Şimdi Ara

PS4 - Kardeslik konusu cozum onerileri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
9
Favori
18.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arslan35356464

    Benim fikrim gonullu arkadaslarla bir havuz olusturalim bu ise vakit ayiracak ayirabilecek arkadaslar manevi olarak siteyle ilgilensin durumu el veren arkadaslar da boyle bir olusum icin maddi destek saglayalim actigimiz platform belli kisilerin degil kardeslik konusunun olsun insanlar dagildi sunu birazi bi grupta birazi baska gruplarda bi site olusturalim adminlerden de rica edelim belirledigimiz siteyi kardeslik konusuna son mesaj olarak link atmalarini isteyelim ben boyle veya bir baska sekilde gidilecek herturlu olusuma elimden geldigince maddi manevi destege hazirim

    Gönüllü o kadar kişi varken gönülsüz olanları seçmeleride ayrıca komik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Toplamda kaçtane şikayet oldu?

    Eskiden kafada bir tane bit var diye saçın tamamını keserlerdi.. Hala aynı kafada isek bahane üstüne bahane ile ilerlemimiz çok zor...

    Sorun olabilir ama konu kapatmaya gerek yok. .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemtas

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kehanist

    Arkadaşlar uygun olursa yeni site açmak daha mantıklı tüm giderler bana ait bilgi fikir ve geliştitme güvenilir sizlere
    aklında fikri bilgisi olan pm atsın daha güzelini yapalım bu yola sağlam kişiler ile başlarım yoksa kimse pm atmasın maddi değil manevi olarak yaklaşıyorum.

    Ben web sitesi kurulumundan anlamam ama dizayn hakkında önerileri sunabilirim.

    tamamen yasal olmak kaydı ile vbulletin üstüne bir forum olabilir herşeyi ile dürüstlük olmalı.
    forum dediysem detaylı değil kardeşlik konusu ve kutulu satış bolumu uzerıne fikirlere göre bolum olur ancak bizim ihtiyscımız ve amacımız guvenli kardeşlik.
    site kurulumunu ben yaparım birkaç arkadaş yönetimde görev alır birkaç kişi tasarım vs derken olur ancak beraberlik önemli herkesle değil güvenilir bilinen kişiler ile benim amacım satış ve alımlarımı yapabılmek guvenlık olarakda sıteye uyelıgı ozel yaparız.
    fikri olan yazsın.
    umarım dh olarak konu açılır da kafamız rahat olur temennim bu yönde aslında

    @RedTigger
    Teşekkürler dostum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bi süredir oyun oynamıyordum tam oyun piyasasına bakayım dedim konu kapanmış:) Anlaşılan yönetici arkadaşlar konunun tamamen kapatılması konusunda bu sefer ısrarlı.
    Facebook veya başka bir site üzerinden sadece referanslı veya güvenilir kişilerin bulunduğu bir grup oluşturulursa katılabilirim. Kardeşlik yapmadan uygun fiyata oyun oynamak bu ülkede hayal. Böylesine güzel bir konu varken ne diye kapatmaya çalışılır anlamıyorum!..
  • DarkTranqlty kullanıcısına yanıt
    Psn kardeşligi... Tel numarası vs artık ne kural varsa uyarız hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapmanız gereken tek bir şey vardı aslında konuyu 2.el bölümüne taşımak...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-5 tane (belki daha fazla) gereksiz yüzünden, 100'lerce üyenin mağdur olması.
    bu mudur türkiye'nin en çok girilen sitelerinden birinin yapabileceği sistem.
    kapatın gitsin.

    önlem alındığı söyleniyor, önlem falan alınmadı bence. psn kardeşliği nedir, ne işe yarar mevzusuna hakim olmadan 'sorunlu alışverişçilerin adını paylaşmayın aloo' şeklindeki yaklaşımın bir işe yaramayacağı besbelliydi. armutun biri çıkıp bu beni dolandırdı yazıyor, daha sonra kurallara karşı gelindiğinden dolayı konu uçuyor.
    sen koyarsın sadece 2 hak birden satışın yapılması kuralını, kimse pri bende sec onda diye uğraşmaz.
    istersen yeni üye mesaj atamaz o konuya, böylece art niyetli bir kısım kişiyi engellersin.
    şimdi bazı arkadaşlar ben de yeni üyeyim ama dolandırıcı değilim diyebilir. kimseye dolandırıcı dediğimiz yok, ama sıkıntıların yüzde 90'ı yeni ve referanssız üyelerden çıkıyor.
    100'den fazla referansım var 100'den fazla ps bölümünde satışım var, sorun yaşamamak için ince eleyip sık dokumak zorunda kalıyorum her alışverişte, allahtan şimdiye kadar bir sorun yaşamadım, ama herkes tok satıcı değil, yeni bir oyunu hemen alabileyim diye abuk subuk bir üyeye oyun satıp sorun yaşayabiliyorlar.

    not : sözlük formatında yazdım, büyük harflerle uğraşmadım, özür..




