Şimdi Ara

Antik zamanda uzaylılar insanlara yardım ettimi ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gold5555


    quote:

    Orijinalden alıntı: ChuckyVI


    quote:

    Orijinalden alıntı: gold5555

    quote:

    Orijinalden alıntı: ChuckyVI


    quote:

    Orijinalden alıntı: gold5555

    Piramitleri yaşanan büyük bir Dünya kıyametinden önce insanlar yaptı.Atlantislilerin teknolojisi çok gelişmişti fakat uzaya çıkamamış Dünyayada nüfüslarının az olduğundan dolayı fazla yayilamamıslardir.
    Atlantis bugunku kibrisin yakinlarinda buyuk bir adaydı.Atlantisliler adadan kesfe ciktiklarında ilk ayak bastığı yer mısır olmuştur.Piramitleri ölen mısır firavunları için o günün gelişmiş teknolojisiyle muhafaza etmişlerdir.Eski Misirda teknolojinin iyi olmasi muhabbetinin sebebi budur.
    Mısırda Atlantislilerin bir kutuphanesi bulunduğu söyleniyor.Bu kutuphanede insanlarin nasıl evrimleştiği ve bizim istersek hayvanlara nasil zeka verebileceğimizi.(Maymunlar cehennemi filmi bundan etkilenilerek çekilmiştir kutuphane 1960li yillarda bulunduğu fakat içine kimsenin girmediği söyleniyor)Onların yokoluşları,teknolojileri v.b anlatan kitaplarının olduğu iddaası var.Mısır piramitleri ve sfenks Atlantislilerle bağlantılı gizli bir yer altı yolu veya odası olabilir.Hatta bu odada dondurulmuş ve uyanmaya hazır insanlar bile bulunabilir tabi bu benim düşüncem.
    Atlantislilerin çok gelişmiş teknoloji ve mistik guclere dahip olmasına rağmen uzaya çıkamaması hakkinda bir iddaa vardır.Oda Allahın Dünya üzerinde yazdığı seneryonun bozulmaması için sürekli uzay arastirmalarinin kaza ile sonuclanmasıdır.
    Mantikli dusunursek atlantisliler uzaya çıksaydı büyük ihtimal diğer gezegenlere yerlesicekti ve kıyametten sonra biz(Ademoğulları) ortaya çıktığımızda veya bir gün Dünyaya geri donduklerinde kargaşa yaşanmasi içten bile değildi bu yüzden yokolmaları gerekiyordu.

    Bildiğim kadarıyla insan neslinin bir çizelgesi vardı.

    Mu uygarlığı-Atlantisliler-Ademoğulları-?

    Bilinen tüm kaynaklar bizden sonra bir insan neslinin daha dünyada yaşayacağını söylüyor fakat bunun için Dünya kaynaklarının yenilenmesi gerekli buda imkansiz birşey olduğu için tek yapabilecek olan Allahtır.
    Yalnız şöyle bir gariplik var eğer 30-40 yil içinde kiyamet kopmazsa insanlar uzaya yerleşmeye başlayacak.Eğer dünya kiyameti olursa kiyamet bitip yeni insan nesli ortaya cıktığında bizim neslimizin Dünyaya dönmesi muhtemel olur.Belkide Allah yazdığı seneryoyu değiştirdi.Belkide seneryoyu biz bozduk bilemiyorrum.
    Dünya üzerinde bir seneryo yazılı Kurandada bu dolaylı olarak bahsedilir.Ilerki zamanlarda yapilacak olan savaşların bahsedilmesi yaşanacak olaylar v.b bahsedilmesi seneryo olduğunu gosteriyor.
    Şuan insanların yapması gereken iki şey var.En kısa sürede uzayda yaşamı mümkün kılmak ve mısır piramitleri sfenksi yer altından arastirmak.Unutmamak gerekirki eski medeniyetlerin hepsinin yer altına ve denizin altına gömüldüğü söylenir.

    Hocam yorumunuz icin tesekkür ederim. Peki misirlilar icin boyleyse ya amerika kitasindaki uygarlıklar icin ne diyeceksiniz onlarinda benzer sekilde gelismeleri var

    Amerikada aztecler v.b kabilelerinde yaptiğı küçük piramitler var.Bu kabilelerin Amerikaya yerleşmesinin hakkinda iki iddaa var.

