EGE'YE YERLESIYORUZ..YOLA ÇIKMAYA AZ KALDI


    çocukluğum turunçta geçti. yaklaşık 12 sene önce ayrıldık turunçtan. cidden muhteşem bir yerdi denizi berrak havası temiz ağacı bol insanları cana yakın ve sevecen.. tam yaşamalık bir yerdi. 2 tane arkadaşım vardı hayal meyal hatırlıyorum o yaşlarda yüzmeye balık tutmaya muşmula yemeye felan giderdik sürekli gezerdik hatta parkın yanındaki köprüde (çocuk aklımda öyle kalmış) ördeklerim vardı beslerdim hergün.. seneler geçti gidemedim ama 2 sene önce yolum düştü bi gideyim dedim gitmez olaydım. hertaraf beton yığını olmuş caddelerde çok fazla araba var havası kirlenmiş hatta marmaris-osmaniye yolundan turunca sapınca aşağı doğru inilen zigzaglı yol bile değişmiş.. manzarayı beton binalar kapatmış şehir içindeki ağaçların çoğu kesilmiş eski küçük dükkanların yerini koca koca süpermarketler almış , heryer otel olmuş ve en önemlisi insanlar mutsuzlaşmış..denizine gelirsek yüzmedim ama pek değişen birşey yoktu sahil kesinminde.. sadece çocukken babamın bir arkadaşının restaurantı vardı arada sırada giderdik oraya orası yanmış :(. ha bu arada köprünün oradaki ördeklerimde gitmiş uzun lafın kısası biz yaşamak için çok kötü bir zamanda dünyaya gelmişiz keşke bir 20 sene önce doğsaymışım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OlguErhan

    Xiaomi nin yeni araç kamerası



    Ustam,vakit ayırıp cevap yazdığın için çok teşekkür ederim.Şu kamera ile alakalı sormak istediğim birkaç husus var pmde de yazmıştım,hızlıca sorsam ve sende cevap versen çok sevinirim.
    Dahili gps bulunduran araç içi kameraları tavsiye eder misin?Tam olarak ne gibi avantajları oluyor gpsli araç kameralarının?
    Alacağımız araç içi kamerayı mütevazi bir şekilde aksiyon kamerası olarak da kullanabilir miyiz?Bunu powerbank ile yapıyorlar galiba.Yoksa ikisini ayrı ayrı almamız daha mı iyi olur?Ya da aksiyon kamerası alsam araç içi kamera olarak da kullanabilirim,neyi tavsiye edersin?
    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

    quote:

    Orijinalden alıntı: OlguErhan

    Xiaomi nin yeni araç kamerası



    Ustam,vakit ayırıp cevap yazdığın için çok teşekkür ederim.Şu kamera ile alakalı sormak istediğim birkaç husus var pmde de yazmıştım,hızlıca sorsam ve sende cevap versen çok sevinirim.
    Dahili gps bulunduran araç içi kameraları tavsiye eder misin?Tam olarak ne gibi avantajları oluyor gpsli araç kameralarının?
    Alacağımız araç içi kamerayı mütevazi bir şekilde aksiyon kamerası olarak da kullanabilir miyiz?Bunu powerbank ile yapıyorlar galiba.Yoksa ikisini ayrı ayrı almamız daha mı iyi olur?Ya da aksiyon kamerası alsam araç içi kamera olarak da kullanabilirim,neyi tavsiye edersin?
    Teşekkürler

    1-http://www.fordclubtr.com/forum/topic/251928-ara%C3%A7-i%C3%A7i-kamera-gps-%C3%B6nemi-neden-gerekli/
    2- Sök tak elle başlat derdi yoksa aksiyon kamerasını araçta rahatça kullanırsın.
    3- Mantıklı olan xiaomi araç kamerasını powerbank ile aksiyonda kullanmak.


    Sök tak elle başlat üşenmem diyorsan Xiaomi Yi Aksion kamerası alabilirsin :https://www.youtube.com/watch?v=tgsPgCa2zy4


    PowerBank desteği ile yada destek olmadan 10-15 dk lık çekimler için Xiaomi Yi Araç kamerası alabilirsin :https://www.youtube.com/watch?v=JAuS2xG2pII https://www.youtube.com/watch?v=Hj8sm5aIIfg

    Gps li kameram olsun dikkat çekmesin istiyorsan mini 0826 tercih edebilirsin :https://www.youtube.com/watch?v=CGyXiVew_c8 Bu kamera powerbank desteği ile aksiyon çekimleri içinde kullanılabilir fakat xiaomi yi kameralarında netlik 1 tık yukarıda olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OlguErhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

    quote:

