Şimdi Ara

Türk Futbolu Önceden Yazılmış Bir Senaryo mu ? Taraftar Piyon mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ; Türk Futbolu Sizce Bir Senaryo Değil mi ?? Yani sanki Türk Futbolu dengede tutulmaya çalışılıyormuş gibi...

    Bu bana göre her biri kendince farklı bir cephe gibi görünse de üstte "TÜRK FUTBOLU" genelinde olayların düşünülüp "Aman kimse zarar görmesin" endişesinden mi kaynaklanıyor.

    Yoksa birilerince engelleme mi geliyor ? Belki siyasi, belki medya, belki sponsorlarca bir engelleme ?

    Hani bir anlamda " Ya işte böyle devam etsin, herkes Ekmek yesin.Kimse kimsenin ekmeğiyle oynamasın" mantığı mı var ??

    Yani bir anlamda pek dilim varmıyor ama danışıklı dövüş mü var ortada ?? Suni ,yapmacık kavgalar falan ??

    Özellikle yabancı kuralı değiştiğinde Anadolu kulüplerinin başkan ve yöneticilerinin artık arsızca yaptıkları açıklamalar bile buna örnek olabilir.

    ellerindeki yerli futbolcuları fahiş futbolcuları 4 büyüklere pazarlama imkanını kaybettiklerini fütursuzca anlatmadılar mı.

    Yani bir anlamda "Arada kavga dövüş olsun ama abartmayalım,uzatmayalım " gibi bir anlaşma varmış gibi bir zaman sonra unutulup gidiyor.
    Veya "İstediğin kadar döv ama öldürmek yasak" kuralı var gibi...

    3 Temmuz sürecinde bırakın Galatasaray'ı bu konuda asıl mağdur Trabzonspor'un sadece sözde kalan çıkışlarından ve en sonunda adeta geri viteslerinden bu sonucu çıkarmam normal değil mi ??

    Bu süreçte Galatasaray ve Trabzonspor sırt sırta verip Feneri bitiremezmiydi mesela. İnanıyorum ki Fenerin esamesi kalmazdı ortada.Ama yapılmadı.

    Bakın şikeye Galatasaray destek verdi demiyorum; Sadece acımasızlık yapmadı.

    Aslında şu soru geliyor aklıma; Acaba aynı durumda Galatasaray olsaydı Fener Galatasaraya aynı merhameti ve davranışı yapar mıydı ?

    Sanmıyorum... En azından daha hırpalardı öldürmese bile. Daha geri gitmesini isterdi. Yarışta daha avantajlı duruma gelmek için Galatasarayı daha da aşağı indirmek isterdi. öldürmese bile..

    Ama Galatasaray hem Fenere darbe vurmuyor , hem de elini uzatıp kalkmasına yardım ediyor sanki...

    Açıkçası bu ortam hoşuma gitmiyor. Belki Galatasaray 3-5 takviye ve doğru hamleyle bir anda değil Türkiye Liginde ;Avrupa'da da iddalı duruma gelmek varken hala Bilal ile falan uğraşıyorlar..

    Hatta Muslera ve Sneijder'ın satılması bile gündemden düşmedi. Neden gündemde. Birileri rahatsız oluyor sanki Galatasarayın böyle oyunculara sahip olmasından..

    "Aman gitsin şunlar da şöyle ortalama takımlar ve bir futbol ortamı oluşsun" mu isteniyor ?? Kısacası "Sıradanlaşmış bir futbol" mu isteniyor ??

    Sonrasında suni olarak parlatılmış Demirören'in söylemindeki gibi tekrar " Avrupa'nın en değerli 6.ligi" geyiği rahatça konuşulabilsin mi isteniyor ??


    EN YAKIN TARİHE BAKALIM..

    Ünal Aysal geliyor ve hemen feneri kücük düsürecek ve ezecek demecler veriyor...

    Her firsatta kapaklari takiyor susun lan $ikeci köpekler demeye getiriyor fenerbahceye...

    Baktilar ki Ünal aysal arayi acip gidecek. Getirdigi oyuncularla vs. .hemen Yabanci kurali getirdiler ( zaten fener ve beşiktaşta avrupada yok) galatasaray avrupada rezil olsada sorun olmaz... Yeterki arayi acmasinlar dercesine bi kuraldi bu...

    Neyse ona da eyvallah dedi Ünal aysal... ayni bayernin yaptigi gibi Kalitenin K'sini barindiran her türk oyuncuyu kulagindan tutup getirdi... Hamit-selcuk-burak vs. gibi...

    Baktilar ki öylede olmayacak. Fener ve beşiktaş cırpınırken Galatasaray şah'a kalkacak, sezonun ortalarindan en azindan play-off yapalimda puanlar yariya düşsün , belki bi sekilde ara açılmaz Dediler.. Tabi Galatasaray üst üste 2 sene Şampıyon oldu..

    Daha Sonra taraftarları Gaza Getirdiler... sonra Terimle Aysal polemigi falan...

    Galatasarayda ki liseliler Aysalin vizyonuna dayanamayip el birligli ile önünü kestiler.. Her istedigine olumsuz yanit verildi... Aysalda Dayanamayıp İstıfa etti...

    Simdiki dönemde sert, karizmasi olan genc ve futboldan anlayan adam olan adnan öztürk senelerdir hayalini kurdugu baskanligi güle oynaya alacakken, ''' Derin Galatasaray ''' hop dur bakalim dedi.
    Son 3-4 sezondur baya havalandık artik '' DENGE '' zamanı dedi...

