Şimdi Ara

Bu ülkede Milliyetçiliği, ırkçılığa çeviren adamlar var!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu forumda bir tartışma konusu görmüştüm. Herhalde yine bu terörist saldırıları baş

    göstermiş, ve millet yine terörist ve vatandaşlarını ayırt edememe davranışına girmişti.

    Ben de bir yorum atıp kürt olduğumu söyledim. Kürtüm derken fazla kürtçe bilmem ama

    dedemler falan çoğunlukla kürtçe konuşur ve o kültürle yaşarlardı. Yani dediğim gibi kürt

    olduğumu söyledim ve adam bana sende onlardan sayılırsın dedi. Ne farkın var ki dedi

    bana!!! Büyük ihtimalle de bana blok attı. İşte ülkemizde böyle adamlar var. Halbuki

    kürtleri savunduğunu söyleyen siyasi şahsiyetleri gördüğüm zaman çok pis küfür etme

    noktasına geliyorum. Sözde bizi savunan bu kişileri gördüğüm an adeta çıldırıyorum.

    Şimdi diyeceğim o ki, bunların teröristleri haklı çıkarıyor ama ne anlamda? Şimdi bunun bu

    ırkçı davranışı kürt olan bir vatandaşta teröristin yanında yer almaya itiyor. Demek

    istediğim haklılık payı budur.

    Evet, benim düşüncelerim bunlardır. Siz bu cinsteki insan olduğu tartışmaya açık insanlar

    hakkında ne düşünüyorsunuz ?



  • k*rtlerin hepsi teröristtir çok k*rt gördüm hepsi beş para etmez adamlardı



    sanada blok.
  • işte, yazdıklarımın kanıtı bunun gibi ırkçı faşist adamlar bu ülkede olduğu sürece bir adım ileri gidemeyiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RealW

    işte, yazdıklarımın kanıtı bunun gibi ırkçı faşist adamlar bu ülkede olduğu sürece bir adım ileri gidemeyiz.

    ırkçıyım faşistim varmı diyeceğin ?

    asıl sizler oldukça ülke gelişmez alıntılama mesajımı
  • sen daha yazdıklarımı okumadan kürt lafını duyar duymaz ön yargılı olarak yorum yapıyorsun. senin gibi adamlardan ne beklenir ki!
  • size ü harfi yok hayla yazıyor bide
  • Kürtler kendi iclerindeki hainleri temizledigi, disladigi gun turklerin icindeki irkcilar ses cikarmayacaktir.

    Bide turklerden irkcilik yapan varda ne oluyor? Kimin canini yakmislar? Molotofmu atiyorlar? En fazla argo veya kufurlu laf eder.
    Adamin cani yanmis ne yapsin?
    Kürtlerin akrabalari daga cikmis, haince bombali eylem yapiyor, asker olduruyor. Siz akrabanizla bagi kesin once.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmudhudavendi kullanıcısına yanıt
    bizim akrabalarımızda hdp ye gönül verenler vardır. mecburen en yakın kişiler olduğu için selam veriyoruz. aslında suratlarına bile bakmam ama Allahın C.C emri vardır. onlar size gelmesede siz gidin diye. ancak teröristi destekleyen partiye gönül veren bu akrabalarım bu ayet içine girmiyorsa şu an bile ilişkimi keserim.
  • Insanların öfkeleri artık sel oluyor. Her secimde pkkya kürt destegi cığ gibi buyuyor. Cozum surecinde yapilan onca hosgoruye ragmen , onca cabaya ragmen donci kurtler gidip dinle alakasiz pkkya oy veriyor. Diyarbakirda 10 milletvekilinin 9unu pkk aldi. Dogudaki diger butun sehirler pkknin eline gecti.

    1994te secim haritasinda dogunun neredeyse tamami refah partisininken cozum surecinde bu milletin yaptigi onca fadakarlik butun dogunun pkkli olmadina yol acinca insanlar artik dayanamiyor.