    Orijinalden alıntı: OlguErhan

    Xiaomi nin yeni araç kamerası



    Ustam,vakit ayırıp cevap yazdığın için çok teşekkür ederim.Şu kamera ile alakalı sormak istediğim birkaç husus var pmde de yazmıştım,hızlıca sorsam ve sende cevap versen çok sevinirim.
    Dahili gps bulunduran araç içi kameraları tavsiye eder misin?Tam olarak ne gibi avantajları oluyor gpsli araç kameralarının?
    Alacağımız araç içi kamerayı mütevazi bir şekilde aksiyon kamerası olarak da kullanabilir miyiz?Bunu powerbank ile yapıyorlar galiba.Yoksa ikisini ayrı ayrı almamız daha mı iyi olur?Ya da aksiyon kamerası alsam araç içi kamera olarak da kullanabilirim,neyi tavsiye edersin?
    Teşekkürler

    1-http://www.fordclubtr.com/forum/topic/251928-ara%C3%A7-i%C3%A7i-kamera-gps-%C3%B6nemi-neden-gerekli/
    2- Sök tak elle başlat derdi yoksa aksiyon kamerasını araçta rahatça kullanırsın.
    3- Mantıklı olan xiaomi araç kamerasını powerbank ile aksiyonda kullanmak.


    Sök tak elle başlat üşenmem diyorsan Xiaomi Yi Aksion kamerası alabilirsin :https://www.youtube.com/watch?v=tgsPgCa2zy4


    PowerBank desteği ile yada destek olmadan 10-15 dk lık çekimler için Xiaomi Yi Araç kamerası alabilirsin :https://www.youtube.com/watch?v=JAuS2xG2pII https://www.youtube.com/watch?v=Hj8sm5aIIfg

    Gps li kameram olsun dikkat çekmesin istiyorsan mini 0826 tercih edebilirsin :https://www.youtube.com/watch?v=CGyXiVew_c8 Bu kamera powerbank desteği ile aksiyon çekimleri içinde kullanılabilir fakat xiaomi yi kameralarında netlik 1 tık yukarıda olacaktır.


    Kafama takılan tek birşey kaldı usta.Araç içi kamerayı aldım,araçta kullanıyorum.Araçtan indim,powerbank e bağladım aksiyon kamerası olarak kullandım.Peki su altında ne yapacağım?Waterproof caselerde powerbank koymak için bir yer var mı?Eğer su altı için bir çözümü yoksa direk aksiyon cam alıcam,yok varsa konusunu açtığınız xiaomi araç kamerasını alıcam.
    Tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

    quote:

    Orijinalden alıntı: OlguErhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

    quote:

    Orijinalden alıntı: OlguErhan

    Xiaomi nin yeni araç kamerası



    Ustam,vakit ayırıp cevap yazdığın için çok teşekkür ederim.Şu kamera ile alakalı sormak istediğim birkaç husus var pmde de yazmıştım,hızlıca sorsam ve sende cevap versen çok sevinirim.
    Dahili gps bulunduran araç içi kameraları tavsiye eder misin?Tam olarak ne gibi avantajları oluyor gpsli araç kameralarının?
    Alacağımız araç içi kamerayı mütevazi bir şekilde aksiyon kamerası olarak da kullanabilir miyiz?Bunu powerbank ile yapıyorlar galiba.Yoksa ikisini ayrı ayrı almamız daha mı iyi olur?Ya da aksiyon kamerası alsam araç içi kamera olarak da kullanabilirim,neyi tavsiye edersin?
    Teşekkürler

    1-http://www.fordclubtr.com/forum/topic/251928-ara%C3%A7-i%C3%A7i-kamera-gps-%C3%B6nemi-neden-gerekli/
    2- Sök tak elle başlat derdi yoksa aksiyon kamerasını araçta rahatça kullanırsın.
    3- Mantıklı olan xiaomi araç kamerasını powerbank ile aksiyonda kullanmak.


    Sök tak elle başlat üşenmem diyorsan Xiaomi Yi Aksion kamerası alabilirsin :https://www.youtube.com/watch?v=tgsPgCa2zy4


    PowerBank desteği ile yada destek olmadan 10-15 dk lık çekimler için Xiaomi Yi Araç kamerası alabilirsin :https://www.youtube.com/watch?v=JAuS2xG2pII https://www.youtube.com/watch?v=Hj8sm5aIIfg

    Gps li kameram olsun dikkat çekmesin istiyorsan mini 0826 tercih edebilirsin :https://www.youtube.com/watch?v=CGyXiVew_c8 Bu kamera powerbank desteği ile aksiyon çekimleri içinde kullanılabilir fakat xiaomi yi kameralarında netlik 1 tık yukarıda olacaktır.