    Adnan Öztürk bir günde silindi ve Vizyonsuzlar Diye Tabir Edilen Dursun Özbek Sülalesi getirildi takima.


    Bunlarin hicbiri tesadüf degil... sanki herşey bilinçli yürÜtülüyormuş gibi değil mi sizce ??







  • Güzel bir yazı ünal aysalı çok beğenirdim basket maçı finaline bile çıkmamıştı bu takım çoğu kişi son döneminin transferlerini hocalarını eleştirse de ben genel anlamda başarılı buluyorum ve liseli ekibinin bir operasyonu olarak değerlendiriyorum başkana gelen baskıların belki istifasında olan en önemli faktör olduğunu düşünüyorum şu an bile Sabri'nin maaşına yapılan zam Selçuk Barcelona'da oynar gs nin çocukları lafları dedikleri tutmayan yöneticiler bknz sonraki salı ibra gündemimizde olabilir(halbuki bu takımın td si yöneticiymiş gibi çıkıp ucuz ve gelecek vadeden oyuncular alacağız diyordu poldinin bonservisi ise sadece 3.5) daha var bunun gibi sabahın bu saatinde yazmaya üşeniyorum maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarafli bi yazi olmus.Turk futbolunun yonetim seklini diger takim profillerinden de anlatabilirdin.

    Ben de Besiktas'li biri olarak derim ki 'Ya iste baktilar Galatasaray mali kriz icinde,4. Yildizi Galatasaray'a verdiler.Çunku Turkiyenin en buyuk basarisina ulasmis takiminin Riva'yi satacak kadar batmasini istemediler' derim.

    Yani bence de Turk futbolu masada yonetiliyor ama senin yazin biraz kisa olmus.Sadece Galatasaray çerçevesinde incelemessin konuyu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım ama futbol olarak çok çok çok gerideyiz gsye drogba geliyor taraftar seviniyor. Aynı şekilde fbye nani geliyor taraftar seviniyor.
    la zaten en yaşlı takımlarınız yaşlı hala niye geleceğe yatırım olucak adamlar alınmıyor
    Öyle boş transfer yapiyorlarki
  • Gs nin 5 puan onde oldugu donemde play off kurali getirdiler puanlar sifirlandi ve kazanan yine gs oldu sonuc zaten belliydi amac heyecan yaratmak ve lig tv nin parayi kirmasiydi sonra neden devam ettirmediler play offlari gecen seneki gs sampiyonlugundan da supheliyim karabuk macinin donmesi 1-0 lik maclar verilmeyen kartlar supheli goller herhangi bir takima ithamda bulunmuyorum fakat artik ellerini ceksinler de agiz tadiyla rekabet seyredelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek Türkiye değil Dünyadaki futbol yazılmış senaryo.Sebebi çok basit. Birincisi dünyadaki açlık fakirliği unutturulmaya zenginlerin işleri bozulmaması için sürükli medya aracılıyla pompalanması,insan hayatındaki olumsuzlukları unutmaya kazanma hırsını veya duygusunu bir nebze olsun hissetmek yaşamak için.İkincisi ise Bahis oyunları para hırsı .Başka neden yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para döngüsü.Hisse muhabbetleri.işin sonunda herkes payına düşeni alır diğer sezonu bekler.Hisse işinden anlamam ama gs nin hisselerine çok oynandığı için şampiyon yapıldı falan diyolardı.Mesela fb ikinci lige düşürülebilirdi.bundan herkes zarar ederdi.Tıpkı acunun survivorda yaptığı mantık gibi ortalık kızışıcak hararetli çekişmeler puan savaşları olucakki ilgi artsın para havuzu coşsun.bi kaç sene önce gs açık ara farkla şampiyonken hadi bakalım üst sıradakiler bidaha maç yapsın çekişsin dediler.aynı mantık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye Futbolu ile Almanya ve İngiltere futbolu arasında bi dünya var. İspanya zaten başka gezegen altyapı takımları Türkiye'deki takımlardan daha çok yıldız var. Bunun nedeni oyuncuya verilen taraftara gösterilen saygının sıfır olması. Neden Arda Türkiye'de yıldız olmuyorda parayı türk futbolu yemiyor gidip A.madrid oluyor. Bunun gibi birçok örnek var. Almanlar oyuncuyu yıldız yapıp satarlar Schalke Leverkusen Dortmund vs. Ama türkiyede bunu yapacak güç ve potansiyel yok. Oyuncular başka lige kaçmaya çalışıyorlar. Geleceklerini kurtarmak için göç eden insanlar gibi.
    Benim tek bildiğim uzaktan bakıyorum Türkiye Futbolu bu gidişle bir halt olmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menfaatci İnsanlar kullanıcısına yanıt
    tamam gs li kardeşim herşeyi gs ye yapıyolar evet

    Türk futbolunu izleyen zevksizdir cahildir darılan edilen olmasın her sene güç denfgesi değişiyor aynı siyaset gibi danışıklı dövüş var sırf ismi var diye oyuncu tranferi yappılan bi ülke babası futbolcuydu diye direk alt yapıya giren gençler çabulcu kulüp başkanları(adnan polat tüpçü şuan ki gs başkanı ) abuk sabuk hocalar ismail kartal hamza hamzaoğuları falan yazık yani, yazık

    podolski imiş krasicmiş bilal kısymış emre belezoğluymuş ne biçim tarner bunlar ya bunlara verilen paralarla ne genç yetenekler getirilirdi bu ülkeye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.