    1.iddaa buzul çaği sonucunda Rusya tarafindan buz olan denizden yürüyerek Amerika kıtasına geçmeleri.

    2.iddaa batan mu kıtasından gelmeleri.Mu kitası Amerikaya yakin bir adaydı.Türklerin mu kitasindan gelmesi Amerikan yerlilerinin davranıslari ve geleneklerinin Türklere benzetilmesi muhabbetide burdan doğuyor.Mu kitasi batarken bir şekilde kurtulanların bir kısmi Amerikaya bir kısmı Çine gitmistir.Turklerinde orta asyada yaptiklari piramitler var.Bu açidan mantikli.Tabi bunlarin hepsi söylentidir.Kanitlanmasi imkansızdır günümüz teknolojisiyle imkansızdır.

    Hocam peki.bu atlantisliler nasıl bu kadar teknolojide ileri gidebiliyorlar

    Onu bilemiyoruz işte.Zamanla kendileri teknolojide ilerlemesi gerekiyor.Dünyanın baslangicindan sonraki 2.medeniyet.Mu kitasi yokolmadan biraz zaman önce tarih sayfalarında girmişlerdir.Gunumuzden fazla teknolojileri vardı.Uzaya çikamadan yokoldular.Ama mu kitasinin teknolojisi tarihleri atlantislilerden uzun olmasına rağmen zayıftı.

    Yardim almadan bu kadar teknolojide ileri gidemezler benim görüşüm yardım aldıkları yonunde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav he he ya . Hatta ve hatta ASHTAR REYIZ GELIP BIZZAT IRGATLIK YAPIYORMUŞ
  • mısır piramitlerinin yapılması ile ilgili bir belgesel izlemiştim.

    o zamanda insanlar firavunu tanrı olarak gördüğü için bana göre insan gücü ile o yapıların yapılması mümkün.(o zaman ki insanların daha güçlü olduğuda malum.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChuckyVI

    Evet arkadaşlar antik zamanda dünya dışından gelen varlıklar varmıdır? İnsanlara piramit vs yapımında yardım etmişlermidir ?

    Görüşlerinizi alalım. Lütfen saçma sapan yorumlar yapmayınız .

    elbette

    piramitlerde ki kesikleri hala açıklayamıyorlar
    ---

    Mısır Piramitlerinin başlıca özellikleri:

    Piramitlerin içerisinde ultrasound, radar, sonar gibi cihazlar çalişmaz.

    Kirletilmis su bir kaç gün piramidin içinde birakildiginda aritilmis olarak bulunur.

    Piramidin içerisinde süt bir kaç gün sureyle taze kalır ve sonunda bozulmadan yogurt haline gelir.

    Bitkiler piramit içerisinde daha hizli büyürler.

    Çöp bidonu içindeki yemek artiklari hiç koku yaymadan mumyalaşırlar.

    Kesik, yanik, siyrik ve yaralar piramidin içinde daha çabuk iyileşir.

    Piramitin içi yazin soguk, kisin sicaktır.

    Piramit kimin adina yapildiysa onun bulundugu odaya yilda 2 kez günes girer ve bu günler dogdugu ve tahta çiktigi günlerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 21 Temmuz 2015; 16:08:48 >
  • bir belgesel de anlattığına göre; örneğin piramit Z yılda tamamlanmış ve X adet taştan oluşmaktadır.
    Z / X olarak hesaplandığında 20 dakika başına bir adet taş düşmekteymiş. Yani her 20 dakika da bir adet taş yerleştirmeleri gerekiyormuş ki araştırmalar sonucu çıkan zaman diliminde piramitin tamamlanmış olması gerek.
    Bu da o zamanın imkanları ile imkansız birşey. Zaman'ı gözardı edersek, sadece kas gücü ile basit mühendislik ile mümkündür piramit oluşturmak. Lakin işin asıl şüphe uyandıran kısmı, o yıllarda bu denli matematik bilgisinin nasıl var olduğudur.
    Ki herşey bir kenara "Ancient Aliens" belgesel serisinde söylendiğine göre 3 büyük piramitin diziliş şekli bilmem ne yıldız sistemini baz alıyormuş, ki o yıldız sisteminin insanoğlu tarafından keşfi de çok çok çooooooook sonralar gerçekleştirilmiş.
    Yani burada 2 ihtimal var;

