Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (731. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.696
Cevap
520
Favori
1.724.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 729730731732733
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • App, Mobil Uygulamanın İngilizcesi olan Application’ın kısa yazılışıdır. Tv Box için program istiyorsanız o kadar çok and. program var ki yazmakla bitmez. Alternatifler çok fazla. Bu konuya bakın.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136029813
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frozenmuslum

    şu cihazı aldım.https://www.amazon.com/Android-Quad-core-Mali-T720MP2-Support-Ethernet/dp/B07MR7YVRM/ref=sr_1_3?keywords=q+plus&qid=1571135964&sr=8-3
    Ancak şimdi biraz pişmanlık yaşadım. çünkü LİMANYAKAN cihaz alırken s905x2 işlemci olması gerek demişti. Ancak bunun işlemcisi s905x2 değil H6 bildiğim kadarıyla. Bu şekilde olunca keşke almasaydım dedim. Ben bu cihazı İPTV de maç seyretmek amacıyla almıştım. LİMANYAKAN bu cihazı İPTV kullanarak maç seyredilebilirliği bakımından düşüncelerini belirtebilirmi? İşe yararsa kullanacam yaramıyorsa bir çaresine bakacam artık.
    QPlus kaliteli bir cihaz H6 Allwinner, yonga Taiwan üretimi. Bu çipset ve GPU ya sahip farklı marka cihazlarda frame sorunları yaşandı.
    Yaşanmayan cihazlar da oldu. Burada yazılım-donanım uyumluluğu önemli. 4 GB ram ile oldukça performanslı bir cihaz. IP tv için fazlasıyla yeterli olur. Aşırı yük altında fazla zorlanmaz. Kullanım amacına göre iş görür.

    s905X2 ve G31 MP2 donanımlı cihazları daha stabil ve sorunsuz olduğu, uyumdan kaynaklanan performans artışı ortaya çıktığı için öneriyorum. G31 GPU, T720 MP2 ye göre çok daha gelişmiş bir CPU ve görüntü kalitesi çok daha iyi.




  • şuanki televizyonum samsung 1080p smart tv si var ama smart tv netflix youtube görüntüsü 1080p en yüksek kalitede açmasına rağmen sd gibi gösteriyor bende bu yüzden youtube ve netflix i ps4 ten izliyorum ps4 kaliteleri gerçekten çok güzel ama ps4 ün enerji tüketimi çok yüksek, gürültü yapıyor, kontrolcünün şarjı çabuk bitiyor vede puhu tv vb.. uygulamalar yok. bende bu yüzden bir tvbox bakıyorum hızlı çalışan 4k destekleyen. 4k tv'im şuanda yok ama ileride edine bilirim bu yüzden 4k desteklemesi ve hemen değiştirmem gerekmeyecek birşey olması önemli. konuyu epey okdum ve burada neden bu kadar çok çeşitli cihaz tavsiye ediliyor anlamadım normalde 3-5 model olur herkes aralarından tercih yapar ama bu konuda oldukça çok seçenek var. bahsi geçen bazı aletlerde netflix'in 480p de açıldığı belirtiliyor. ben uzun vadede kullanacağım bir cihaz arıyorum. gayet standart beklentilerim var bence yüksek çözünürlüklü içerikler izlemek. genellikle netflix , youtube ileride amazon prime video kullanırım belki. exafat formatında 2tb 1080p film yüklü taşınabilir hddm var ortalam bir film 10 - 20 gb arası ve filmler dual, bunları sorunsuz oynatabilecek kodec ses desteği dts vs.. sorunu olmayan. 4k yüksek boyutlu filmleride desteklemeli. Türkçe google asistan desteklemeli . miboxs 4k en çok satan cihazlardan benim de en çok duyduklarımdan ama burada pek tercih edilmiyor galiba. mibox s 4k xaomi'nin son ve en iyi cihazı sanırım şuan hepsi burada da 400 tl ye satılıyor. ama bu cihaz çıkalı sanırım 2 yıla yakın oluyor yeni daha gelişmiş sürümü çıkar mı diye merak ediyorum bu yüzden çekiniyorum yeni ve daha gelişmiş bir sürüm beklemek daha mantıklı gibi geliyor piyasayı belirleyen apple ile xaomi sanırım onlarda 2 yıla yakındır cihaz çıkarmadıkları için piyasayı yakında yeni nesil cihazlar alır mı diye düşünüyorum. nvidia shield'i da oldukça merak ettim nasıl bir cihaz. ps4 kullandığım için şuan tvbox oyunları ile ilgilenmiyorum . ama diğer özellikleri nedir piyasadaki cihazlardan farkı nedir fiyatı oldukça yüksek. piyasadaki diğer popüler cihazlardan roku ve amazon nasıldır. bunların dışında bilginiz varsa apple tv 4k iphone kullanmayan birisi için nasıldır acaba. kusura bakmayın çok uzun oldu ama konu yu 20-30 sayfa okudum ama kafamda daha çok soru işareti oldu. siz biraz bilgili gibisiniz değerlendirme yaparsanız sevinirim. diğer arkadaşlarında yorum ve değerlendirmelerine açığım teşekkür ederim.




