Şimdi Ara

Ellapinik Moda Ve Aksesuarda Bir Numara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Ellapinik Moda Ve Aksesuarda Bir Numara

    Moda, giyim ve aksesuarlardan oluşan estetik şölene verilen isimdir. Her yıl çizimleri, renkleri ve kullanılan aksesuarları ile farklılık gösterir.
    Bay, bayan ve çocuk giyiminde herkes kendi tarzına yakın olan kıyafetleri tercih ederler. Ya hazır giyime başvururlar ya da özel dikim yaptırırlar.
    Ama günümüzde hazır giyim sektör, diğer yıllarda olmadığı kadar ilerlemiştir. Birbirinden genç ve zevkli tasarımcıların çizdiği çalışmalar her yaşa ve her bedene hitap etmektedir.
    Günümüz moda anlayışında hanımların etek giymez yargısı gibi pek çok yargı yıkılmıştır. Hanımlar artık kendi tarzlarına uygun
    olan dar paça pantolonlar, boru paça pantolonlar, İspanyol paça pantolonlar gibi çeşitlerden istediklerini seçmektedirler.
    Giyim sektöründe en fazla seçenek her zaman hanımlara aittir. Etek, elbise, gömlek, yelek, ceket, pantolon, kaban gibi çeşitleri ile rengârenk
    tasarımlar senenin çizgilerine göre hanımlar üzerinde hayat bulmaktadır. Erkek giyimde ise yelpaze bu kadar geniş değildir.
    Standart pantolon, ceket, kazak, gömlek, yelek ve ceket tasarımlarını erkekler adeta bir manken edası ile taşırlar.
    Genelde iş hayatında olan erkekler takım elbise kombinlerini tercih ederler. Erkekler gerek giyimde gerek aksesuar seçiminde koyu tonlara kaçarlar.
    Erkekler için en önemli aksesuar ayakkabı, kemer ve saattir. İş hayatında olan erkekler için kravatta son derece önemlidir.
    Hanımlar için aksesuar; ayakkabı, çanta ve takılardan oluşur.
    Her hanım ayakkabı düşkünüdür. Moda olarak kullandıkları giyimlerine yakışan modern çizgilere ait ayakkabı ve çantaya sahip olmak isterler.

    FIRSATLAR

    1- Üye olan herkese 50 TL hediye veriyoruz Üye Olmak İçin Tıklayınız
    2- Ayın ödülü ipad air2 veriyoruz.
    3- Aylık gelir sistemi Ellapink, size ayda 1000TL’ye kadar Aylık Gelir verir, hem de ömrünüz boyunca.
    Ellapink’ten herkes Aylık Gelir alabilir. Aylık Gelir almak tamamen ücretsizdir ve her zaman ücretsiz kalacaktır.
    Ne şimdi ne de gelecekte hiçbir zaman, herhangi bir isim altında hiçbir ücret talep edilmeyecektir.
    Aylık Gelir almak için yapmanız gereken tek şey, Facebook’ta, Twitter’da ve diğer sosyal medya alanlarında bir kez fotoğraf paylaşmaktır.
    Bir kez fotoğraf paylaşmak haricinde başka hiçbir iş yapmayacaksınız. Paylaşacağınız bu fotoğraf aslında size özel bir linktir.
    Bu fotoğrafa tıklayarak Ellapink’e üye olan herkes sizin Arkadaş Topluluğunuza katılmış olur.
    Arkadaş Topluğunuzdaki tüm kişilerin yalnızca ilk alışverişlerinin değil, bundan sonra yıllarca yapacakları tüm alışverişlerinin %1’i Aylık Geliriniz olarak her ay size ödenir.
    Yani sosyal medyada bir kez fotoğraf paylaşmak haricinde başka hiçbir iş yapmadan ve hiçbir ücret ödemeden, ömrünüz boyunca her ay alacağınız ayda 1000 TL’ye kadar

    Site adresi : www.ellapink.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.