Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (478. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gennosuke06 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir - 14 Masaüstü
5 sn
26.666
Cevap
517
Favori
1.723.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hippandra

    11.11 kampanyasında ali den aldıgım mi tv box bugun geldi ama ptt kargo 120 tl gümrük vergisi istedi
    40 dolara aldıgım ürün için bende ürünü teslim almadım
    120 tl cok degilmi arkadaslar
    Ptt nin gonderi takip sitesinden bakip resim atarmsnz kac tl neye kesmisler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    Hocam elinize geçtikten sonra YouTube veya Netflix gibi platformlarda ki görüntü kalitesi farkını iki cihazda da yorumlarsanız çok sevinirim.

    Ben Apple TV için Plex kullanıyorum. Gayet başarılı. İnanın zaten genel olarak film indirmekten falan o kadar çok sıkıldım ki artık uğraşmak istemiyorum bu tarz işlerle. Zamanında 2000 filmlik arşivim vardı sekiz tane harddisk içersinde. Hatta Kodi için zamanında Türkiye’de bir proje dahi yapacaktık.

    Her açıdan Apple TV den inanılmaz memnunum. Şu an bence sadece tek eksikliği bein connect uygulamasının olmaması. Oda olsa herhalde digitürkü bile açmam. Görüntü kalitesi benim için en önemli şey. Maalesef genel olarak denediğim bütün android TV cihazlarında görüntü kalitesi kötü.

    Hayırlı olsun yeni cihazınız. Bu arada istediğiniz rakam da oldukça uygun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hippandra H kullanıcısına yanıt
    bana da km9 için 120 lira çıkmış. TRT bandrolü mü alıyorlar acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Mi Box S 4K ile Office programlarını Word Excel PowerPoint ve .PDF görüntüleyebilmek için TV'ye uygun hangi programı indirmek lazım? Nasıl

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berkans kullanıcısına yanıt
    selamlar berkan hocam dün birkaç yazınızı okudum km9 yada diğer android boxlar ile ilgili. evet hiç biri bir nvidia yada apple tv değil işin aslı bir hobi zevk meselesi bu cihazlar ben nerdeyse piyasadaki çıkmış bütün cihazları aldım denedim test ettim ve sattım forumdan. arkadaşlar bilir. 2004 yılından beri forumdayım ve referanslarım mevcut bu sayfadanda cihaz alan arkadaşlar çok oldu birebir tanıştık konuştuk. limanyakan hocam km9 önerdi L1 var diye netflix 4k desteği var diye ama hiçbir zaman kalıcı olur demedi bende demedim eski mesajlarımdan bulabilirsiniz bu yazıları sonuçta resmi serfitikalı cihazlar değiller. insanlara yardımcı olabilmek için uğraşıyor tek tek herkese cevap veriyor abimiz. bende başlarda böyleydim ama Saint Ralph - Mersan35 diye bir beyefendi beni soğuttu forumdan artık giresim gelmiyor kendisi emekli olmuş uğraşcak yer arıyor. bir yazışmasında bana burdaki dükkanlar mal satmıyor demişti o kadar bezdirmiş esnafıda. ben 30 tane ye yakın farklı cihaz denedim ve en çok x96 maxı beğendiğimi burda birçok kez belirttim netflix önceliğiniz yoksa x96 max alın diye. şuan netflix tv apksı çalışmıyor ve km9 lar m8sler L1 cihazlar netflix 1080p 4k açmıyor önerdi diye adamı suçlamak yanlış sonuçta düşük bütçelerle alınan cihazlar dün demişsiniz nvidia başkası yalan evet yalan ama 200 250 dolar verip alacak adam çok az ülkemizde. mi box var roku var resmi lisanslı netflix kullanan onlarda ya uygulama yüklenmiyor ya özellikleri düşük. alternatifler amazon stick tarzı ama netflix serfitikası var diye ben şahsen almam kendime özellikleri epey düşük. en son olarak netflix tv apkları tekrar çalışır hale gelirse km9 alanlar m8s alanlar yani L1 serfitikalı cihazlar alan bu sefer iyiki almışım demeye başlar yine çünkü bu sefer L1 almayanlar netflixi 540p üzeri izleyemicek.