    1- Ya insanlar gerçekten çok ileri gelişmiş bir devir yaşadılar ve sonradan herşey sıfırlandı (ki öyle olsa geride baya birşey bırakmaları gerekirdi piramitler haricinde, ama yok.)
    2- Ya da dünya dışı veya insan dışı daha gelişmiş varlıklar/medeniyetler tarafından müdahale edildi.

    Bizim bildiğimiz insan tarihi öncesine ait bulunan fosilleşmiş çekiç, aerodinamiğe sahip uçak modelleri, sadece gökyüzünden anlaşılabilen çizimler işaretler, dünyanın en sert mineral yapısına sahip kaya'da 90 derece açı ile pürüzsüz izsiz uzunca bir delik ve daha nicesi... Bunlara hiçbir din veya bilim adamı bir açıklama getiremiyor.
    Yanlış hatırlamıyorsam vietnam savaşı esnasında amerikan kargo uçağı teknik arıza nedeniyle bir ada'ya zorunlu iniş yapmak zorunda kalıyor. Daha önce hiçbir medeniyetin ayak basmadığı bir ada ya.... Ada yerlileri onlara tapmaya başlıyorlar, ve yıl 2015 olmasına rağmen hala o uçağın samanlardan odunlardan yapılmış modeli o ada da yerliler tarafından tanrı olarak görülmeye devam etmektedir.(google'da araştırırsanız daha detaylı öğrenebilirsiniz bu konuyu)

    Yani biz basit insanlar aslında çok salak olmuş olabiliriz geçmişte, bir uzaylının veya daha gelişmiş bir medeniyetin bize gösterdiği herhangi birşeyi tanrının mucizesi olarak algılayıp sonra zamanla bunu kafamızda evrimleştirip din veya tanrı haline getirmiş olabiliriz.
    Çünkü insan bilmediği herşeyden korkar, ve bu bilinmeyene bir sebep bir neden bulmak gereklidir. Bu neden de "Tanrı" veya "Peygamber" olmuştur çoğunlukla diye düşünüyorum şahsen.

    Belki de, göğüsüne dokunup ölüleri diriltme mucizesi bir kalp masajıydı... O dönemlerde kimsenin kalp masajından haberdar olacağını sanmıyorum.
    Belki de, bakire meryem diye bildiğimiz şey aslında tıbbi bir operasyondu, şu an bile her bakire dişi bir meryem olabilir.
    Yani tarihte o kadar büyük bir boşluk var ki, nasıl doldurursanız o şekilde kabul görebilir. Ama asla hiçbirinin bir kesinliği yoktur.
    Piramitlere gelişmiş teknoloji desteği diyorsak, bakire meryem'e neden diyemiyoruz ?
    Hz.Muhammed'in gökyüzüne katmanları aşarak yükselmesine neden gelişmiş teknoloji diyemiyoruz ?
    Hz.İsa'nın ölüleri diriltmesine neden o dönemin insanlarının tıbbi cahilliği diyemiyoruz ?
    Hz.Musa'nın dağa çıkıp 10 emri aldığı an'ki yaşadıkları yanlış hatırlamıyorsam eski parşömenler de yazmaktadır. Sıcak, gök gürültüsü gibi ses, güneş gibi güçlü göz kamaştırıcı ışık... Ala ala uzay gemisi veya roket olabilir mi bu ?

    Yani aslında mucize dediklerimiz biz insanların ilkel dönemlerde yaşadığı zamanların birer teknoloji harikalarımıydı ?

    ("Ancient Aliens" belgesel serisi ile "Tanrların Arabaları" kitabında baya bir söz edilmektedir bu yazdıklarımdan.)