    Istanbulda hdp mhpyi geciyorsa , sehitlere internet ortaminda sevinen kurtler veya antepte sehit geldigi gun dugunlerde oynayan kurtleri gorunce mlsf insanlarin sirazeleri oynuyor.

    Artik millet sunu gordu. Bu isin tek cozumu entegrasyon. Kurtler bu milletin halki ile entegre olmak zorundadir. Turk kimligi altinda birlesmeliyiz. Halklarin kardesligi nefreti getirdi.

    Iyilik yapiyorsun olmuyor , zor davraniyorsun olmuyor. Insanlar artik ne yapacagini sasirmis durumda.

    Sen ve senin gibiler cok kucuk bir azinlik kurtler pkkya oy veriyor buda insanlari ofkelendiriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    ""Sen ve senin gibiler cok kucuk bir azinlik kurtler pkkya oy veriyor buda insanlari ofkelendiriyor.""

    nasıl okuyorsunuz yazdıklarımı ben anlamadım. ben diyorum ki adamları gördüğüm zaman öfkeleniyorum sizin söylediğiniz şeye bak. nasıl ki sizin içinizde yukarıdaki gibi adamlar varsa bizim içimizde de var.
  • Yanlislik olmus. Sen ve senin gibi ulkesini seven kurtler cok.kucuk bir azinlik. Kurtlerin ezici cogunlugu pkkya oy atiyor. Son secimde cozum surecine ragmen dinci kurtler bile pkkya oy atti.

    Bu nedenle artik insanlarin icinde pek ümit kalnadi.

    1994te dogu hep refah partisine vermis mesela. Cok az pkk bolgesi varken. Su an tum dogu pkknin elinde. Akpnin alabildigi 1 sehir bile yok. O kadar ozen gostermesine ragmen. Batidaki kurtlerden gelen milyon tane pkk oyunu saymiyorum. Istanbulda diyarbakirdan cikardiklarindan cok vekil cikariyorlar.

    Insanlarda dayanamiyor buna artik...

    Cunku kurtlerin ezici cogunlugu gunumuzde pkk sempatizani ve surekli durmadan kan istiyorlar. Surekli acilardan bahsediyorlar. Surekli isyan ve olum insanlar kurtlerin bu kan soyleminden artik bikti.

    Cunku bizde cok kan verdik. Biz baris isterken hala gecmiste surda 10 kurt olduruldu diye insanlarin icine nefret tohumu ekip yeni isyanlat cikarmaya ugrasiyorlar. Daha sonra yeni olumler geldikce onlarida listelerine ekleyip daha fazla daha fazla kan istiyorlar...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    evet, müslümanım diyenler bile artık malum partiye oy veriyor. İnşaallah akılanırlar, ama durum hiç iyiye gitmiyor. gittikçe oylarını artırıyorlar.
  • Peki cozum surecini gordun. Sertligi gördün. Bir kürt olarak senin çözüm önerin nedir ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Irkçılığıma söven Türk olsa...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-438F18891 -- 24 Ağustos 2015; 16:59:02 >
  • Periah kullanıcısına yanıt
     Bu ülkede Milliyetçiliği, ırkçılığa çeviren adamlar var!
  • Periah kullanıcısına yanıt
    bu hainlerle çözüm süreci falan yapılmamalı. bugün toprak isteyen yarın ülkeye sahip çıkar. herkese eşit haklar verilerek, türkler, kürtler ve diğer ırklara yapılan hakaretler ağır şekilde cezalandırılmalı. bunlar bir insanlık suçu sayılmalı. bu ırkçı faşistlere ülkemizde göz açtırmamak lazım.
  • Benim çocukluktan beri gelen bir kürt aradaşım var.Babası da MHP'liydi.Bu arkadaşım arada bana uğrar , muhabbet ederiz.Ama aynı dönemde bazı Türk arkadaşlarım vardı.Dizimin dibinden 1 gün bile ayrılmazlardı.Şimdi senelerdir yüzlerini görmüyorum.Kürt doktor komşum oldu iki tane.Biz Türk milleti olarak Kürtleri hep bağrımıza bastık.Kürt doktorların daha çok müşterisi vardı.Biz kendimizden ayrı görmedik.Doktorlardan biri yıllarca hastanede başhekimlik yaptı.Ama doğuda işler farklı.Ordaki halk ekonomik bağımsızlığını eline alamamış.Ot bile yetişmeyen topraklarda açlık ve sefalet Maraba kültürünü yok edememiş.Bu insanlar ağalarının köleleri.Sanayi gitmemiş , teknoloji gitmemiş.PKK köyü seçimden önce tehdit ediyo.Hai bakalım HDP'ye oy çıkmasın bu köyden de nasıl yakıyoz bu köyü diyolar.Oy vermeyen köylerin çocuklarını dağa kaçırıyolar.Kızlarını dağa kaçırıp tecavüz edip , bu utançla köye dönemezsiniz , töre gereği öldürürler sizi deyip dağda kalmaya mecbur bırakıyolar.PKK ne kadar Türklerin başına bela ise , Kürtlerin başına daha da beladır.Sokucaksın ordunu , kandili fethedip geleceksin.Kaçacak delik bırakmıcaksın bu şerefsizlere.Bütün kürtlerin evlerini köylerini basıp silahlarını toplayıp , kaçak silah girişini engelledinmi kürt sorunu diyebişey kalmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The wind blow