  • Atacan da daha önce konuda paylaşmış ama ben de yazayım tekrar.

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109788392

    Konuda veya sitede önerilerinizı belirtirseniz sevinirim. belki burası kadar kalabalık olmaz ama oyun alısverıslerımızı yapmaya devam ederiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyem tüm forumu silmenizdir. Böylece tartışmaları da kökünden engelleyebilirsiniz.
    Ya da mustafa'yı konu dışı'na mod yapabilirsiniz. Zira tipim nasıl diye konu açan modun modluk yapacağı yer orasıdır.
    Yalanlara hiç gerek yok. Yönetim sorumluluk almayacağını belirtmişken, kullanıcılar bunu kabul etmişken, ortada herhangi büyük bir tartışma ve dolandırıcılık yokken, konu kendi otokontrolünü sağlarken siz çıkıp aniden konuyu kapatıcaz ve asla açmıcaz diyip her türlü çözüm önerisinden de kaçarsanız orada çıkar vardır daha büyük bir kar vardır anlaşma vardır. Yetkili adı altında ego mastürbatörlüğü yapmaya kalkışmayın zira çıkarı olmayan adam 'gönüllü' olmaz. Olmayın kardeşim gönüllü. Bırakın. Mesut bey versin parasını mod tutsun. Adam gibi yönetilsin forum. Her bölümde aynı rezaletler.

    Yeter



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzgun091 -- 6 Eylül 2015; 18:08:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar selam,

    Herkes şuan yönetimi taşa tutuyor farkındayız. Fakat bazı gerçeklerin de artık görülmesi gerekiyor. Biz konuyu keyfimizden kapatmadık, biz konuyu "artık düzene girmiyor" düşüncesiyle kapattık. Bu kadar tepkinin gelmesi hepimizi üzüyor emin olabilirsiniz. İzin verirseniz kendimce bazı sebepleri ve konuyla ilgili yaptığımız işlemleri yazmak istiyorum;

    1) Şubat ayında bölümde yetkili olduğum anda, adminlerle görüşüp konuya referans sistemi getirilmesi talebinde bulundum. Referans sistemi geldi fakat üyelerimiz bu olayın çok zahmetli olduğunu söylediler. Sistemi kaldırdık..

    2) Daha sonrasında konuda oylama usulü listeye eklenme olsun dedim. Bunu uygulamaya başladık ve bir olayda iki tarafta sinirliyken oylama istediler. Oylama sonucu diğer üyenin yararına çıktı ve karşı taraf üyeden özür dileyerek sorunu halletti. Bu durumda listeden silindi ve şahsıma hakaretler edilerek gereksiz işlem yaptığım savunuldu.

    3) Haziran ayında konuya katı kurallar koyduk, uymayan üyelere kesin ve katı cezalar uyguladık. Fakat bu durumda çözüm olmadı ve yine biz hatta en çok ben kötü oldum.

    Arkadaşlar kardeşlik konusunu bir üyeye devretsek, sorunlar çözülmeyecek. Bu konunun başında yöneticilerin olması gerek. Fakat bizler de elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışsak bile, bize sanki polismişiz gözüyle bakılıyor. Kardeşlik konusu içerisinde yapılan alışverişlerin kötü sonuçlanması, bizi ilgilendiren bir durum değil. Bu olayların peşinden koşamayız ne yazık ki.

    Çoğu üye, "sen bizden üstün değilsin, egonu tatmin etme" diyor. Fakat benim böyle bir amacım zaten yok ki. Üye bize nasıl yaklaşırsa, bizde ona öyle yaklaşırız. Bu sadece forumda değil dışarıda da böyledir. Kimsenin yüzüne gülüp, arkasından iş çevirme gibi bir durumumuz yok, olamazda.

    Bana hakaretler ediliyor, yöneticilik sıfatım bir yana şahsıma bile hakaret ediliyorsa kusura bakmayın ama bunu sineye çekemeyiz.

    Neyse konuya gelecek olursak, kardeşlik konusu sadece forumumuza değil, tüm internet alemine olumlu şeyler sağlamış bir konudur. Dünya abi zamanında bu konuyu açarak çok güzel bir iş yaptı, fakat bölüme ve bizlere getirdiği zararları kimse görmezden gelmesin lütfen.