    Kafama takılan tek birşey kaldı usta.Araç içi kamerayı aldım,araçta kullanıyorum.Araçtan indim,powerbank e bağladım aksiyon kamerası olarak kullandım.Peki su altında ne yapacağım?Waterproof caselerde powerbank koymak için bir yer var mı?Eğer su altı için bir çözümü yoksa direk aksiyon cam alıcam,yok varsa konusunu açtığınız xiaomi araç kamerasını alıcam.
    Tekrar teşekkür ederim.

    Su altı olmaz Powerbankla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: whidbey



    Turunç hala çok güzel ama tabii ki eminim eskiden,daha bakirken çok daha güzeldir.Denizi de bozulmadı halen,umarım bozulmadan böyle kalır.
    Ben böyle beton yığınlarının arasında geçen her günüme isyan ediyorum inan.Oraları ile kıyaslayınca buraları resmen boğuyor beni.

    @whidbey
  • İzmir 2. Bölge. Not: daha burada turist görmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuyu Hortlatan Adam -- 22 Şubat 2016; 21:22:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OlguErhan


    quote:

    Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

    quote:

    Orijinalden alıntı: OlguErhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

    quote:

    Orijinalden alıntı: OlguErhan

    Xiaomi nin yeni araç kamerası



    Ustam,vakit ayırıp cevap yazdığın için çok teşekkür ederim.Şu kamera ile alakalı sormak istediğim birkaç husus var pmde de yazmıştım,hızlıca sorsam ve sende cevap versen çok sevinirim.
    Dahili gps bulunduran araç içi kameraları tavsiye eder misin?Tam olarak ne gibi avantajları oluyor gpsli araç kameralarının?
    Alacağımız araç içi kamerayı mütevazi bir şekilde aksiyon kamerası olarak da kullanabilir miyiz?Bunu powerbank ile yapıyorlar galiba.Yoksa ikisini ayrı ayrı almamız daha mı iyi olur?Ya da aksiyon kamerası alsam araç içi kamera olarak da kullanabilirim,neyi tavsiye edersin?
    Teşekkürler

    1-http://www.fordclubtr.com/forum/topic/251928-ara%C3%A7-i%C3%A7i-kamera-gps-%C3%B6nemi-neden-gerekli/
    2- Sök tak elle başlat derdi yoksa aksiyon kamerasını araçta rahatça kullanırsın.
    3- Mantıklı olan xiaomi araç kamerasını powerbank ile aksiyonda kullanmak.


    Sök tak elle başlat üşenmem diyorsan Xiaomi Yi Aksion kamerası alabilirsin :https://www.youtube.com/watch?v=tgsPgCa2zy4


    PowerBank desteği ile yada destek olmadan 10-15 dk lık çekimler için Xiaomi Yi Araç kamerası alabilirsin :https://www.youtube.com/watch?v=JAuS2xG2pII https://www.youtube.com/watch?v=Hj8sm5aIIfg

    Gps li kameram olsun dikkat çekmesin istiyorsan mini 0826 tercih edebilirsin :https://www.youtube.com/watch?v=CGyXiVew_c8 Bu kamera powerbank desteği ile aksiyon çekimleri içinde kullanılabilir fakat xiaomi yi kameralarında netlik 1 tık yukarıda olacaktır.


    Kafama takılan tek birşey kaldı usta.Araç içi kamerayı aldım,araçta kullanıyorum.Araçtan indim,powerbank e bağladım aksiyon kamerası olarak kullandım.Peki su altında ne yapacağım?Waterproof caselerde powerbank koymak için bir yer var mı?Eğer su altı için bir çözümü yoksa direk aksiyon cam alıcam,yok varsa konusunu açtığınız xiaomi araç kamerasını alıcam.
    Tekrar teşekkür ederim.

    Su altı olmaz Powerbankla

    Youtube'da videonuz vardı.Su altı balıkları bulamadığınız zıpkın videonuz :)

    Xiaomi aksiyon cam ile
    Xiaomi araç içi cam ile

    su altında kendi şarjları ile kaç dk çekim yapabiliyorsunuz maksimum?Aksiyon ile araç içi pil kapasiteleri arasında çok fark var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Konuyu Hortlatan Adam

    İzmir 2. Bölge. Not: daha burada turist görmedim.

    birsürü ilçe var orada..tam olarak nereden bahsediyorsun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

    Balikesir burhaniye oren taraflarını oneririm. Hem istanbul ve bursaya da yakin. Ayvalik akcay altinoluk oralari gezersin. Canin sikilirsa balikesir 1 saat.

