Şimdi Ara

2.El Öldü Mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 40-50 bin arasına bir sürü sizin aracınıza alternatif sıfır araç olması sizin araç satışınızı olumsuz etkiliyor

    zaten daha iyisine bakanlar d segmenti aşağısına düşmüyor

    öyle bir arada kalmışsınız ki satışında epey zorlanırsınız keşke düşük model d segment premium markaya yönelik birşey alsaydınız veya fiesta polo tarzı birşey en azından satması daha kolay olurdu

    ve 32 nakit veren üstünü kredi ile tamamlayıp iyi birşeyler sıfır olarak alıyor veya 32 ye d segment düşük model bişeyler alıyorlar

    arabanızı kötülemiyorum ama bir gerçek varki bende 32 nakit olsa c3, 207, punto, stepway, corsa ve clio gibi arabalara paramı hayatta bağlamazdım
  • 2 gun icinde 2 araba sattik.
    Sahibindeki fiyatlari baz aliyorsunuz ama adamin biri 32 yaziyir baskasi goruyor 34 yaziyor benimki daha iyi diye bu yuzden fahis 2. El fiyatlari cikiyor ortaya 30.000lik arabayi millet 34000e satmaya calisiyor.

    Bu yuzden ikinciel olu gibi gozukuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ters Adam

    Selamlar arkadaslar 2011 model boyasız 40bin kmde benzinli 1.4 C3 aracimi 32bin tl fiyatla sahibindene koydum tam olarak 10 gun oldu inanin 1 tek kisi bile aramadi.
    Fiyatlara baktim yuksek mi yazdim acaba diyerek ancak ortalama bir fiyat yazdigima kanaat getirdim.(Ne ucuz ne pahalı)
    Yaşadığım yerde aşırı derecede C3 var yani piyasasi olan ve sevilen bir model.Kaldiki daha once tam numune denilebilecek cesit cesit arac sattim onlari bile 3-5 kisi arayip sorardi.
    Satma sebebim yeni bir yere taşındım eskiden 2 kilometre olan ev is arasi su anda 28 kilometreye cikti benzin parasi haliyle yormaya basladi.
    Su anda gercekten cok cazip sifir kampanyalari var kabul fakat ben yinede 2.elden sasmayanlardanim.Herkes sifira mi yoneldi yoksa komple satislar mi durdu durum nedir sahibindende araclara bakıyorum galeri ilanlari yeni tarihli sahibinden ilanlar en az 15 gundur duruyor.

    35 bine 1.4 baz Donanım İbiza veriyorlar :) hatta daha yeni 2. El bir arkadaşa 2013 model style paket 6 binde İbiza aldık 32 bine.

    Arabanız temiz güzel de hem c3 Ün piyasası Zayıf hem de istenen para fazla.

    Ha 2. El ölmedi daha bugün 14 bine sw Toros sattım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sitede biri bi fiyat yazdımı diğeri benim neyim eksik diye fiyat yükseltiyor ortalığı kızıştırıyor sizin aracın max 28-29'u var onda bile çok gelen giden olmaz c3 ü kim ne yapsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 21 Temmuz 2015; 2:28:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta once aracimi almadan c3 leri arastirmistim. Sizin istediginiz fiyatlara dizeller satiliyor. Hatta bursa'da 2011 model c3 80.000 km de dizel 30 bin liraya birakmisti sahibi boyasiz bir aracti. Fiyatiniz bence yuksek. Birde bu ara dizel araclar cok cabuk satiliyor. Insanlar artik psikolojik olarak benzinden sogudular. Buna bende dahil tamam alirken pahali belki o kadar km de yapmiyacagiz ama her benzinlige gittigimde psikolojimin bozulmasindan daha iyi 3-5 fazla vermek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene olması lazım emin değilim ama arkadaşım otomatik 1,4 c3 39 bine mi ne almıştı bence 32 çok aldığın fiyattan satmak gibi bir şey ama şuan ki sıfır fiyatlarına göre normal orası ayrı tabi, yukarı da bir arkadaşın dediğine de katılıyorum 32 bin verip b sınıfı ikinci el benzinli bir araç almak istemezdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 model 50 bin km kazasiz boyasiz, dizel cam tavan exlusive modelini 33,500 liraya aldim. Sizin fiyat biraz yuksek gibi, hayırlı satışlar