  • İyi günler arkadaşlar önceliğim iptv ve km9 mu yoksa mi box s mi almalıyım pek bilgim yok ne önerebilirsiniz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • canakan kullanıcısına yanıt
    Merhaba Can Bey

    Ben sanırım yanlış anlaşıldım. Amacım kimseyi kötülemek değil. Sadece tek isteğim insanların bu cihazı aldıktan sonra neyle karşılaşacağını bilmesi. Bu sayfalardan okuduğum kadarıyla bir çok kişi aldığı ürünü geri satmaya çalışıyor. Ya görüntü kalitesinden ya da başka bir şeyden memnun kalmıyorlar. En önemli anlatmaya çalıştığım şey aslında görüntü kalitesi üzerine fazla yorum bulamamam bu sebeple de eksik bilgi var demiştim. Limanyakan hocam İnsanlara yardımcı olmaya çalışıyor ve teknik bilgisi de var böyle insanlara karşı saygım sonsuzdur. Ancak ben eski bir donanım haber editörü olarak bu cihazlar önüme gelse inanın demedigini bırakmam incelemelerimde.

    Herkesin kullanım amacı farklıdır. Bir cihaz bir kişi için mükemmel özelliklere sahip iken başka bir kişi için çok yararsız olabilir. Ancak genel kanım bu çin malı TV Boxlardan uzak durulması. Shield İçinde haklısın fiyatı çok yüksek. Ben de o parayı ona vermem ancak blackl Friday de 120 $ gibi bir rakama da sanırım düşmüştü.960 tleye toplamda Türkiye’ye gönderiyorlardı. Bu gibi fırsatların takip edilmesi gerekiyor. Şu an için evimde hem Apple TV hemde android TV var, her ikisinide deneyimleme şansım oldu daha önce de Apple TV kullandım. Benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor. Ama mesela torrent gibi konularla ilgilenen insanlar için Apple TV uygun bir seçenek değil. Özellikle Netflix izlemek için bu cihazlara yönelen insanlara tavsiyem Apple TV olacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • berkans kullanıcısına yanıt
    Elbette. Aslında aynı durumdayız. Benim de indirilmiş geniş bir arşivim var ama uzun zamandır bu işi bıraktım. Artık online izliyorum. AppleTV'de Netflix, PuhuTV, Kodi ve PopcornTime gibi film-dizi uygulamalarını kullanıyorum. Bu konuda açtığım konu başlığı bile var. AppleTV'de Kodi vb uygulamalar ya ücretsiz sideload 1 haftalığına yükleniyor ya da iPastore gibi sitelerden 1 yıllığına ücretli temin ediliyor. Ben bu ücret işinden sıkıldım, o yüzden satıyorum aslında.
  • Sağolun.
    Stremio en iyi film dizi izleme proğramı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aşağıdaki ürünlerden birini alacam hangisini tavsiye edersini. Sizin tavsiyeniz ne olur

    1- H96 Max X2 S905X2 4GB DDR4 RAM 64GB ROM 4K Android 8.1 5G Kablosuz internet USB3.0 TV KUTUSU - AU1

    2-H96 Max Plus RK3328 4GB RAM 64GB ROM Android 8.1 USB3.0 5G WIFI TV Kutu Destek HD Netflix 4K Youtube - AU

    3-Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player HDR - Dolby DTS - Chromecast
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Its Payne

    İyi günler arkadaşlar önceliğim iptv ve km9 mu yoksa mi box s mi almalıyım pek bilgim yok ne önerebilirsiniz
    Yüksek çözünürlüklü NETFLIX önemliyse MiBox s. NETFLIX önemli değilse x96 MAX.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.olcay

    Dostlar bir konuda merakımı gideremedim. Lg tv de smart iptv uygulamasından net ve akıcı görüntü alamıyorum. Çok kötü değil ama çokta iyi değil. Buna rağmen aynı yayını pc veya mobilden iyi alıyorum. Bunun smart ip TV ile alakası var mıdır, yani kutu bu olayı çözer mi.. Yoksa tv panel kaynaklı olup hiç kutuyla alakası yok muydur
    Android işletim sistemine sahip smart tv lerin bile arayüzleri Tv boxlara göre çok yavaş. İşlemcileri düşük olduğu için görüntülerde de sıkıntı olabiliyor. And. Tv Box ile bu sorun yaşanmaz. 1. sayfayı okuyun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gunebakan44

