Şimdi Ara

Medya'da Yeni Bir Akım : Salise

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Medya'da Yeni Bir Akım : Salise


    Özgün ve Bağımsız Habercilik Anlayışı

    salise medya olarak özgün, bağımsız habercilik anlayışını benimsemiş olan bir kuruluştur. Bu itibar ile toplumdaki adaletsizlikleri, çarpıklıkları, yanlışlıkları ve sorunları insanlık değerleri ışığında halka aktarmak çabasını her daim sürdürecektir. Klasik medyada insanların algıları ile uğraşılırken Salise adalet arayışındadır. Medyada dile getirilmeyen veya getirilemeyen olayları haklıların tarafında yer alarak topluma yansıtmak en büyük uğraşlarından bir tanesidir. Kara propaganda, algı yönetimi, güç ve çıkar ilişkilerinin hepsinden azade olan Salise medya çok farklı ve bağımsız bir anlayışla haberciliğe yeni bir boyut kazandırmak iddiasında bir kuruluştur.
    Siyaset, siyasetçiler ve siyasetin insan hayatına yansımalarını özgün ve bağımsız biçimde dile getirebilmek gerçek bir habercilik anlayışıdır. Bu anlayışı hayata yansıtmak Salise’nin en büyük iddialarındandır. Salise medya kuruluşu bu iddiasına muvafık olarak her türlü çabayı göstermeye hazırdır. Salise medya, medyayı ve haberi bir araç olarak gördüğü gibi siyaseti/politikayı da araç olarak görmekte ve asıl olanın insan hayatı olduğunun bilincindedir. Bu bağlamda, siyaseti takip ederken de habercilik anlayışını oluştururken de insani değerlerden zinhar soyutlanmayacaktır. Halkın medyadaki sorumlu denetmeni vazifesini bağımsız ve özgün habercilik anlayışı ile en doğru şekilde yapmaya çalışacaktır.
    Bu ilkeler ışığında yayın politikamız çerçevesinde kaliteli habercilik yapmaya çalışacak olan Salise medya hızlı ve güvenilirliği asıl hedef olarak ittihaz etmekte ve vizyonunu/misyonunu da bu doğrultuda belirlemektedir.
    Sosyal medyanın yeri ve önemi herkesin malumudur. Özellikle politikada ve medyada sosyal medyanın etkin kullanımı büyük önemi haiz. Bu itibar ile Salise ekibi sosyal medyayı etkin bir biçimde kullanmaya ve bu mecralarda halkı bilgilendirmeye ve bilinçlendirmeye azami derecede önem vermektedir. Bunun için Salise ekibi içerisinde yer alan, sosyal medya alanında son derece tecrübeli kişiler sosyal medyada etkinlik göstermektedir.
    Salise medya kuruluşu sosyal medyayı sadece kendi kuruluşu için değil aynı zamanda toplumun durumunu takip etmek açısından da kullanmaktadır. Özellikle seçim sürecinde yürüteceği aktif yayın politikasının önemli bir ayağını sosyal medya üzerinden şekillendiren Salise medya kuruluşu seçim sürecinde sosyal medyanın nabzını da Salise.org adresinde tutacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayır yani noluyor -- 5 Eylül 2015; 2:23:38 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.