Şimdi Ara

Donanım Haber yardımınızı istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
1
Favori
9.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Donanım Haber yardımınızı istiyor 

     

    Donanım Haber ailesi olarak her gün teknolojiye daha rahat erişmeniz ve yenilikleri hızlıca öğrenebilmeniz adına çalışıyor, sizlere bir şeyler öğrenirken, bildiklerinizi de paylaşabileceğiniz bir ortam sunmaya gayret ediyoruz.

     

    Bu süreçte daha iyi hizmet verebilmek adına sizlerin görüşlerine ihtiyacımız var. Öncelikli olarak sizlerden aşağıdaki ankette yer alan soru ve şıklardan en uygun gördüklerinizi işaretlemenizi isteyeceğiz. Diğer adımda ise yorumlarınızı bizden esirgemeyerek neleri değiştirirsek daha iyi bir hale gelebileceğimizi yazmanızı rica edeceğiz.

     

    Bugüne kadar hep birlikte bir çok yenilik ve ilke imza attık. Bundan sonraki dönemde de sizlerin değerli yorumlarının sağlayacağı katkıyla çıtayı yükselterek çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz.

     

     

     

    Katkılarınız için teşekkür ederiz.

     

    Sevgiler,

    Mesut Çevik 

     








  • bian ad block kullanmayın diyecek zannettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankete çoklu seçim desteği eklenmesi lazım.

  • beyler bende hiç reklam yok acaba neden
  • Ana Sayfaya girerken daha çok hangi problemi yaşıyorsunuz? Keşke birden fazla seçim yapabilsek. Hepsini işaretlerdim. Hepsini o kadar sık yaşıyorum ki.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mephisto_TR

    Ankete çoklu seçim desteği eklenmesi lazım.

    Merhaba,

    Şu aşamada öncelikli olarak diğerlerinden daha önemli bulduğunuz seçeneği seçmenizi istiyoruz ki kısıtlı kaynaklarımızla ilk hangi sorunu hızlıca çözmemiz gerekliyse buna konsantre olabilelim.

    Fakat birden fazla konuda görüşleriniz varsa lütfen vakit ayırabiliyorsanız yazın ki bilgimiz olsun. Görüşleriniz çok önemli.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • Ana sayfa bölümü dışında forum kısmı ile ilgilide bir anket konulabilirmiş.

    Ana sayfada çok sıkıntı yaşamasam da forum kısmı son zamanlarda çok sık çöküyor. Gereksiz yavaşlıyor. Misal bir gün sorunsuz çalışan bir bölüm ertesi gün çökebiliyor. (örneğin eski tip arama seçeneği)

    Genel olarak ben forum kısmının yavaşlama ve çökmelerinden şikayetçiyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qrolica

    beyler bende hiç reklam yok acaba neden

    Mesut Çevik bunu beğenmedi.
  • Ana sayfaya girerken yaşadığım çoğunluk problem Reklam değil zaten Ad block kullanıyoruz, sorun çok yavaş açılması

  • -video oynatıcının youtubedaki gibi veya diğer sitelerdeki gibi theater mod seçeneği olması videoların izlenmesini artıracaktır bence. aynı şey bsc için de geçerli. full hd çözünürlükte bile çok küçük kalıyor oynatıcı
  • Telefon konusunda yorum yapamam izlemiyorum çünkü ama bilgisayar parçalrı daha fazla incelenmeli. En son anakart(güç kaynağı,soğutucu vs) incelemesini ne zaman izledim bu sitede hatırlamıyorum. Bu yüzden artık uzun zamandır anasayfaya girince direk forum bölümüne tıklamaya başladım. Ayrıca böyle videoları iki kişi çekip birbirinize anlatmanız daha iyi olur. tek kişi anlatınca kameranın karşısında eski trt sipikeri gibi anlatınca insanının dikkati dağılıyor.

  • Kesinlikle mobilhaber diye bir bölüm yapılmalı ve bu tarz haberler burada yer almalı. Donanımhaber'in ağırlığını kesinlikle PC oluşturmalı.

  • Bir ürün inceleme videosu çekilmeden önce, ürün hakkındaki sorlarımızı alıp inceleme sırasında cevaplarsanız on numara olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdem3113

    Bir ürün inceleme videosu çekilmeden önce, ürün hakkındaki sorlarımızı alıp inceleme sırasında cevaplarsanız on numara olur.

    Merhaba,

    Belki inceleme içinde değil ama inceleme sonrası soruların cevaplandığı ayrı bir video olabilir. Bunu değerlendireceğiz.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • Ana Sayfa tasarımı değiştirilmeli
    Reklamlar içeriğe erişmemi engelliyor

    işaretledim. lakin birden fazla seçenek işaretleyebilmemiz daha faydalı olurdu anket için.

    -2si1, Mobilite ve benzeri programlar çoğaltılmalı
    -Yazılı haberlerin içerik kalitesi iyileştirilmeli

    -Site çok yavaş çalışıyor

    işaretlemek isterdim.


    *adblock vb birşey kullanmıyorum.

  • Keşke ender yıldız kaybedilmeseydi. Alıştığımız ve sevdiğimiz biriydi. Kısa da olsa video içerikleri arttırılmalı. E2 gibi mesut çevikle canlı gibi, ya da araba sürerken yapılan ön kamera test ve sohbetler gibi yani zaten yaptığınız gibi içeriklerin artması güzel olur. İnşallah gelişmeye devam edersiniz

  • 2si1, Mobilite ve benzeri programlar çoğaltılmalı*

    Ana Sayfa açılmıyor*(Özellikle gece)

  • Hazır başlık açılmış yazayım.

    1. Abone olduğum kategoriler ile ilgili yeni videolar eklendiğinde gelen bildirime tıkladığımda beni ana sayfayada ki içeriğe atıyor. Oradan tekrar foruma geri dönerek videoyu izliyor ve konuya yorum yapıyorum. Bu bence çok saçma. Bildirim forum arayüzünde iken geliyor. Forum üzerinden bildirime tıkladığımda yine videonun forum üzerinden açılması lazım.

    2. Kusura bakmayın ama 2006 üyesiyim hiç bir zaman bilinçli olarak ana sayfanıza girmedim. Çoook eski bir tasarımı var ve gezinti yapmak hiç keyifli değil. Ney nerede belli değil. Tüm içeriği forumdan takip ediyorum.

    3. Copy-Paste içerik giren bir editörünüz var. Siz onu çok iyi biliyorsunuz. Yazım hataları, aynı haber ile ilgili birden fazla girilen içeriğin birbirini tutmaması, mantık hataları vs bence hoş değil. Editörleriniz bence kaynak edindiği sitelerde gördükleri her haberi girmemesi lazım. Tek bir yorum almadan arka sayfalara giden ve unutulan hergün onlarca içerik ekleniyor.

    quote:

    http://forum.donanimhaber.com/m_105596148/tm.htm
    Örnek haber. Sizce Note 5'in Snapdragon 808 ile gelmesi mümkün mü? %1000 yalan haber. Bunu eklemenin ne anlamı var? Zaman kaybı bir içerik. Bunun gibi tonla örnek var.


    4. Ana haberlerde yorum puanlama sistemi kaldırılmışken iyi olmuştu. Şimdi millet yorumlarda üste çıkabilmek için birbirlerini laf ebelikleriyle eziyorlar. Buda yorumların kalitesini düşürüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesaverde -- 15 Ağustos 2015; 16:12:30 >




  • Bence artık videoları Youtube a yüklemeniz gerekiyor.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.