Şimdi Ara

Anneliğe İlk Adım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hamileliğin öğrenildiği andan itibaren annelerinde endişeleri başlar. Bir anda bebeğiyle ilgili pek çok soru karşısına çıkmaya başlayacaktır.
    Öncelikle bebeğin sağlıklı olarak gelişiminin takibi açısından kaç haftalık olduğunun bilinmesi gerekir. Bunun için tutumlubebek gebelik hesaplama ile annelerin yanında.
    Ayrıca annenin vücudunda da oluşan veya oluşabilecek değişikliklerden haberdar olmak için hamilelik hesaplama çok önemlidir. Her anne bebeğinin en iyi şartlarda doğmasını ister. Çünkü bu hem annenin hem de bebeğin sağlığı için oldukça önemlidir.
    Türkiye'nin pek çok bölgesinde bulunan hastaneler ile anlaşmalı olan tutumlu bebek evinizin rahatlığında doğum ücretleri hakkında gerekli olan bilgiyi vermektedir. Yapmanız gereken ana sayfada sizden istenilen il, ilçe, ödeme şekli, hastane gibi bilgileri ve tedavi şeklini seçmek.
    Ayrıca doğum ile ilgili pek çok hizmeti www.tutumlubebek.com bulmak mümkün. Bebeğinizin ilk fotoğraflarının profesyonel olmasının istiyorsanız doğum fotoğrafçıları ile sizlere hizmet vermektedir. Odası içinde özel süslemeler yaptırmak isterseniz de sizleri bu konuda yalnız bırakmayacaktır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.