    Hocam akçayda yazlık var zaten ayrıca kuzey egede sezon çok kısa sürüyor o yüzden çok kuzeyde istemiyorum.Teşekkürler :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

    quote:

    Orijinalden alıntı: Konuyu Hortlatan Adam

    İzmir 2. Bölge. Not: daha burada turist görmedim.

    birsürü ilçe var orada..tam olarak nereden bahsediyorsun?

    Ödemiş-Kiraz-Beydağ. Gelcek olan turistler genelde Birgi veya Gölcük köy-kasabalarına giderler. İlçe merkezine gelmezler. Ben Birgiliyim ama sülalemin çoğu ya Ödemiş'e ya da İzmir'e göçmüşler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kapısızköylü

    Bence sizin yaşamanız gereken yer şu şekilde olmalı:
    Deniz kenarında bir belde,esnafının dili tatlı,balıkçılığın olduğu,bahçenin ortasında bulunan ve bahçesinde yer ocağı bulunan bir ev.Şehir merkezine çok uzak olmamalı.Çünkü imkanlarınızıda kısmamalısınız.İleride çocuğunuz olursa ve eğitime önem veriyorsanız dikkat etmeniz gerekiyor.
    Gümüşlük Köyü,Bodrum/Mumcular,Milas/Ören gibi yerleri inceleyebilirsiniz.





    Ben de parça parça yazdıklarına cevap vereyim.Yine geç oldu kusura bakma,kızıp silmediğin için de teşekkürler :)

    Yaşamak istediğimiz yer konusunda tam üstüne bastın dostum.
    Kesinlikle balıkçılık olması lazım.Olta ve aynı zamanda zıpkın.Yerleştikten sonra tek kamaralı ufak bir tekne de alacağım zaten hemen.
    Bahçenin ortasında yer ocağı diyorsun,herhalde "tandır" dan bahsediyorsun.Elim yatkındır bu tarz işlere,tamamen kendim yapmayı planlıyorum tandırı.Evin de en az 1 dönüm arazisi olması lazım kafamdaki yerleşim için.Yani bir kısmına ekip biçeceğiz,ufacık da olsa bir sera planlıyorum vs.
    Denize çok aşırı yakın olmasına gerek yok ama bahçesinden denizi görebilsin istiyorum.Şehir ya da ilçe merkezine çok uzak olmamalı eyvallah ama okul çocuk vs sıkıntımız yok.Sadece arabamıza atladığımız zaman saatlerce yol gitmeyelim yeter :)
    DÜşünüyorum da böyle biryeri bir sahil beldesinde bulmak çok da kolay değil.Denize yakın yerlerde imar sorunu var.İmar sorunu olmasa bile genelde yazlık tarzı evlarin olduğu site oluşumlarının olduğu bölgelerde imar var ben de bu tarz yerleri sevmiyorum.
    Bir balıkçı köyünde bahçesi olan eski bir köy evini alıp restore edip oturabiliriz mesela,ya da çok sitelerin içinde olmayan bir arsa alıp sıfırdan üstüne ev konduracağız.
    İmar durumu dediğim gibi biraz sıkıntılı,iyice araştırmamız gerekecek.

    Mesela

    http://www.hurriyetemlak.com/konut-satilik/izmir-karaburun-anbarseki-emlakcidan-yazlik/detay?sParam=1h29dycZYBxRP7U0Wr01GA==&pId=2&list=1&new=1

    Bu ilandaki ev.Denize çok uzak değil,manzarası da var.Evi adam ederim ben çiçek gibi olur o ama arazisi küçük,yoksa fiyatı da bence çok uygun.,İşte böyle biryer bakıyorum.

    Umarım anlatabilmişimdir dostum :)

    Diğer yazılarına alıntılarla devam edeceğim :)
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Yok hocam silmeyeceğim :) Aynı şekilde düşünüyoruz.Restorasyon yorar yalnız söyleyeyim.Çok kuytu yere gitmeyin.Bu sefer sıkılırsınız.İnsan insana muhtaç sonuçta :) Yazdıkça tartışırız,doğru bir sonuca varmaya çalışırız.
  • Size uyan en guzel sehir, Mugla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.