Şimdi Ara

Apple Watch'ın Türkiye fiyatı ve satış tarihi belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yer yer gövdeler kordonlardan, yer yer kordonlar gövdelerden pahalı tutulmuş. Fiyat politikası çok uçlarda! Hal böyleyken en azından iki farklı gövde tasarımı olabilirdi.
  • bu saatin ederi maxımum 500 tl 18 ayarında ederi maxımum 1000 tl bunlar kendini kaf dagında görüyorlar anlaşılan satılmacagı belli gösteriş mayyagı olanlar alır 1300 ,2000 tl olanlardan ama dediğim gibi hala gelişmeli ve bu fiyatlarla apple rüyasında görür satışları hele hele 56 bin tl olana on numara arabalar alınıyor.. neyin kafasını yaşıyorsun apple diye sorarlar adama...

  • yok .......
    bu fiyatlar nedir arkadaşlar dalgamı geçiyorlar. lan bildiğin imac parasına saat var ya yok böyle bir olay başlangıç fiyatına bak sen ipad fiyatına... Bu apple türkiye kanadı ile çok ciddi ilgilenmeli bence artık. Zaten akıllı saatleri oldum olası sevmedim saat dediğin tıkır tıkır dişli ile çalışmalı ve içlerinde saf kalite olmalı pil gibi dertlerinin olmaması gerektiği gibi ömürlük bir kere alınıp kulanılmalı diye düşünen bir insanım. Ayrıca bana göre saat bir erkeğin en değerli ve az sayıdaki taakılarından en önemlisidir, ve giyimle ve duruma göre kombin edilmesi gerekir, en önemlisi güzeli herzman güzeldir 3 gün sonra eskimez görüntüsü. Peki şimdi akıllı saatler ne olacak? taş çatlasa 3 sene kullanılacak bir ürün. Gerçekte ise sadece yenisi çıkana kadar..:) bu paralara çok kaliteli isviçre saatleri alınabilir ve ömürlük kullanılabilir. Kaldıki ben sport modelinin 42mm olanını almayı düşünüyordum spor yaparken kullanmak için ama bu fiyatlarla mümkünatı yok almam çok beğendiğim bir saat vardı alsam mı almasam mı diye düşündüğüm gider onu alırım, ömürlük kullanırım:)))





  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirirdem

    bu saatin ederi maxımum 500 tl 18 ayarında ederi maxımum 1000 tl bunlar kendini kaf dagında görüyorlar anlaşılan satılmacagı belli gösteriş mayyagı olanlar alır 1300 ,2000 tl olanlardan ama dediğim gibi hala gelişmeli ve bu fiyatlarla apple rüyasında görür satışları hele hele 56 bin tl olana on numara arabalar alınıyor.. neyin kafasını yaşıyorsun apple diye sorarlar adama...

    Fiyatlar pahali ama 50000 lik saati senin benim gibi adamlar almiyor. Sirketleri olan trilyonluk adamlar aliyodur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s ile alınır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondan 149$ moto 360 aldim mutluyum.Bu fiyatlar nedir arkadas , alti ustu saat.Tamam moto 360 sarjida 1 gun dayaniyor ama en azindan bundan haylice guzel.Kare saatmi olur arkadas.

  • İPhone'a sahip olduktan sonra gereksiz. Anca gösteriş budalaları alır...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3000 lira saate para ver iki gün pili dayanmasın, gülerler adama. Gerçi güzel Türkiye'mde gösteriş meraklısı çok satar bunlarda. Asgari ücretle geçinemiyoruz deyipte cebinde iphone taşıyan çok insan gördüm.

  • O paraya iPod alınır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok eminim burada saati gereksiz bulan birçok insan o saati almak için satış açıldığı an bilgisayar başında satın almak için hazır bekleyecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerıkada 40mm sport modeli 400 $ + kdv 440 -450 $ a geliyor.

    450x2687 = 1210 ? yapıyor. Ülkemizde bu model 1399 ? satılıcak. Aradakı 200? fark da vergiler olsa gerek..



    İhtiyacı olana hayatı kolaylaştıracak bi aksesuar.

    Bence tek sıkıntısı PİL in 1 günde bitiyor olması.