  • Hocam kolay gelsin.tam gt king almaya karar vermişken aşağıdaki cihaz karşıma çıktı.malumatınız varmıdır acaba ben yaptığım araştırmalarda pek bişeye ulaşamadım

    https://www.youtube.com/watch?v=JWXRGu1lE08&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PCkoMaD P kullanıcısına yanıt
    Fiyatı çok yüksek. En göze batan kısmı vücut haraketlerini algılayan oyun kontrolü. SSD takılabilme özelliği max ta da vardı.

    GT-KING pro nun fiyatı daha iyi. s922X-H çipseti ve DOLBY, DTS sertifikası var. Beelink KING pro almak daha mantıklı.

    Bu cihazlar yeni olduğu için ayrıntılı inceleme ve testler henüz yayınlanmadı.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Etmez diyorsunuz yani kısaca.ben açıkçası daha çok oyun amaçlı kullanmayı planlıyorum yani cihazın yanında bir gamepad mutlaka alacağım fiyatları biraz da bunu düşünerek kıyaslıyorum.bir de beelink king daha bukadar yeniyken üzerine hemen pro versiyonu çıkarmış olması da biraz kafamı karıştırdı.ses sistemim olmadığı için dts gibi sertifikalar çok cezbedici gelmiyor o yüzden birkaç ufak değişiklik için pro versiyonuna yönelmeyi fazla düşünmemiştim.diğer cihazın fazladan bağlantı noktaları,oyuna yönelik tasarlanmış olması ve biraz da tasarımı ilgimi çekmişti.

    Ama fiyat konusunda da tabiiki haklısınız iyice shield a yaklaşıyor rakamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PCkoMaD P kullanıcısına yanıt
    Bazıları kozmetik yapısına, görüntüye çok önem veriyor. Fakat ilan için öyle bir fotoğraf çekmişler ki max+ çok büyük gözüküyor. Sadece 20 cm. boyunda. Fotoğraflarda 40 cm. gibi gözüküyor. Ürünün en cazip tarafı, s922X ve G52 MP6 nın dışında sensörlerinin çok iyi çalışması. Vücut haraketlerine duyarlı oyunların oynanması üstün tarafı. Şiddetle haraket etmeye ihtiyacımız var.

    Kingten hemen sonra pro versiyonunun çıkması firmanın iyi çalıştığını gösterir. Pro da RS232 seri port, profesyonel audio ve amfi çipsetleri, Hifi ve daha kaliteli kumanda var. Ses sistemi olmasa dahi tv hoperlörlerine çok kaliteli ses iletir. Çipsetinin H uzantılı olması da ayrı bir avantaj . En önemlisi, beelink coreelec geliştirme platformunda ve yazılım desteği iyi.

    Sonuç olarak GT-King pro yu almak daha mantıklı.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Kral bize şimdi gidip gt1 mini varken pro aldırcaksın ha 😬

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11.11 , Muhteşem Cuma gibi indirimlerde iyi fiyat yakalanırsa almaya değer.
  • 400-450 tl gibi 2.4ghz wifi de sorun çıkarmayacak 4gb ramli bir öneriniz var mı ?
    Yada parasına karşılık en iyi verim veren ?

    Öğlene kadar almayı düşünüyorum. IPTV için kullanım








  • quote:

    Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

    Mi box s, beelink gt1 mini A bunlardan daha mantikli olur.

    Alıntıları Göster
    Cevap için teşekkürler, önerdiğiniz iki ürün de 400 tl bandında ve bütçemi aşıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix için illa mi box mu almalıyım. Şöyle rem ve hafıza bi tık daha iyi olan Netflix izleyebilecegimiz bir cihaz varmı acaba. Kullanım amacımız tamamen Netflix YouTube ve ufak tefek şeyler izleyip dinlemek. Ne önerirsiniz.

    Birde 11.11 beklemeye değer mi fiyatlar bı nebze düşer mi ne dersiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi of_of -- 16 Ekim 2019; 19:13:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, hdmi girişli monitörü mutfak tv'si yapmak istiyorum. hem uydu girişi hem hdmi girişi olan netflix, youtube açan bir android box tavsiye eder misiniz? baktığım kadarıyla android box'larda uydu girişi mevcut değil.

    Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DemonHard

    Cevap için teşekkürler, önerdiğiniz iki ürün de 400 tl bandında ve bütçemi aşıyor.

    Alıntıları Göster
    Ilk ürünün fiyati uygun. Ben bunu alirsam android telefonumu tuplu tvye baglayip goruntu aktarabilirmiyim veya direk kutu uzerinden chrome ile burada.tv yi acabilirmiyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

    Android TV box olarak değil de istedigim zaman cebime alıp gidebileceğim stick olanlardan arıyorum. X96s modelini gördüm. Nasıldır? Ya da onerebileceginiz başka model var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuz_asik Y kullanıcısına yanıt
    Amazon fire stick 4K mithat abimiz incelemesini yapmış


    https://www.youtube.com/watch?v=grxxjX06wEc&feature=youtu.be

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • guitarman kullanıcısına yanıt
    Tavsiye edebilecek kadar tanımamakla birlikte Türkiye'de satılan istediğin özelliklere sahip cihazlardan biri bu örneğin


    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 729730731732733
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.