    Biz insanlar için kesin net birşey yoktur geçmişe ait, sadece korkuyoruz sorgulamaya. Korkuyoruz çünkü yüzlerce veya binlerce yıldır inandıklarımızın yanlış olacağının ortaya çıkmasından, bir düşünsenize hayatını inancına adamış bir insanın bu gerçek ile yüzleşmesinden, hayatının hayal kırıklığını yaşar. Tüm doğru sandığımız kuralların veya kutsal dinlerin aslında bir uzaylı veya daha gelişmiş bir medeniyetin bize vermiş olduğu anayasa kitapçığı olduğunu öğrendiğimizde dünya ne hale gelir.
    Kaos yaşanır, isyanlar başlar, suç oranları hiç olmadığı kadar yükselir ve daha ne hayal edebiliyorsanız bu gerçeğin gün yüzüne çıktığı zaman...
  • ancient alliens belgeselini izlemenizi tavsiye ederim. bi çoğunuz izlemişsinizdir zaten. eve gidince konu hakkında detaylı yorum yapacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeathWing

    bir belgesel de anlattığına göre; örneğin piramit Z yılda tamamlanmış ve X adet taştan oluşmaktadır.
    Z / X olarak hesaplandığında 20 dakika başına bir adet taş düşmekteymiş. Yani her 20 dakika da bir adet taş yerleştirmeleri gerekiyormuş ki araştırmalar sonucu çıkan zaman diliminde piramitin tamamlanmış olması gerek.
    Bu da o zamanın imkanları ile imkansız birşey. Zaman'ı gözardı edersek, sadece kas gücü ile basit mühendislik ile mümkündür piramit oluşturmak. Lakin işin asıl şüphe uyandıran kısmı, o yıllarda bu denli matematik bilgisinin nasıl var olduğudur.
    Ki herşey bir kenara "Ancient Aliens" belgesel serisinde söylendiğine göre 3 büyük piramitin diziliş şekli bilmem ne yıldız sistemini baz alıyormuş, ki o yıldız sisteminin insanoğlu tarafından keşfi de çok çok çooooooook sonralar gerçekleştirilmiş.
    Yani burada 2 ihtimal var;

    1- Ya insanlar gerçekten çok ileri gelişmiş bir devir yaşadılar ve sonradan herşey sıfırlandı (ki öyle olsa geride baya birşey bırakmaları gerekirdi piramitler haricinde, ama yok.)
    2- Ya da dünya dışı veya insan dışı daha gelişmiş varlıklar/medeniyetler tarafından müdahale edildi.

    Bizim bildiğimiz insan tarihi öncesine ait bulunan fosilleşmiş çekiç, aerodinamiğe sahip uçak modelleri, sadece gökyüzünden anlaşılabilen çizimler işaretler, dünyanın en sert mineral yapısına sahip kaya'da 90 derece açı ile pürüzsüz izsiz uzunca bir delik ve daha nicesi... Bunlara hiçbir din veya bilim adamı bir açıklama getiremiyor.
    Yanlış hatırlamıyorsam vietnam savaşı esnasında amerikan kargo uçağı teknik arıza nedeniyle bir ada'ya zorunlu iniş yapmak zorunda kalıyor. Daha önce hiçbir medeniyetin ayak basmadığı bir ada ya.... Ada yerlileri onlara tapmaya başlıyorlar, ve yıl 2015 olmasına rağmen hala o uçağın samanlardan odunlardan yapılmış modeli o ada da yerliler tarafından tanrı olarak görülmeye devam etmektedir.(google'da araştırırsanız daha detaylı öğrenebilirsiniz bu konuyu)

    Yani biz basit insanlar aslında çok salak olmuş olabiliriz geçmişte, bir uzaylının veya daha gelişmiş bir medeniyetin bize gösterdiği herhangi birşeyi tanrının mucizesi olarak algılayıp sonra zamanla bunu kafamızda evrimleştirip din veya tanrı haline getirmiş olabiliriz.
    Çünkü insan bilmediği herşeyden korkar, ve bu bilinmeyene bir sebep bir neden bulmak gereklidir. Bu neden de "Tanrı" veya "Peygamber" olmuştur çoğunlukla diye düşünüyorum şahsen.

