Şimdi Ara

Pkk'dan Erdoğan’a Ölüm Tehdidi: Sınırda Devlet Kuracağız ve Seni Gömeceğiz! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
4.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • atabey_sahabettin A kullanıcısına yanıt
    quote:

    Pkk'dan Erdoğan’a Ölüm Tehdidi: Sınırda Devlet Kuracağız ve Seni Gömeceğiz!

    IŞİD'i kullanarak onların katledilmesine göz yuman bir iktidar, kendisine gül uzatılmasını mı bekliyordu yoksa?
  • a



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Casper_C -- 17 Ağustos 2018; 17:48:3 >
  • Casper_C kullanıcısına yanıt
    Sayende iyi güldüm. Sen yaz böyle ara ara. Bi eksiklik var ama yazında. Sultan halife hazretleri demen gerekiyordu yüce devletlumuz için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Casper_C


    Türkiye Cumhuriyeti Devleti Hükûmeti DEAŞ Barbarlarını değil, Hür Suriye Ordusu'nu ve mazlum Suriye halkını destekliyor. Hür Suriye Ordusu'nun ise, DEAŞ Terör Örgütü'ne, (PKK Terör Örgütü'nün Suriye Kolu olan) YPG'ye; Esad'a ve Rusya'ya karşı çarpışması söz konusu.

    "Türkiye DEAŞ'a yardım ediyor" iddiasına ispat nedir? İnsanî silah yardımına konu olan silahların üzerinde DEAŞ'a gittiği mi yazıyordu? Yoksa silahlar dile mi gelmiştiler? Ne kadar mantıksız değil mi? Maksad, yine aynı : Hakikatle hiçbir suretle bağdaşmayan ve yalnızca Türkiye Cumhuriyeti Devleri'ne zarar verecek bir algı yaratmak. Tıpkı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini pervasızca kesip biçip budayarak kastetmediği anlamlar türetenlerin ve bu yolla Erdoğan'dan bir Riyâkâr heykeli çizmek dileyenlerin icrâ eylediği gibi...

    Ama unutmayın, bugün yine duaya açılan eller, duasında Türkiye Cumhuriyeti'nin Baş Muhâfızı Recep Tayyip Erdoğan'ı hissedar kılmayı unutmadı. Yine o eller, her inançtan, her ırktan, her renkten müteşekkil Milletini unutmadı, Devletini unutmadı... Bu memleket üzerinde kara bulutları daim kılmak dileyenlerin, ülkede anarşi ve kargaşa imal edenlerin hain tertibleri, Erdoğan'ı, AK Parti'yi, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı ve Milleti asla yıldıramayacak, diz çöktüremeyecek!






  • Büyük yara aldı pkk. Bu şekilde operasyonlar devam ederse iyice kolu kanadı kırılacaktır. Gerçi biz vurdukca Abd köpeklerine iyi bakıyor, biz vurdukca Abd köpeklerine silah ve mühimmat yardımı yapıyor ve bunu gizli saklı değil ha, Kameralara alarak, havadan paraşütlerle indiriyorlar muhimmatları. Çok yakında Abd askerleri karadan yardımda edecekmiş,Obamanın imzasına sunulmuş. Pyd ile omuz omuza çarpışacak Abd askerleri. Ya herşeyi geçtim de 8 yaşında ki çocuk bile anlayabilir burada ki olayı. Ulan Abd seni kullanıyor işte, senin oraları ele geçirmeni istiyor bu apaçık ortada. Sana yardım da ediyor, yanına asker de veriyor. Diyor ki al oraları temizle güzelce sonra ben gelir senin tepene binerim. Sana bir kaç hak veriririm eskiden sokak köpeği gibi yaşıyordun şimdi ev köpeği olursun diyor. Senin de işine gelir zaten, oranın girişine, artık abd nerede besleyecekse seni, oraya bi tabela dikersin kürdistan'a hoşgeldiniz diye oh miss... Sonra zaten bunlar it gibi kudurur duramazlar birbirlerini katleder, iç savaş çıkar, Türkiye sınırlarına koşarlar T.C bize bahmii diye ağlayıp içeri alınmak isterler. Biz yine acıyıp alırız, besleriz, iş buluruz, ekmeğini, suyunu veririz, bunlar yine her bireyden 10 tane yavrulasa 20 sene sonra milyonları bulurlar. Tekrar dövlet bize bahmii'e gelir olay. Tekrar ortalığı yakıp yıkarlar vs vs.. Döngü böyle devam eder işte...




  • Oyundan çıkarken kaydetmeyi unutmasınlar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.