    k*rtlerin hepsi teröristtir çok k*rt gördüm hepsi beş para etmez adamlardı



    sanada blok.

  • Konuyu açan arkadaş hdp ve pkk'yı sevmediğini, nefret ettiğini belirtmiş daha adama neden yükleniyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingman29

    Benim çocukluktan beri gelen bir kürt aradaşım var.Babası da MHP'liydi.Bu arkadaşım arada bana uğrar , muhabbet ederiz.Ama aynı dönemde bazı Türk arkadaşlarım vardı.Dizimin dibinden 1 gün bile ayrılmazlardı.Şimdi senelerdir yüzlerini görmüyorum.Kürt doktor komşum oldu iki tane.Biz Türk milleti olarak Kürtleri hep bağrımıza bastık.Kürt doktorların daha çok müşterisi vardı.Biz kendimizden ayrı görmedik.Doktorlardan biri yıllarca hastanede başhekimlik yaptı.Ama doğuda işler farklı.Ordaki halk ekonomik bağımsızlığını eline alamamış.Ot bile yetişmeyen topraklarda açlık ve sefalet Maraba kültürünü yok edememiş.Bu insanlar ağalarının köleleri.Sanayi gitmemiş , teknoloji gitmemiş.PKK köyü seçimden önce tehdit ediyo.Hai bakalım HDP'ye oy çıkmasın bu köyden de nasıl yakıyoz bu köyü diyolar.Oy vermeyen köylerin çocuklarını dağa kaçırıyolar.Kızlarını dağa kaçırıp tecavüz edip , bu utançla köye dönemezsiniz , töre gereği öldürürler sizi deyip dağda kalmaya mecbur bırakıyolar.PKK ne kadar Türklerin başına bela ise , Kürtlerin başına daha da beladır.Sokucaksın ordunu , kandili fethedip geleceksin.Kaçacak delik bırakmıcaksın bu şerefsizlere.Bütün kürtlerin evlerini köylerini basıp silahlarını toplayıp , kaçak silah girişini engelledinmi kürt sorunu diyebişey kalmaz.

    aslında bazıları neden oy veriyor diyorlar? aslında güzel açıklamışsın. bugün haberde görmüştüm, geçmişte pkk nın köydeki evlere girip sivilleri öldürdüğüne dair. zaten doğuda oy almalarının sebebi bu idi. bir de oradaki yöre halkını düşünüp, aslında biz onların yerinde olsaydık ne yapardık? düşünsene şerefsizler eve girip bütün aileyi katlediyorlar. oradaki halkı korkutuyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C302EA147 -- 24 Ağustos 2015; 23:54:03 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.