    Belki de, göğüsüne dokunup ölüleri diriltme mucizesi bir kalp masajıydı... O dönemlerde kimsenin kalp masajından haberdar olacağını sanmıyorum.
    Belki de, bakire meryem diye bildiğimiz şey aslında tıbbi bir operasyondu, şu an bile her bakire dişi bir meryem olabilir.
    Yani tarihte o kadar büyük bir boşluk var ki, nasıl doldurursanız o şekilde kabul görebilir. Ama asla hiçbirinin bir kesinliği yoktur.
    Piramitlere gelişmiş teknoloji desteği diyorsak, bakire meryem'e neden diyemiyoruz ?
    Hz.Muhammed'in gökyüzüne katmanları aşarak yükselmesine neden gelişmiş teknoloji diyemiyoruz ?
    Hz.İsa'nın ölüleri diriltmesine neden o dönemin insanlarının tıbbi cahilliği diyemiyoruz ?
    Hz.Musa'nın dağa çıkıp 10 emri aldığı an'ki yaşadıkları yanlış hatırlamıyorsam eski parşömenler de yazmaktadır. Sıcak, gök gürültüsü gibi ses, güneş gibi güçlü göz kamaştırıcı ışık... Ala ala uzay gemisi veya roket olabilir mi bu ?

    Yani aslında mucize dediklerimiz biz insanların ilkel dönemlerde yaşadığı zamanların birer teknoloji harikalarımıydı ?

    ("Ancient Aliens" belgesel serisi ile "Tanrların Arabaları" kitabında baya bir söz edilmektedir bu yazdıklarımdan.)

    Biz insanlar için kesin net birşey yoktur geçmişe ait, sadece korkuyoruz sorgulamaya. Korkuyoruz çünkü yüzlerce veya binlerce yıldır inandıklarımızın yanlış olacağının ortaya çıkmasından, bir düşünsenize hayatını inancına adamış bir insanın bu gerçek ile yüzleşmesinden, hayatının hayal kırıklığını yaşar. Tüm doğru sandığımız kuralların veya kutsal dinlerin aslında bir uzaylı veya daha gelişmiş bir medeniyetin bize vermiş olduğu anayasa kitapçığı olduğunu öğrendiğimizde dünya ne hale gelir.
    Kaos yaşanır, isyanlar başlar, suç oranları hiç olmadığı kadar yükselir ve daha ne hayal edebiliyorsanız bu gerçeğin gün yüzüne çıktığı zaman...


    Yorumun icin tesekkur ederim. Sorgulamazsak cevap gelmez bize. Sorgulayalimki gercekleri bulalim. Bunlara hala kesin bir cevap bulamadik insanoglu olarak. Ya daha onceki.medeniyetler dedigin gibi cok gelismisti yada baska varliklar yardim eli uzatti. Mesela nazca cizgilerini goz onune alalim. O sekiller sadece gokyuzunden gorulebilen sekiller yani yerde bulunan.bir kisi o sekilleri goremez tam olarak bunlar kim icin yapildi? kim gorsun diye. Ve o donemde dagin duzlestirilik inis yeri gibi oldugu gozukuyor o donemde ucagin u su yok ne icin kim icin yapildi?

    Belkide o medeniyetler cok gelismisti suankinden bile daha fazla belkide dunyada ayrildilar belkide bir arkadasin dedigi gibi bir kac kisi birakip cekip gittiler daha sonra yardim icin geldiler sonucta o yildizlara denk gelmesi piramitlerin o donemde sadece tek bir aciklamasi var dunya disindan gelen birilerinin olmasi. Sorgulamaliyiz bunlari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip. internet buldugumda şu belgeseli de izlerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MovieScout

    ancient alliens belgeselini izlemenizi tavsiye ederim. bi çoğunuz izlemişsinizdir zaten. eve gidince konu hakkında detaylı yorum yapacağım.

    Evet izledim ve bana cogu yeri tutarli ve gercekleri gun yuzune cikartiyor. Bekliyoruz bilgilerinle bizi aydinlatiniz. Simdiden tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ettiler biliyorum çünkü duvarlarda uzay araçlarının yontması var :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mentollü Vazelin

    takip. internet buldugumda şu belgeseli de izlerim.

