Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.314
Cevap
122
Favori
513.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ISO 200 hepsi. Ufaktan da Snapseed HDR efekti var biraz aydınlatmak için kullandım o da ekstra noise yapıyor tabi ham halleri daha temiz fotoğrafların
  • M5 ekranı Z5ten güzel mi?

    İyi sallamışsınız burda millet de gerçek sanacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slord236 -- 10 Temmuz 2016; 15:09:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefon fiyatına değer mi, aldıktan sonra 3-4 yıl boyunca sorunsuz kullanılabilir mi?
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen eline alıp kullandınmı M5 i hiç bi yanyana koy bakalım zaten görürsün hangisinin ekranı parlar hangisinin soluk burda gelip o telefona bu twlefona çamur atıp elde edeceğim bir durum yok neyse onu söylüyorum git sdn incelemelerini izle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazada defalarca M5 le kendi Z5 imi yanyana getirdim ayrıca yakın bi arkadaşımda da M5 var. M5 in ekranı bırakın Z5 i z2yle bile yarışamaz. Sdn meselesine gelirsek bence siz de izlemeyin onların taraflı incelemelerini. Yabancı otoriteler g5 in ekranını yerden yere vurdu bunlar en iyi ekran dedi g5 in ekranına. Z5lerin kulaklık çıkışı s7lerden kat kat iyiyken ses kalitesi karşılaştırma videolarına sonyden herhangi bir cihaz almadılar. Tolga denen herif taraflı bakışıyla mahvetti kanalı. Yani demek istediğim incelemelerle bir şey anlaşılmıyor elime alıp kaç kez kıyasladım Z5in ekranını hem m5le hem de diğer markaların amiral gemileriyle. Sadece samsungun panelleri bu cihazın ekranının önünde onun dışında lg ve htc de görüş açıları Z5e göre kötü. Z5in ekranı baya baya parlak o konuda da yine sadece samsungun gerisinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slord236 -- 10 Temmuz 2016; 17:07:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Ben şunu gördüm Z5 in ekranı G3 ün bile aşağısında M5 Z2 ile nasıl yarışamıyor Z2 nin ekranını söylemedim bile yani ekran hesabına bile almadığım için çünkü çamur yani onuda kullandım ses karşı tarafa gitmiyordu 4 kez servise gitti hiç birisinde yapamadılar bidaha SONY maka telefon almam gitsin ses video görüntü cihazları yapsınlar telefonda hiç iyi değiller

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam haklısınız uğraşmıcam sizin gibi insanlarla uğraşıyorum her hafta bu forumda. İnsanlara yardım ve paylaşım amaçlı girip boş boş karalama yorumu okuyoruz. z2 de kullandım ekran çamur filan değildi. Ben iki cihazı da almadan bin tane yabancı otorite inceleme izledim bir tanesi bile sizin gibi yorumlamadı Z5in ekranı net şekilde samsungdan sonra ikinci sırada. Görüşleriniz kendinizde kalsın çünkü insanları yanlış yönlendiriyorsunuz iyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey açık ve net ortada niye Sony en iyi ilk 4 telefon üreticisi arasına giremedi ya peki hı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sıralama en iyi olanların sıralaması değil en çok satanların sıralaması.
  • M5 teki işlemci maalesef SNAPDRAGON değil..Cep telde Snapdragon alınır deniyor ( Uzak kaldım Telefon dünyasından, okuduklarım bu yönde)

    M5 ucuz ama bir o kadar kronik sorunları olan bir telefon, şikayetler çok..

    İPHONE-SAMSUNG İle mukayese edince Z5 ön plana çıkıyor..Ekran/pil sarfiyatı için Premium gereksiz (4K)
  • Merhaba arkadaşlar, telefon gönül rahatlığıyla alınabilir mi, herhangi bir kronik sorunu vs. var mı. Alındığında uzun süre 2-3 yıl rahatsız edici düzeyde performans kaybı yaşamadan kullanılabilir mi? Uzun süre kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. c4 ve z5 arasında kaldım, bütçeme c4 daha uygun ama uzun süre kullanacağım için biraz daha zorlayıp z5i de tercih edebilirim. aralarındaki fark (700 tl civarı) oyun oynamayan, çok fazla uygulama kullanmayan, telefonu günlük kullanan (whatsapp-twitter-mail-biraz konuşma vs.) biri için ekstradan masrafa girmeye değer mi?
  • strider. S kullanıcısına yanıt
    Hocam anlattığınız senaryoya göre telefonda ısınma sorununu hiç yaşamayacaksınız. Buna göre isterseniz z5i 4 5 sene bile kullanabilirsiniz emin olun. Oyun veya ağır uygulamalar telefonun ömrünü azaltır ama siz ağır uygulama kullanmayacağınız için bozulana kadar kullanabilirsiniz telefonu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı Sony karşıtları Sony gibi dayanıklı ve kaliteli bir markanın Xperia Z5 adlı telefonunda zamanla kenarlarda (Ekran Kasasında) açılma meydana geldiği, bunun doğrultusunda da telefonun su geçirdiğini söylüyorlar. Böyle bir şey var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rwb-PopSecret

    Canımı sıkan bir durum var.Telefonun sağ tarafı, dokunmatiğin üst tarafı sanki şişmiş gibi bu yüzden de hafif dikkatli bakmak lazım eğrilik var gibiSizde bakar mısınız aynı durum sizlerde de var mı?Eğer benlik bir durumsa telefonu garantiye vermem gerekli mi?

    ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★


    Bu durum sizde de var mı?Elinde z5 olanlar değerlendirebilir mi?Kronik bir sorun mu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • R3hab kullanıcısına yanıt
    Telefonu yıkamamak lazım su altında :) zamanla, tuşları kapatan lastiklerin aşınması söz konusu olabilir..
  • tenturdiot kullanıcısına yanıt
    peki c4 ile bir karşılaştırma yapabilir misiniz bilginiz varsa? ikisi arasındaki en büyük farklar kamera ve ram gibi duruyor. benim için arka kamerasının 23 mp olması çok önemli değil, ram de bana 2 gb yeter diye düşünüyorum. aradaki fiyat farkını oluşturan etmenlerden bazıları da kamera ve ram gibi. diğer özellikleriyle aradaki fiyat farkına değer mi bu telefon?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KonyalıÇalpar

    Sakın M5 ile Z5 i değişme benim gözümde m5 daha kullanışlı nedenmi 2 hafta önce bende m5 i mi üste 400 daha koayarak Z5 ile değiştim pişman oldum 50 dereceyi görüyordu çok ısınıyordu Flaşı çok zayıf sadece bende mi böyle dedim gittim başka Z5 lerle kıyasladım onlarlada aynı 2.si tasarımı çok güzel şahane fakat sağlamlığa gelince hiç iç açıcı değil kasa açılıyormuş zamanla bana öyle dediler ve benim arka kapağın her tarafının kapanması eşit değildi kasası metal ama bükülme yamulma yapıyor Ses kalitesi güzel ama çok kısık birisi arasa belki duyamayacak derecede kısık şarjı M5 ten gayet iyi ekrani m5 kadar güzel değil malesef bi amiral gemisinin böyle bi eksiği bence kabul edilemez yani M5 inde üstün olduğu çok yer var Z5 inde ben iki telefonuda kullanmış birisi olarak söylüyorum M5 in üstüne koyup Z5 alma derim Bende Z5 i arefe günü Zar zor birisiyle S6 ile değiştim ilaç gibi geldi resmen eğer model yükselticeksen S6 öneririm

    EDİT : Samsung dan nefret ediyordum ama Adamlar S5 ten bu yana iyi işler çıkarmaya başladılar hoşuma gitmeye başladı

    Hocam arka kapağın kapanması eşit değildi derken ?? Telefonun bataryası kasanın içinde sabit, çıkarılıp takılabilir bir kapak yok. Isınma konusu kimisini rahatsız eder kimisini etmez .Zamanla kasanın açıldığını bir başkasından duyup telefona sağlam değil demeniz ayrı bir muamma. Telefonda hoparlör yok tüm sesler ahizeden geliyor bu biraz ses performansını düşürüyor doğru fakat çıkan ses çoğu kullanıcı için gayet yeterli olacaktır kaldı ki kulaklıklı ses performansı cidden muhteşem, yazılımsal destekle onun üzerine gidilmiş. z5 ile s6 aynı çeyreğin amiral gemileri dolayısıyla model yüksetmek istiyorsanız s7 alacaktınız o konuda da küçük bir yanlışlık olmuş :D.

    ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★


    SONY XPERIA™ Z5 | Graphite Black



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaragastra -- 11 Temmuz 2016; 15:18:07 >




  • File manager diye bir dosya kendi kendi inmiş. Silinmiyorda meret.Durdurmaya zorladım ama öyle kaldı.Hakıında bilgisi olan var mı?
  • TatarSüvari T kullanıcısına yanıt
    Sony'nin kendi dosya yönetici yok. Telefona varsayılan şekilde 3.parti yazılım olarak bu dosya yöneticisi geliyor.
  • Bugun Teknosa'da z5 ile manuel modda ayarlar hep otomatikte bir fotograf cektim beklentimin altinda kaldi. Daha sonra x ile cektim cok cok daha iyi geldi. Z5 i otomatik moda alinca o da x tonlarinda ve netliginde cekti, belki biraz daha iyi. Hayret ettim genelde manuel modda ayar yapmadan bile iyi cekerdi bu sonyler, benim z2 de dahil. Z2 ile otomatik modu hic kullanmiyorum, o kadar fark var manuel ile. Bir ilginc konu da x manuel veya otomatik mod fark etmiyor, ayni tonda ve bekledigim gibi cekti.
    Z5 siparisi verdim. X sik duruyor ama bir z5 degil gibi gorunuyor. Bir de bombeli on cam cok sakat. Kesin yine cabuk cizilebilen bir cam kullanmislardir. Film kullanmak gerekecek. İphonelardaki gibi ortada alakasizca siritan bir film de takmak istemem hatta takmazdim varsin cizilsin. Z2 de film takili oldugu belli bile olmuyor hem on hem arka icin. Z5 de ayni olacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.