Şimdi Ara

İphone 5S Şarj ve Isınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İphone 5S marka telefon kullanıyorum. Telefonu aldığım günden beridir telefonda bir ısınma sorunu fakat çok bir ısınma yok aşırı derece değildi. Apple müşteri hizmetlerini aradığımda telefona yazılımda sorun olup olmamasını anlamak için test uygulanmasını gerektiğini söyledi ve test sonucunda telefondaki hatayı bulabiliriz dedi ve telefonu teste tabi tuttu. Test sonucunda telefonda yazılımsal olarak herhangi bir hata bulunmadı. Donanımsal bir hatadan ötürü telefonda ısınma sorunu mevcut olduğunu yüzde 99 ihtimalle donanımdan kaynaklı olduğunu söyledi ve herhangi bir kullanıcı hatası değil ise değişebileceğini söyledi. Daha önce böyle bir olay yaşayan arkadaşlar var mı ? Sizce gerçekten telefon değişir mi ?



  • Aynı sorun bendede başladı 3-4 gündür. Nasıl bir teste tabi tuttu söylermisinz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.

    Aynı sorun bendede başladı 3-4 gündür. Nasıl bir teste tabi tuttu söylermisinz?

    telefona bir takım testler uygulandı telefona gönderilen kodu karşı tarafa illettiğimde özelliklerine baktı telefonun bu şekilde
  • Arkadaşlar bilgisi olan yada böyle birşey ile karşılaşan yok mu
  • Hocam Zorlu'dan veya Akasya'dan randevunuzu alip gidin baksınlar. Müşteri hizmetlerinin baktığı gibi orada da genius arkadas elindeki iPadden yazılımsal olup olmadığını kontrol edecek eğer donanımsal ise ve dediği gibi kullanici hatası kaynaklı degilse yuksek olasılıkla değiştirirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.