    Valla bende şu an AppleTv 4 var ve ben bundaki kısıtlamalardan sıkıldım; o yüzden de KM9 siparişi verdim. bu hafta elime geçer sanırım. Apple TV'de ücretli almazsanız kodi, popcorntime vb büyük sıkıntı. AppleTV 4 isteyen varsa tertemiz cihaz, 500 TL'ye bırakırım.
    Apple Tv 4 te başka nasıl kısıtlamalar ve sıkıntılar yaşadınız. Bakalım Apple Tv 4 mü yoksa KM9 mu daha çok hoşunuza gidecek.
  • canakan kullanıcısına yanıt
    N5 ile N4 arasında kozmetik yapıları dışında bir fark yok.
  • hippandra H kullanıcısına yanıt
    Bang.good.com da ücretsiz kargo ile 7-15 işgünü teslimli ve vergisiz kampanyası vardı. Şuan gümrük vergisini ödemiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pepeeee

    Xiaomi Mi Box S 4K ile Office programlarını Word Excel PowerPoint ve .PDF görüntüleyebilmek için TV'ye uygun hangi programı indirmek lazım? Nasıl
    Office programları için intel tabanlı mini Pc almak gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mali71

    Aşağıdaki ürünlerden birini alacam hangisini tavsiye edersini. Sizin tavsiyeniz ne olur

    1- H96 Max X2 S905X2 4GB DDR4 RAM 64GB ROM 4K Android 8.1 5G Kablosuz internet USB3.0 TV KUTUSU - AU1

    2-H96 Max Plus RK3328 4GB RAM 64GB ROM Android 8.1 USB3.0 5G WIFI TV Kutu Destek HD Netflix 4K Youtube - AU

    3-Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player HDR - Dolby DTS - Chromecast
    NETFLIX seyredeceksiniz MİBOX s, seyretmeyecekseniz X96 Max .
    H96 Max alan olmadı. X96 max alanlar var ve başlığı da açıldı.
  • Yeni filmler çıkarken film indirip stoklamaya gerek yok bence.
    MOVIE HD. Görüntü kalitesi yüksek. NETFLIX içerikleri de var.
    Türkçe altyazı yüklemek gerekiyor.

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136029813
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Benim KM9 da bugün banggood'dan vergisiz olarak teslim edildi. Herkesin aksine KM9'u ben çok beğendim. Tv box'ın kasa ve kumandası diğer kullandığım tv box'lardan çok kaliteli olduğunu hissetiriyor. Daha evvel bir arkadaşımdan denemek için aldığım mi box'ın kalitesinde imal edilmiş diyebilirim.

    Tp modem de wifi kanalı 7 de ayarlı olarak ve modem 1 metre kadar yakın sorunsuz çekiyor. Henüz wifi den hız testi yapmadım. Ayrıca wifi'yi 5-6 metre uzaktan test etmek lazım..

    Bir evvelki kullandığım h96 max+ modeline göre youtube'ta renkler ve netlik 1080p çözünürlükte farklı olarak daha iyi buldum. İstediğim uygulamaları net'ten bulup yükledim. Blue tv de canlı tv ve film ve dizi içeriklerini de daha canlı ve net gösteriyor. Sanırım blutv 720p gösteriyor.

    Ayrıca netflix son sürümü yükledim, 540P de tatmin edici görüntü veriyor.

    Ayrica stereo ses çıkışı km9 da daha belirgin duyuluyor. Acaba daha evvel kullandığım tv box'lar stereo değil miydi?! Daha sonra h96 max+ yı tv'ye bağlayıp tv den kulaklıkla sesin stereo olup olmadığını deneyeceğim.

    Donanim olarak seri bir cihaz, youtube ve netflix daha hizlı açıyor. Düşunenler için fikir olsun diye ilk izlenimlerimi yazdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ustalar bende X96 MAX siparişi ve air mouse siparişi verdim.
    Gönderim durumları şu şekilde;


    Bu takip numaralarını PTT'ye girdiğim zaman ise herhangi bir bilgi çıkmıyor. Acaba bu ürünleri PTT'den takip edemeyecek miyim, evime dağıtıma ne zaman çıkacağı hakkında nasıl bilgi alacağım ?

    Ustalarım paketlerin akıbetlerini yazabilirler mi tarihlere de dikkat ederek?




  • 
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.