    Sonuç olarak, yönetim ile hala konuşma içerisindeyiz. Bu kadar tepkiye olumsuz yaklaşmak istemiyoruz ve ne gibi bir çözüm sunabiliriz şeklinde görüşme yapıyoruz. İlerde neyin olacağını kimse bilemez, fakat güzel şeylerin olmasını istiyoruz.

    Bu konuda kilitlenmeyecektir, en azından saygı çerçevesinde fikir alışverişi yapabiliriz.

    İyi forumlar.




  • Bu konuyu da kapatmadığınız için çok minnettarız..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sizden yönetimden birşey istemiyoruz. Açın konuyu etliye sütlüte karışmayın, birkaç aydır yaptığınız gibi. Konu kendini idare ediyor zaten müdavimleri sayesinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana oyun satip büyük magdur eden adam için bile yonetime ne ozelden nede forum destekten bir talebim olmamistir. Sadece suphelendigim ayni kisi olduğunu tahmin ettiğim ikii üyeliğin kontrolünü istedim bunu daha once yaptilar. Burda adminleri rahatsız eden yorum yazmayin demelerinin dinlenmemesi yani mustafa beyin tavri konu kapandi samimi olarak mustafa kardesime tavsiyem yari yasimdadir kendisi bu magduriyeti duzeltemeyecekse yoneticiligi birakmasidi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa kullanıcısına yanıt
    Sizden kimse polis olmanızı beklemiyor lakin bir arkadaşın konsolunu tamamen banlatmasına sebep olan üyeye de bir ceza vermeniz çok zor olmasa gerek. Ayrıca bu kadar kişinin aktif olarak kullandığı ve %95 inin mutlu olduğu bir konuyu direk kapatmanız ise facia.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafa

    Arkadaşlar selam,

    Herkes şuan yönetimi taşa tutuyor farkındayız. Fakat bazı gerçeklerin de artık görülmesi gerekiyor. Biz konuyu keyfimizden kapatmadık, biz konuyu "artık düzene girmiyor" düşüncesiyle kapattık. Bu kadar tepkinin gelmesi hepimizi üzüyor emin olabilirsiniz. İzin verirseniz kendimce bazı sebepleri ve konuyla ilgili yaptığımız işlemleri yazmak istiyorum;

    1) Şubat ayında bölümde yetkili olduğum anda, adminlerle görüşüp konuya referans sistemi getirilmesi talebinde bulundum. Referans sistemi geldi fakat üyelerimiz bu olayın çok zahmetli olduğunu söylediler. Sistemi kaldırdık..

    2) Daha sonrasında konuda oylama usulü listeye eklenme olsun dedim. Bunu uygulamaya başladık ve bir olayda iki tarafta sinirliyken oylama istediler. Oylama sonucu diğer üyenin yararına çıktı ve karşı taraf üyeden özür dileyerek sorunu halletti. Bu durumda listeden silindi ve şahsıma hakaretler edilerek gereksiz işlem yaptığım savunuldu.

    3) Haziran ayında konuya katı kurallar koyduk, uymayan üyelere kesin ve katı cezalar uyguladık. Fakat bu durumda çözüm olmadı ve yine biz hatta en çok ben kötü oldum.

    Arkadaşlar kardeşlik konusunu bir üyeye devretsek, sorunlar çözülmeyecek. Bu konunun başında yöneticilerin olması gerek. Fakat bizler de elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışsak bile, bize sanki polismişiz gözüyle bakılıyor. Kardeşlik konusu içerisinde yapılan alışverişlerin kötü sonuçlanması, bizi ilgilendiren bir durum değil. Bu olayların peşinden koşamayız ne yazık ki.

    Çoğu üye, "sen bizden üstün değilsin, egonu tatmin etme" diyor. Fakat benim böyle bir amacım zaten yok ki. Üye bize nasıl yaklaşırsa, bizde ona öyle yaklaşırız. Bu sadece forumda değil dışarıda da böyledir. Kimsenin yüzüne gülüp, arkasından iş çevirme gibi bir durumumuz yok, olamazda.

    Bana hakaretler ediliyor, yöneticilik sıfatım bir yana şahsıma bile hakaret ediliyorsa kusura bakmayın ama bunu sineye çekemeyiz.

    Neyse konuya gelecek olursak, kardeşlik konusu sadece forumumuza değil, tüm internet alemine olumlu şeyler sağlamış bir konudur. Dünya abi zamanında bu konuyu açarak çok güzel bir iş yaptı, fakat bölüme ve bizlere getirdiği zararları kimse görmezden gelmesin lütfen.