  • by pasha kullanıcısına yanıt
    Vergiler, +1 yıl garanti ve taksit imkanı olarak düşünülebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne "ucube"lik kalmış, ne "aptal"lık kalmış ne de bilmem ne... Ne ilginç bi millet olduk biz arkadaş. Ne kadar basit ve cahilce yorumlar. Ben spor yapmayı çok seviyorum! Anlık olarak kalp atış hızımı, harcadığım kaloriyi görmek istiyorum. iPhone6'mı cebimden çıkarmadan maillerime ve gelen iletilere bakmak istiyorum. Pratik ya hani o yönden. En önemlisi ben saat takmayı seviyorum, teknolojiyi kullanmayı seviyorum! İşte o yüzden ben bu saate 2000 tl verip alabilirim. Çünkü maddi durumum iyi ve spor ile ilgili bir kurumda çalışıyorum. Ve verdiğim paraya da acımam! Çünkü bana artıları olacak biliyorum, eksileri değil.

  • dogangoxel kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz cihaz ios uyumlu değil sanırım?
  • say S kullanıcısına yanıt
    Kullanabilirsiniz fakat android cihazla kullandığınız gibi verim alamazsınız.Her özelliği çalışmaz.
  • resmen küfür edityolar cocuk eyliyolar sanki :S

  • 2249TL'den bekliyorduk bize de süpriz oldu...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: photomaniac

    Ne "ucube"lik kalmış, ne "aptal"lık kalmış ne de bilmem ne... Ne ilginç bi millet olduk biz arkadaş. Ne kadar basit ve cahilce yorumlar. Ben spor yapmayı çok seviyorum! Anlık olarak kalp atış hızımı, harcadığım kaloriyi görmek istiyorum. iPhone6'mı cebimden çıkarmadan maillerime ve gelen iletilere bakmak istiyorum. Pratik ya hani o yönden. En önemlisi ben saat takmayı seviyorum, teknolojiyi kullanmayı seviyorum! İşte o yüzden ben bu saate 2000 tl verip alabilirim. Çünkü maddi durumum iyi ve spor ile ilgili bir kurumda çalışıyorum. Ve verdiğim paraya da acımam! Çünkü bana artıları olacak biliyorum, eksileri değil.

    Aynen hocam
    Sen millete bakma
    Ona buna laf ederler imkanları oldumu kendileri Kralını yaparlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Allah'a şükür hepimiz teknolojiden iyi kötü anlayan insanlarız da insaf yahu! Bir ürünün daha ilk modelini bu kadar uçuk fiyatlarla piyasa sokmanın anlamı nedir biliyoruz değil mi?

    "Zaten öyle ya da böyle bu kerizler bunu alacaktır. Ne kadar kitlersek o kadar kar ederiz." yanlış anlamayın alan herkese keriz demiyorum. Şimdi linç edilirim burada fakat durumu yetmeyip zorla alanlara keriz diyorum. Çünkü bir ürünün ilk jenerasyonu her zaman hataya, sıkıntıya ve nostalji olmaya mahkumdur. Garantisi falan var da demeyin Allah aşkına. Bu adamların herkes akıllı saat ile hayatını kolaylaştırsın politikası olsa önce sevdirmek için uygun fiyat ile girerdi piyasaya. Sanki zarar edecek köftehorlar.

    Şimdi ABD 349 dolar burada 1300 lira olması normal diyenler de toplaşır. Bu noktada da alım gücüne bakmak gerekir. Siz 2000 lira maaş alıp 1300 liraya saat alıyorsunuz, Amerika'lı 2000 dolar alıp 350 dolara saat alıyor. E zaten normal bir saat almak istesen orta yollu bu fiyata alınır ama 1300 lira nedir el insaf.

    Apple karşıtı birisi değilim. Ürünlerini de yaptıklarını da hatta ve hatta teknolojide devrimci kişiliklerini de severim ama bu saat konusundaki politikasına tamamıyla karşıyım.

    Almayın akılları başına gelsin demek isterdim ama alırsınız, hayırlı olsun o yüzden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol23 -- 21 Temmuz 2015; 17:16:11 >




  • Evde rahat 20 bin lira degerinde Apple urunu var ama bu saati ben bile almam.Zarardan baska birsey degil.1500 liraya Seiko'nun,Orient'in gayet guzel Kinetik model saatlerinden bulabilirim.Hatta ustune biraz daha koyar cok daha luks bir saat tercih edebilirim.

    Ya da gider ayni paraya Garmin Fenix 3 filan alirim.Fazlasi var eksigi yok.

    Bataryasi muhtemelen tek bir gunu dahi cikarmayacak ilk jenerasyon cihaz icin cok pahali ve gereksiz bu cihaz.

    Ikinci jenerasyon Apple Watch'i bekleyelim bakalim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 21 Temmuz 2015; 17:38:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.