Şimdi Ara

Balkan Ülkelerine Gidiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aşağıdaki rotayı izleyip balkan turu yapmayı düşünüyorum. Rota sizin önerilerinize göre daha ekonomik olursa değişiklik yapabilirim. Öğrenciyim ve her konuda ucuz ne varsa onu kullanmayı düşünüyorum. Ne kadar gidiyorum dediysem de şuan için tarih belli değil. Selfie çubuğu, 45 litre çanta, yeşil pasaport hazır olan malzemelerin eğer bulabilirsem 2 kişilik bir çadır da düşünüyorum ama kesin değil. Belki bana arkadaşım da eşlik edebilir.

    İstanbul > Sofya > Belgrad > Novi Sad > Saray Bosna > Mostar > Karadağ > Kosova > Üsküp > Selanik > İstanbul



  • Zaman kaybı bence. Hazır gitmisken daha batıya açılmanı oneririm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

    Zaman kaybı bence. Hazır gitmisken daha batıya açılmanı oneririm

    Daha batı daha fazla para demek hocam. Şuan için para durumu ancak buna müsait. Geri kalan parayı ingilizce kursu için kullanacağım. Gezi bloglarını inceliyorum kötü diyen yok aslında
  • Hocam nasıl bir araçla yapacaksınız turu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

    Hocam nasıl bir araçla yapacaksınız turu

    Kendi aracımız yok malesef. Türkiyeden sofyaya çıkışı trenle düşünüyorum (20 euro) sofyadan belgrad'a tren/blablacar/otostop olabilir diye içimden geçiriyorum.
  • Balkon ülkelerine gidiyorum diye okudum. Bizdeki imkanlar balkona tekabul ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerde Liberland?



    ------------------

    Alpar turizm ile kosovaya gidiş dönüş açık bilet al 20 euro
  • Merhabalar ben daha önce biç yurtdışına cıkmadım haliyle vize,pasaport işlerinden falan anlamam.Ancak bir gün mutlaka çıkacağım o yüzden bir şey sormak istiyorum.Şimdi seninle gelmek istesem 0 dan pasaport işlemleri falan ne kadar sürer ve ne kadar tutar? Bu geziden döndüğümde benden ne kadar çıkmış olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

    Balkon ülkelerine gidiyorum diye okudum. Bizdeki imkanlar balkona tekabul ediyor.

    Bende de imkan filan yok be hocam. Deli cesareti ve az birikmiş para diyeyim. Babamın yeşil pasaport hakkı olmasaydı pasaport bedeli + vize ücreti (balkanlara vize yok) pahalıya patlar alamazdım bile. Sırt çantalarına baktım kaliteli olanlar 200 'den başlıyor hepsiburada'da gezerken 32 liraya çanta buldum. (Aldığım Çanta) Selfie çubuğuda 25 liraya mal oldu. Ülkeler arası geçişleri nasıl ucuza getirebilirsem öyle planlamaya çalışıyorum. Mesela trenle 75 liraya denk geliyor ama blablacar'dan ucuza gidene denk gelirsem telefonla arayıp soracağım.




    @LiberlandTR Hocam farklı öneriler almak için konuyu açtım. Oraya da gidebilir kurucu ile foto çekilebilir ama başkanı en son tutukladılar diye hatırlıyorum.




  • Hayır Başkan'ımız tutuklu falan değil. 1 defa gözaltına alındı aylar önce. Eğer gitmek istersen yol, yordam vs konusunda yardımcı oluruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LiberlandTR

    Hayır Başkan'ımız tutuklu falan değil. 1 defa gözaltına alındı aylar önce. Eğer gitmek istersen yol, yordam vs konusunda yardımcı oluruz.

    Yaz bakalım dostum buradan Sırbistan üzerinden nasıl geçeriz?
  • Sombor şehrine gitmen gerekiyor. Sombor'dan da günde 1-2 otobüs var. yada taksi olmadı otostop. 10 km yolun var. Facebooktan Liberland Settlement Association diye arayıp sayfa ile iletişim kurarsan seni alabilirler de Sombor'dan.
  • İnterrailden'misin dostum ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeqendFight

    İnterrailden'misin dostum ?

    Yok dostum interrail değil. Aslında interrail de düşündüm ama euro fiyatından dolayı vazgeçtim. Balkanlarda da interrail bletini tavsiye etmemişti bi arkadaş tren ağı az paraya yazık olur diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.