Şimdi Ara

Devremülk ,Termal ,Tatilköyü Satış İşleri Aldatmacası Bilgilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konu ile ilgili en uygun yer burası sanırım.

    Herhangi bir iş bulma sitesinde sizi başvurunuzdan bulup görüşmeye çağıran (Termal köy, Devremülk , Hitit ayaş termal ) satışı konusunda cazip ücretler ile iş teklifinde bulunan sözde işletmelere karşı dikkatli olun .

    Önceki yıllarda iş arayan birkaç arkadaşımın başından geçen olay , bu kişiler sizin işe ihtiyacınız olduğunu bilerek bir şekilde buluyor,görüşmeye çağırıyor ve başlıyor palavralara ; piyasanın sağlam firmalarından 5-10 bin TL maaş ile iş teklifi geldiğini kabul etmediğini, yok efendim kpss'den 90 aldığını memurluğu tercih etmediğini bu işten daha fazla kazandığını v.s söyleyerek kendisini övüyor.

    Burada maksat akılları karıştırarak oynayacağı oyunun temelini kuruyor.

    Daha sonra asgari ücret + yemek + sgk + prim her satışını gerçekleştirdiğiniz devremülk içinde yüzde bilmem kaç komisyon.... Akıllarına ne gelirse sayıyorlar ardından kendilerinin ne kadar iyi satış müdürü olduklarından , tuttuğunu koparan tipler olduklarından , başarılı ve karizmatik olduklarından bahsetmeye devam ediyorlar öyle ki bu yalana kendilerini bile inandırmışlar.

    Burada sözde müessesenin ve yaptıkları işin ne kadar ciddi olduğunu anlatmaya çalışıyorlar.

    Sözde müdürler iş tanımını yapıp çalışacak olan kişide psikolojik baskıyı kurduktan sonra sıra yapacağımız işe geliyor , bize telefondan insanları ikna etmek için kullanacağımız metni yazdırmaya başlıyor . Metinde süslü püslü bir sürü yazının arasında herhangi bir ilde ( genelde Ankara olur burası ) bir projenin olduğunu gelenlere ücretsiz yemek ve tatil verileceğinden bahseder (tatil sadece aileleri getirebilmek için söylenen yalandır ve tekrarlanan bahaneler ile kimseye verilmez ) öyle ki bu yazıda ikna edici olsun diye başkan ların adı bile geçer bu şekilde hafta sonu ücretsiz turlar düzenlediklerini belirtirler ..

    Hafta içi belirli günler sağdan soldan topladıkları çuvalla anketleri, çalışan genç deneyimsiz kişilerin önüne koyuyor ve daha öncesinden en az 10 kere aranmış aileleri tekrar tekrar arattırıp ikna ettirmeye çalışıyor ve başlıyorsunuz aramaya 100 kişiden 1 kişiyi ikna edip getirebilirseniz kar kardır.Tabii akıllı olanlar durumu kavrayıp birkaç gün sonra işi bırakıp gidiyor ama aklı bir karış havada olanlar bin bir umutla çalışmaya devam ediyor

    Bu arada sözde müdürler çalışan erkeklere pislik muamelesi yaparken tek tük gelen kızlara da yakınlaşmaya başlıyor kız biraz hayalperest tipse adamın süslü sözlerine inanıp peşinden gidiyor gerçek yüzünü görmesi birkaç ayını alıyor ama iş işten geçikten sonra ne fayda ?

    Tanıtım için çağırdığınız ailelerinizi seçip otobüste samimiyeti kurduktan sonra telefondan bahsettiğiniz yere bir dağ başına götürüyorsunuz ve etrafı gezdirirken bir yandan da yalanlara devam ediyorsunuz.
    Kuş uçmaz kervan geçmez bir dağ başı 1-2 adet prefabrik ev, tepede 1 adet iş makinası başlıyorsun çamurun içinde gezdirmeye tabii vaad ettiğin yer ile alakasız olunca doğal olarak sürekli bir kıvırma hali neticede aileyi kandırıp iyi çocuk rolü yaptıktan sonra masaya oturuyorsun müdürü çağırıyorsun olmayan devremülkü,arsayı vs. 20.000 den satışa açıyor bu güne özel indirim var diye 15'e düşüyor ama sadece bu güne özel yarın gelirse olmazmış (Buda farklı bir ikna yöntemi) .. Aile almamakta ısrar ederse bu fiyatı 2-3 saat uğraşıp 5.000'e kadar düşüyor alanlar daha ortada olmayan boş bir araziden devremülk,arsa kiralamış oluyor yani tamamen havaya para atmış oluyor, Almayanlar ise müdürlerin hakaretlerine,aşağılanmalarına maruz kalarak o günü bitiriyor ve herkes alındığı yere bırakılıyor.

    Beklenen ay sonu geliyor 1 ay boyunca 4-7 adet aileye tanıtım yapıyorsunuz ve şansınız varsa yalanla dolanla 1 tanesine satıyorsunuz tabii bu işi sizin desteğinizle müdürler yapıyor. Maaş gününüz geldiği vakit ortada ne para var nede vaad edilen öbür haklar bir süre sonra müdür geliyor ve bir kotadan bahsediyor neymiş efendim yıldız kuralı sattığın mülk kadar para alırsın diyor ee baştaki konuştuklarımız ne oldu ? sabit ücret ne oldu ? yemekte yoktu ? ya cebimden harcadıklarım ?

    Yani ay sonunda para alacağım diye gidip cebinizden boş yere para vermiş oluyorsunuz . Mülkleri satana kadar ailenin evladı gibi davranıp sattıktan sonra silip engelliyorsunuz . Müdürlerde bin bir olay ile ortadan kayboluyor.
    Müdür diye bahsettiğim adamlar tipsiz ama bakımlı , liseyi zor bitirip havalar ısınınca yazlık tatil bölgelerinde animatörlük yapan boş konuşmayı seven ikna edici,havalı cins tiplerdir.

    Tekrardan uyarıyorum Devremülk ,Tatil köyü , Mega holding ,herbalife v.b tarzı saadet zinciri üzerine kurulu tuzaklardan kendinizi sakının bu işlere 1.000 kişi girer 1 kişi kazanır oda zaten bu akımın kurucularındandır.
    Konuyu okuyanlar paylaşabildikleri yerlerde paylaşırsa ve yakınlarına anlatırlarsa daha çok insan bilgi sahibi olacaktır..
    Sizi boş Vaadler ile kandırmalarına izin vermeyin ancak boşa harcayacak zamanınız varsa gidin görün tecrübe edin ama kesinlikle kendinizi kullandırmayın ve insanları kandırmayın.
    __________________







  • Bir konu daha vardı böyle iyice detaylı anlatmışlardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günceldir herkes bilgilensin.
  • Up

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.