Şimdi Ara

CDRom Yerine HDD Takmak (L50-B-27R)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Bilgisayarın hdd yerine aldığım 850 evo'yu taktım. 1 TB harddisk boşa çıktı. Bunu da cdrom'u iptal edip oraya takmak istiyorum. Neye ihtiyacım olduğunu biliyorum ama tam olarak değil. Alacağım aparatın bilgisayara uyum sağlayacağını nerden bilebilirim? Rengi, yapısı... Yamalı gibi durmasını istemiyorum. Yardım bekliyorum.



  • bilgisayarına uygun 3.5" ya da 2.5" Hdd Caddy alacaksın, sonra hdd caddy içerisinde 1tb hdd'ni takacaksın cdrom bölümüne iteliceksin vidasını da tutturucaksın bilgisayarını açıcaksın normal taşınabilir hdd gibi görcek. Görmezse bios'a girip USB Security miydi neydi böyle bir şey vardı Off yapacaksın onu sonra görmeye başlıcak. Kendi notebookumda öyle kullanıyorum :)
  • Sıkıntı şurada hocam, cdromun kapağı sökülmüyor sanırım. Yani kasa kısmı. Yeni alacağım hdd caddy kapaksız olursa sıkıntı, alamam. Kapaklı olursa da bilgisayarın kasasına uyum durumu nasıl olacak ki? Yamalı gibi, olmaz.

    Şöyle sorayım, her pcnin cdrom kapağı sökülüyor mu? Ben beceremedim çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ryniesta

    Sıkıntı şurada hocam, cdromun kapağı sökülmüyor sanırım. Yani kasa kısmı. Yeni alacağım hdd caddy kapaksız olursa sıkıntı, alamam. Kapaklı olursa da bilgisayarın kasasına uyum durumu nasıl olacak ki? Yamalı gibi, olmaz.

    Şöyle sorayım, her pcnin cdrom kapağı sökülüyor mu? Ben beceremedim çünkü.

    kapağı sökülmüyor olamaz diye düşünüyorum cd rom u söktüğünde o üst kapak tırnaklarla tutturulmuş olur. Alacağın caddy zaten çıplak yani kapaksız kendi kapağını takacaksın. Yani senin pcne göre üretmiyorlar bunu alıyorsun takıyorsun kendi kapağını kozmetik görüntüyü toparlamış oluyorsun.
  • PowerShot58 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler.
  • Rica ederiz her zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.