Şimdi Ara

Playstation VR | ANA KONU (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.818
Cevap
76
Favori
174.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • inciteen kullanıcısına yanıt
    O fiyatlar psn plus üyelerine özel fiyatlar mı? Birde kampanya şeklinde ve geçici mi acaba?(acele etmelımıyız dıye soruyorum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi You_Suf -- 22 Mart 2017; 12:46:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: You_Suf

    O fiyatlar psn plus üyelerine özel fiyatlar mı?

    Sadece Unearthin Mars adlı oyunda plus üyelerine özel. Gerisi tüm kullanıclar için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inciteen

    Tr Psn'de VR oyunlarına güzel indirimler geldi.

    RIGS Mechanized Combat League 89 TL (179TL)
    Playstation VR Worlds 74 TL (119TL)
    Until Dawn Rush of Blood 38 TL (59TL)
    Hustle Kings VR 38 TL (59TL)
    Super Stardust Ultra VR 38 TL (59TL)
    Here They Lie 38 TL (59TL)
    Tumble VR 20 TL (29TL)
    Unearthing Mars Plus üyelerine 35 TL (44TL)

    bilgilendirme için çok teşekkürler
  • lordofrock84 L kullanıcısına yanıt
    VR ı PS4 te kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Gayet stabil ve iyi çalışıyor.
  • Indirimden yararlanip ortak bir iki oyun almak isteyen varmi arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inciteen kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için çok teşekkürler gerçekten. İndirimler belli bir sürelik mı peki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, VR alıp almama konusunda kararsızım. Kullananlar önerir mi? Yoksa alıp kenara mı attınız?
  • 19karabulut07 kullanıcısına yanıt
    Sürekli oynayamazsın zaten baş dönmesi yapıyor. Verdiği his çok iyi. Grafikler çok iyi değil. Ben oyunda ilk etapta grafiklere bakan adamım ve VR'da ilk izlenim olarak canım sıkılmıştı ama şuan çok çok memnunum. Yeni oyunlar geldikçe daha da eğlenceli olacak bence. Sinema ekranda normal oyunları oynama beni pek sarmadı hatta yarım saat Tomb Rider oynadım midem bulandı Vr oyunlarında o kadar bulanmamıştı:)Hiç 3D izlemedim ama iyi olduğunu söyleyenler vardı.
  • Arkadaşlar sonunda PS PRO satın aldım. Şunu söyleyebilirim: PS VR, PS4 PRO da daha iyi. Oyunlardaki yazılar çok daha iyi okunuyor. Çözünürlük aynı olmasına rağmen oyunlardaki nesnelerin keskinliği daha iyi. Worlds, Resident Evil 7, Rigs, Eagle Fight, Dirt VR, DriveClub VR, Sportbar, Eve Valkry, Here They lie, Tumblr
    oyunlarını denedim. Bu oyunların hepsinde PRO daha iyi keskinlik gösterdi.

    PS4 üm olmasına rağmen PRO aldığıma memnum muyum peki?

    Yani VR için paranız varsa alınabilir sanki. Sanki diyorum çünkü öyle aman aman bir VR gelişmesi sunmuyor ama keskinliğin artması yazıların daha iyi okunmasını, mesafe algısında ve uzaktaki nesnelerin detaylarının bi tık daha net görünmesini sağlamakta. Bütçeniz uygun değilse kasmaya gerek yok çünkü ps VR, PS4te de gayet başarılı.
    Özetle:
    4K TV + PSVR ınız varsa: PS4 ü satıp PS4 Pro alın
    4K TV yok ama PS VR ınız varsa: Bütçeyi kasacaksa almayın, kasmazsa PS 4 ü satıp PRO alın.
    4K TV ve PS VR yoksa: Almanıza gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluehills -- 23 Mart 2017; 9:3:55 >




  • Arkadaş kafayı yiyeceğim yahu. Untıl dawn oynarken kollarım uzakta gösteriyor. 1000 defa kalibrasyon yaptım yime aynı sorun yine aynı. Bunu nasıl düzeltebilirim arkadaşlar yardımcı olacak varmı ?
  • Muhtemel kamera uzakliginda sorun vardir kameranin acısını değiştir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inciteen kullanıcısına yanıt
    Kamera çok uzak veya çok yakın olmayacaksin aşağı yukarı 1.5 m mesafe olması lazım ben öyle yaptığımda sorun yasamiyordum. Mesafe konusunda tahmini konuşuyorum sen ileri geri yaklaşarak en dugru mesafeyi yakala olmadı en baştan vr kalibrasyonu yaparsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ilk baslarda cok heves ettim hatta amazon warehouse ile zamaninda 1000₺ liraya geliyordu denemeden almayayim dedim kamerasini movelarini hazir ettim :) neyse tr ye geldi vr test ettim sonuc mide bulantisi bas donmesi bas agrisi 30 dakka dayanamadim alan arkaslarimda oldu onlara gittim hmn hmn cikan oyunlarin bi cogunu test ettim yok dayanamadim :( sadece until dawn ve kafa topunda sorun yasamadim ama yurumeli arac surmeli oyunlarda sipir sipir ter doktum sapsari oldum :) zaten alanlarin bir coguda bu yuzden satti cihazlarini hem 1700₺ verecektim hemde alismaya calisip kendime eziyet edecektim bnde almakdan vazgecip kamera move ne varsa sattim artik ps5 ile gelecek olan vr da sorun yasamazsam alirim almayi dusunen varsa kesinlikle test etmeden almasin deneyim etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qwert7610