    Edit: Sahibinden deki fiyatlara aldanma simdi bi goz attim benim arabanın aynisina 39.750 yazan var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerÇel -- 21 Temmuz 2015; 2:50:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. El ölsün.Baktıkça insanın sinirleri bozuluyor.
    kimi görsem ''şu Aracına bunu Yazmış benimki bundan temiz bende bu kadar isterim''. diyor.
    Onu gören aynı şekilde Aracına değer biçiyor.Böyle bir piyasa var memlekette.Tamam sıfırlar Aldı başını gitti de insaf ya
    12000 lira Şahin'e Doğan'a para istiyorlar.broadway almış başını gitmiş.
    Modellileri zaten herkes biliyordur.posası çıkmış civic lere ,vw zaten başta ....4 kasa golfften itibaren yapılan seyyanen zam yetmemiş artık polosunada yapmaya başlamışlar.ipin ucu kaçmış.
    Şu durumu hazmedebilen çok az insan vardır.Wala param olsa durmam sıfırını alırım.en azından vergide olsa paramın nereye gittiğini bilirim.
    Sözüm meclisten dışarı konuyu açan arkadaşa Saygısızlık etmek değil amacım...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan rakamlar yazanlar daha çok beklerler.2 el ölü falan değil arabanın hakkı neyse onu yazın kardeşim bende suana kadar 2 araç sattım birisi 2.eli çok yavaş olan honda city ve inanmıycaksınız ilana girdikten 8 saat sonra aracın kaporasını aldım.geçen günlerdede 307 sattım 1 haftada satıldı ve baya arıyan soran oldu.Aracınıza düzgün fiyatlar yazın çok rahat alıcı bulursunuz unutmayın her malın bir alıcısı vardır.
  • aracın ederi satabildiğin fiyatdır , bakma o hormonlu fiyatlara ,,, birde şu var, ben ortalama fiyat yazdım dersen arabanda ekstra bir özellik yoksa zor satarsın ( mesela müzik sistemi,navigasyon,17 jant,deri döşeme,geri görüş kamerası vs) ,, ben her zaman ortalamadan 2bin civarı düşük yazarım, mesela senin arabaya 30.500 yazarım 30 a bırakırım ,hatta gerekirse 29.5 a,,,neticede kullanılmış mal bu, ne kurtarsam kar diyceksin ( tabi galerici veya bu işten ekmek yiyenlerden değilsen),,, 2 tane binlik eksik olucak ama 30 tane binlik cebe girecek

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el öldü şöyle öldü,adam gidiyor tofaşa şahine 15 bin fiyat çekiyor,onu gören ford escort sahibi abimiz gidiyor 16-17 bin fiyat çekiyor onu gören reno megane sahibi arkadaş 20 bin fiyat çekiyor bu böyle sürüyor,sonra 2.el bu şekilde ölüyor,sonra araba alacak şahıs diyorki arkadaş ben milletin ağlattığı arabaya bi kamyon para veremem gider sıfır alırım eskitirim diyip sıfır alıyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ters Adam


    quote:

    Orijinalden alıntı: peçetedenüreyenadam

    Ben olsam 5-10 bin daha veririm aynı segmentte sıfır otomobil alırım.
    Hem kredi imkanları, model yılı avantajı ve ilk sahibi olma şansı varken 32 bine 2011 model benzinli, düz vites, b segmenti ve piyasası çok iyi olmayan bir aracı satmak bence zor.


    Aracin motor olarak birebiri yok ama 1.2 benzinli baslangic fiyati kampanyali 52bin tl.Zaten su anda Turkiyenin en ucuz araci 40 kusur bin liraya A segment i10 olmasi lazim.
    Malesef 31bine 10 bin eklesenizde 41bin liraya geliyor.

    Seat ibiza 36900 (zamlanmis hali)
    İ10 37
    İ20 39
    Polo baz 41
    C1 baz 39
    Punto 40
    Yaris 40
    Clio 41
    Corsa 41
    C elysee 42
    Yeni Auris 50
    Vs..