    Bencede izlemelisiniz ancient alien ismi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bu konuda bilgisi olan bizimle paylassin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayramlar bayram gibi geçiyormuş büyüğe küçüğe saygıları varmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

    bayramlar bayram gibi geçiyormuş büyüğe küçüğe saygıları varmış

    Olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gold5555

    Piramitleri yaşanan büyük bir Dünya kıyametinden önce insanlar yaptı.Atlantislilerin teknolojisi çok gelişmişti fakat uzaya çıkamamış Dünyayada nüfüslarının az olduğundan dolayı fazla yayilamamıslardir.
    Atlantis bugunku kibrisin yakinlarinda buyuk bir adaydı.Atlantisliler adadan kesfe ciktiklarında ilk ayak bastığı yer mısır olmuştur.Piramitleri ölen mısır firavunları için o günün gelişmiş teknolojisiyle muhafaza etmişlerdir.Eski Misirda teknolojinin iyi olmasi muhabbetinin sebebi budur.
    Mısırda Atlantislilerin bir kutuphanesi bulunduğu söyleniyor.Bu kutuphanede insanlarin nasıl evrimleştiği ve bizim istersek hayvanlara nasil zeka verebileceğimizi.(Maymunlar cehennemi filmi bundan etkilenilerek çekilmiştir kutuphane 1960li yillarda bulunduğu fakat içine kimsenin girmediği söyleniyor)Onların yokoluşları,teknolojileri v.b anlatan kitaplarının olduğu iddaası var.Mısır piramitleri ve sfenks Atlantislilerle bağlantılı gizli bir yer altı yolu veya odası olabilir.Hatta bu odada dondurulmuş ve uyanmaya hazır insanlar bile bulunabilir tabi bu benim düşüncem.
    Atlantislilerin çok gelişmiş teknoloji ve mistik guclere dahip olmasına rağmen uzaya çıkamaması hakkinda bir iddaa vardır.Oda Allahın Dünya üzerinde yazdığı seneryonun bozulmaması için sürekli uzay arastirmalarinin kaza ile sonuclanmasıdır.
    Mantikli dusunursek atlantisliler uzaya çıksaydı büyük ihtimal diğer gezegenlere yerlesicekti ve kıyametten sonra biz(Ademoğulları) ortaya çıktığımızda veya bir gün Dünyaya geri donduklerinde kargaşa yaşanmasi içten bile değildi bu yüzden yokolmaları gerekiyordu.

    Bildiğim kadarıyla insan neslinin bir çizelgesi vardı.

    Mu uygarlığı-Atlantisliler-Ademoğulları-?

    Bilinen tüm kaynaklar bizden sonra bir insan neslinin daha dünyada yaşayacağını söylüyor fakat bunun için Dünya kaynaklarının yenilenmesi gerekli buda imkansiz birşey olduğu için tek yapabilecek olan Allahtır.
    Yalnız şöyle bir gariplik var eğer 30-40 yil içinde kiyamet kopmazsa insanlar uzaya yerleşmeye başlayacak.Eğer dünya kiyameti olursa kiyamet bitip yeni insan nesli ortaya cıktığında bizim neslimizin Dünyaya dönmesi muhtemel olur.Belkide Allah yazdığı seneryoyu değiştirdi.Belkide seneryoyu biz bozduk bilemiyorrum.
    Dünya üzerinde bir seneryo yazılı Kurandada bu dolaylı olarak bahsedilir.Ilerki zamanlarda yapilacak olan savaşların bahsedilmesi yaşanacak olaylar v.b bahsedilmesi seneryo olduğunu gosteriyor.
    Şuan insanların yapması gereken iki şey var.En kısa sürede uzayda yaşamı mümkün kılmak ve mısır piramitleri sfenksi yer altından arastirmak.Unutmamak gerekirki eski medeniyetlerin hepsinin yer altına ve denizin altına gömüldüğü söylenir.

    Hocam simdi eger ki atlantisliler yeryuzune cikmayi basarsiysa teknolojinin gelismis olmasi lazim cunku denizin derinliklerine inmek uzaya cikmaktan daha zordur basinca dayanamaz kimse

    Edit:adamlar o kadar basinca dayandiysa ellerinden her is gelirdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitlesss61 -- 21 Temmuz 2015; 22:06:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesillikle inaniyorum

     Antik zamanda uzaylılar insanlara yardım ettimi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.