    Sonuç olarak, yönetim ile hala konuşma içerisindeyiz. Bu kadar tepkiye olumsuz yaklaşmak istemiyoruz ve ne gibi bir çözüm sunabiliriz şeklinde görüşme yapıyoruz. İlerde neyin olacağını kimse bilemez, fakat güzel şeylerin olmasını istiyoruz.

    Bu konuda kilitlenmeyecektir, en azından saygı çerçevesinde fikir alışverişi yapabiliriz.

    İyi forumlar.


    Konunun ikinci el bölümüne taşınıp Referans sistemi getirilmesi en uygun olan bence.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoltAction

    Dostum sizden yönetimden birşey istemiyoruz. Açın konuyu etliye sütlüte karışmayın, birkaç aydır yaptığınız gibi. Konu kendini idare ediyor zaten müdavimleri sayesinde.

    arkadaşın dedigine harfiyen katılıyorum.yapılcak şey çok basit.bu konuya 5 tane güvenilir arkaşa yetki verilirse hiç bir problem kalmıcaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 6 Eylül 2015; 18:28:41 >
  • ya bide konunun önemli nimetlerinden biride korsanı direk engelleyen bir rol oynuyodu. Daha fazla tartışmadan açın konuyu lutfen. Bakın şimdi bu olayın tam tersi yaşansaydı yani şuan bu açılan konular , hesabım kardeşlik konusunda çalındı hesabımın şifresi değiştirildi tarzında olup cidden büyük bir tartışma çıksaydı köküne kadar haklı olurdunuz konuyu kapatmada. Ancak gördünüz gibi konuyu kapattınız bugun eleştiriler yağıyor ve sizde zahmete girip konuları silmek zorunda kalıyorsunuz E yani konuyu açmamakla ısrar ederseniz o pat diye konuyu kapatma işinin içinde doğal olarak bir bityeniği olmasından şüphe eder insan.(aral anlaşması vs)
  • Mustafa kullanıcısına yanıt
    mustafa kardeşim onu yaptık bunu yaptık diyorsun. İnan sen bu konuyu yönetmeye başladın başlayalı ortalık karma karışık oldu. Gerekli gereksiz her şeyi forum yönetimine götürdün ve üst yönetimi resmen boğdun sorunlarla. konunun yöneticisi olarak en basit sorunları bile çözmek yerine içinden çıkılmaz hale getirdin. onlarca insan x kişisi beni dolandırdı diyip kanıtlarını ortaya koyarken sen dolandırıcıya herhangi bir ceza uygulamadın. Bunun gibi bir başka olayda hem mağdur olanı hemde dolandırıcıyı uzaklaştırdın. kısacası ne yaptığın belli olmadığından işler çığrından çıktı. sayende yöneticilik vasfının sanal alemde bile ne kadar önemli olduğunu anladım.

    Çözüm önerilerim:

    *Konu acilen tekrar açılmalı. Acilen diyorum çünkü topluluk dağılmaya başladı.
    *Konuya işten anlayan bir yönetici atanmalı.
    *dolandırılan kişilerin sorumluluğu forum yöneticilerinin değildir görüşü devam ettirilmeli. herkes kendi yaptığı alış verişten mesuldür.
    *konuya atanan yönetici dışında konuya yazılan ilan dışı şeyleri silmeyi uzaya uydu fırlatmak sanmayan insan evladı birkaç moderatör atanmalı.

    teşekkürler!




  • Bir kişi hakkında birbirini tanımayan 10'dan fazla üye aynı şeyi düşünüyorsa kendinizi sorgulamanız , yaptıklarınızı ve söylediklerinizi bir gözden geçirmeniz gerekir fakat ısrarla her mesajda bunları reddetmeye devam ediyorsunuz. Bu kadar kişi yanılıyor olamaz. Binlerce kişinin kullandığı bir sistemi kendi mantığınıza göre kapatamassınız. Herkesin söylediği gibi konuyu geri açın ve dolandırıcı olduğu tespit edilen bir kişiyi banlamak zor geliyorsa onuda yapmayın, biz bir şekilde o sorunuda çözeriz.
  • Forum kurulmuş eğer yetkililer yetersizse sayısını arttırın ve sadece bu konu üzerine yoğunlaşmalarını söyleyin olsun bitsin.

    Olay çıktığında herkes o kişilere yönlendirilsin derdim ama forumdaki yetki anlayışı biraz farklı o yüzden arkadaşı yetkili olupta onun yetkisini kullanan çok fazla kişi olacağı için, örnekleri bir sürü var o yüzden boşuna uğraşıyoruz çünkü forumda yetkililer maalesef üyeleri dinlemiyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.