Şimdi Ara

Gece başıma gelen olay

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bundan tam 1 yıl önce 22 temmuzda birisi ile tanışmıştım. Daha doğrusu yıllardır görmediğim bir kıza yeniden aşık olmuştum. 1 yılda hem hayatımda hemde bu kızla alakalı olarak çok şey oldu. 1 yılda ne kadar çok şey olabilirse o kadar çok şey oldu. (1 yılda ne kadar aşık olunabilir demeyin bu aşkın mazisi en az 10 yıllık)

    Neyse ben bu tanışma olayı alakalı 3-4 tane tweet atmaya başladım gece. Kendisine mesaj atmayı düşünüyordum önceden ama whatsappını kapatmıştı bi süre önce. Ben tweetleri atmaya devam ederken gizli numaradan telefonum çaldı. Açtım. İlk önce arayanın o kız olduğunu düşünüyordum ama sesi o değildi. Arayan başka bir kızdı.

    Kimi aradığını sordum. İsim olarak beni aradığını söyledi. Doğru kişiyi aramıştı. Kim olduğunu sordum herhangi birisi olduğunu söyledi. Numaramı nerden aldığını sordum devlet sırrı fln deyip geçiştirdi ve söylemedi. Attığım tweetleri gördüğünü çok dertli olduğumu düşünüp dertleşmek istersen dinlerim diyerekten aramıştı. Kızla 40 dakika boyunca bu olaydan ve genel konulardan konuştuk.

    Kız kimdir nedir hala bilmiyorum. Yarın gece tekrar ara dedim. Kabul etti. Kızın sesi çok tatlıydı farklı bi çekiciliği vardı.

    Sizce bu kızın derdi ne? Böyle bişey yapacağını düşünmüyorum ama önceki kızın bi işi olabilir mi acaba? Hatunların işleri belli olmaz..

    Edit1: dün gece 11-12 arasında aramasını istediğimi belirten bir tweet atmıştım ama o vakitlerde arayan olmadı. Yatmam gerektiği için telefonumu sessize alıp yattım. Gece 6 tane cevapsız bırakmış. Bu gece bir gelişme olmadı. Yarın gece ararsa uykumu bölüp konuşacağım. Olay beni rahatsız etmeye başladı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelwiN -- 23 Temmuz 2015; 10:33:45 >



  • Eksiler buradan

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut öldürür

    Veya bu sözün bizim burdaki halini diyeyim :

    Umma, umsuluk olursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen o kızmısın diye sordun mu? Ses değistirme programını indirmek 10 saniye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sordum, olmadığını söyledi. Ses değiştirme programlarının bu kadar doğal insan sesi vereceğini tahmin etmiyorum.

    Edit: @YüzüğüKayıpFrodo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelwiN -- 22 Temmuz 2015; 13:30:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.