Şimdi Ara

Yarı Yol Yarı Şehir Bisikleti Max: 600 Tl Önerileriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar... 20-25 Km Asfalt Karayolunda bisikleti sürüp gidecegim bir şehir merkezi var. Hem yol için ideal hemde şehirde sürdüğüldügunde ic ve dis lastige zarar gelmeyecek bir bisiklet ariyorum. Mtb önermryin. Hızlı ve rahat bisiklet onerirseniz sevinirim. butcem 600 tl . 9 ay icerisinde bisiklet almayi dusunuyorum. sezon sonu hic farketmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • yol bisikleti için düşük bir bütçe olduğu için salcano-carraro tarzı markalardan anca 1-2 model çıkar o fiyata. ikinci el triban 3 de gelen önerilerden biri olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01001101

    yol bisikleti için düşük bir bütçe olduğu için salcano-carraro tarzı markalardan anca 1-2 model çıkar o fiyata. ikinci el triban 3 de gelen önerilerden biri olacaktır.

    Hocam bu 2 modelin isimlerini belirtebilir misiniz. Boy 1.82 Kilo 61 Hız tutkunuyum. Karayolunda sürecegim icin son vites 60 ile giderken saglam gidermi Teknik olarak nasıl birşey önerirsiniz ? Birde internetten alamıyacagım. Köpru altlarinda bulabilir miyim . iyi gunler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam o bütçedeki bisikletler hakkında forumda bilgili çok kişi var ama ben onlardan biri değilim. ben 600TL ya yol bisikleti alacak olsam heraldi ikinci el triban3 bakardım çünkü tek bildiğim o. yol bisikletleri daha pahalı oldukları için o bütçede bulmak da zor.
  • Rakısına Soda Atan R kullanıcısına yanıt
    Mosso legarda 1521 bakın derim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.