    Bende ilk baslarda cok heves ettim hatta amazon warehouse ile zamaninda 1000₺ liraya geliyordu denemeden almayayim dedim kamerasini movelarini hazir ettim :) neyse tr ye geldi vr test ettim sonuc mide bulantisi bas donmesi bas agrisi 30 dakka dayanamadim alan arkaslarimda oldu onlara gittim hmn hmn cikan oyunlarin bi cogunu test ettim yok dayanamadim :( sadece until dawn ve kafa topunda sorun yasamadim ama yurumeli arac surmeli oyunlarda sipir sipir ter doktum sapsari oldum :) zaten alanlarin bir coguda bu yuzden satti cihazlarini hem 1700₺ verecektim hemde alismaya calisip kendime eziyet edecektim bnde almakdan vazgecip kamera move ne varsa sattim artik ps5 ile gelecek olan vr da sorun yasamazsam alirim almayi dusunen varsa kesinlikle test etmeden almasin deneyim etsin.

    Bende ps vr2 yi beklicem orda bu sorunu baya azaltacaklardır diye umuyorum. Birde ekran 4k olacaktır. işte ozaman sadece oyun degil filmde izlenebilecek akıcı olarak. Ya 2018. De yada. 2019 da çıkar tahminimce.ps vr 2.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • qwert7610 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten araç sürme veya yürüme gibi olaylarda baş dönmesinin sebebi beyin ile vücut algıda çelişmesinden kaynaklanıyor. Beyin hareket halinde diyor vücut sabit duruyor. Böyle oluncada beyin zehirlendin diyor ve başdönmesi ve mide bulantısı ile seni kusturmaya çalışıyor. Sonuç olarak diyeceğim odur ki baş dönmesinin görüntü kalitesi veya yeni teknoloji ile alkalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. ps5 vr2 çıksada aynı şekilde etkilenirsiniz. Bu biraz alışma ile alakalı bir durum denize tekne ile ilk çıktığınızda da baş dönmesi mide bulantısı olabailir ama 5. seferde buna alışırsınız ve aynı etkileri görmezsiniz.
  • Tillo_ T kullanıcısına yanıt
    :) haklisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar psn plus 1 aylık üyelik 31 marta kadar 4 lira olmuş. Bununla oyunlardaki psn plus üyelerine özel indirimlerinden faydalanabilir miyim? Yoksa indirimlerden faydalanmak için 1 yıllık üyelik mi almam gerekiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • You_Suf kullanıcısına yanıt
    Faydalanabilirsin o an alışveriş yaparken ki duruma bakar bence ama hangi psn de dediğiniz indirim ben tr baktım göremedim.
  • Buyrun ss atayım:

    Not: sanırım kampanya psn plus ile ilk kez tanişacaklar için.



    Düzeltme: 4 liraya 1aylik psn plus üyeliği aldim, o üyelikle de uncharted 4 bana 55 liraya geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi You_Suf -- 24 Mart 2017; 23:35:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BaŞKumandaN kullanıcısına yanıt
    Baş donmesi, beyin ve vucudun farkli sekilde algilamasindan kaynaklaniyor. Htc'yi denemistim. Orada yurume gercek anlamda oldugundan beyin ve vucut tek olarak hareket ettiginden mide bulantisi olmuyordu.



    Ps Vr icin bazi oyunlar gercekten cok eglenceli. Headball tarzi veya until dawn rush of blood tarzi oyunlarda sikinti yok. Gelisen bir teknoloji ve hemen herseyi bir arada beklememek lazim. Sonucta tak calistir model bir alet.



    Bana gelen herkes cok begendi deneyerek. Bazi oyunlari saatlerce oynarim dedi. Eagle Flight ve Headball icin bile alirim diyen oldu.

    Yani oyunlar daha yeni sekilleniyor. Benze zamana ihtiyac var.



    Ps5 ile beraber cikacaktir en erken ps vr2. Ama sanirim 2019 veya 2020 diye bir tarih aciklamasi vardi ps5 icin. Cunku ne olursa olsun pro modelini cikardilar ve bunu bir sure kullandiracaklardir.



    Yani tabiki beklemek isteyen arkadaslar olacaktir, 2-3 senede az bir zaman degildir. Ama kesin alinmali su haliyle vr denecek birseyde degildir suanki oyunlarla...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.