    Gordugunuz gibi en ucuz araba 41 bin falan degil. Ustelik siz aracinizin fiyatini 2015 model makyajli kasa c3 u referans alarak belirleyemezsiniz,arada 4 yil,km ve makyajla gelen degisiklikler var.
    Amacim fiyatiniza laf soylemek degil ama belirlediginiz fiyat insanlari sifir almaya yonlendiriyor olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 21 Temmuz 2015; 16:44:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • c4 baz fiyatını nasıl aldınız merak ettim..
  • bu ara 20-30 bin aralığındaki piyasa hareketli
    bir çoğu 30 bin veya üzerine iiçinde ne yapıldığı belli olmayan ikinci el araba alacağıma 36 bin liraya sıfır alırım diyor
  • aklı olan 2. ele bakmasın....

    gerek sahibindencom, gerek galeriler, gerekse satıcılar araçlarına saçma sapan fiyatlar istiyorlar... biraz düşük km li 1-2 yaşında araçlara bakıyorsun sıfırından fazla fiyat yazmayanı dövüyorlar sanki, biraz yaşlı arabalara bakıyorsun sıfırla arasında 6-7 bin tl var. piyasa o kadar kötü ki seni sıfır araç almaya itiyor.

    benim işyerinde arkadaşın 30-35 bütçesi vardı 1 aya yakın gerek internetten gerekse galerilerden araba baktık resmen rezalet 8 yaşında 200bin km passat soruyorsun adam 37 diyor, 5 yaşında astra H soruyorsun adam 35 diyor. bende arkadaşa dedim "millet elindeki külüstürleri ferrari sanıyor bu piyasada 2.el araba alınmaz" diyip gidip 2015 opel astra j edition aldık. hatchback 49 sedan 50 bin tl mis gibi... gidip 15 bin kredi çekecek ama kuğu gibi,kız gibi arabaya binecek...

    bence 2. elde fiyat belirlerken insanlar ben olsam bu arabaya kaç para veririm demedikçe, diğer ilanların fiyatlarına baktıkça,yada sıfır araçların liste fiyatına baktıkça 2. el piyasası düzelmez ve sıfır araçlarda kuyruk olmaya devam eder.




  • BatuKır B kullanıcısına yanıt
    çok doğru tespit. hekesde 3 5 kuruş bir şeyler var. sıfır almak istemeyen direk 20-30 bin aralığına bakıyor.
  • Yav millet tatilde arkadaşlar eylül gelsin gorun bereketi. Fiyatlarda düşmeye basliycak işte su an talep olmadığından eylül başına dip yapar iyice canlanır ortalik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 yasında arabalara 20 çekiliyor pekte ucuz değil su an piyasa bana göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ters Adam

    Selamlar arkadaslar 2011 model boyasız 40bin kmde benzinli 1.4 C3 aracimi 32bin tl fiyatla sahibindene koydum tam olarak 10 gun oldu inanin 1 tek kisi bile aramadi.
    Fiyatlara baktim yuksek mi yazdim acaba diyerek ancak ortalama bir fiyat yazdigima kanaat getirdim.(Ne ucuz ne pahalı)
    Yaşadığım yerde aşırı derecede C3 var yani piyasasi olan ve sevilen bir model.Kaldiki daha once tam numune denilebilecek cesit cesit arac sattim onlari bile 3-5 kisi arayip sorardi.
    Satma sebebim yeni bir yere taşındım eskiden 2 kilometre olan ev is arasi su anda 28 kilometreye cikti benzin parasi haliyle yormaya basladi.
    Su anda gercekten cok cazip sifir kampanyalari var kabul fakat ben yinede 2.elden sasmayanlardanim.Herkes sifira mi yoneldi yoksa komple satislar mi durdu durum nedir sahibindende araclara bakıyorum galeri ilanlari yeni tarihli sahibinden ilanlar en az 15 gundur duruyor.

    Hocam ilanınızın linkini paylaşır mısınız merak ettim.
    0 araç kampanyaları 2. eli yavaşlatmış olabilir, ayrıyetten şeref yoksunu insanlar yüzünden güven kalmadığı için insanlar biraz daha temkinli davranıyor 2. ele.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.