Şimdi Ara

EKRAN KARTI ÖNERİSİ LÜTFEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam valla kafam öyle karıştı ki inan yarın gideceğim ama hiç net değilim. Bir arkadaşım az önce amd işlemcim olduğu için amd kart almamı tavsiye etti daha iyi performans alırsın diyor ne kadar doğru bilmiyorum bilen biri varsa bilgilendirsin lütfen.

    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r9-280x-gaming-3g-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-380-nitro-dual-x-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx960-gaming-4g-gddr5-4gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekarti.html

    bu üçünden birinde gidip geliyorum lütfen kullanan arkadaşlar var ise yorumlarını paylaşsınlar ya da daha önce konu açan olmuş ise oraya yönlendirebilirsiniz beni.




  • Mutlaka 4 gb bir kart al artik gunce oyunlar 6 gbye kadar bellek kullanmaya basladi cunku. Yoksa kartin canavar olur ama oyunu takila takila oynarsin.

    Ayrica dx 12 nin gelmesiyle amd islemciler ve ekran kartlari intel islemciler ve nvidia kartlara gore cok daha fazla performams artisi elde edecekler bunuda aklinda bulundurmani oneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 20 Temmuz 2015; 1:46:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Periah

    Mutlaka 4 gb bir kart al artik gunce oyunlar 6 gbye kadar bellek kullanmaya basladi cunku. Yoksa kartin canavar olur ama oyunu takila takila oynarsin.

    Ayrica dx 12 nin gelmesiyle amd islemciler ve ekran kartlari intel islemciler ve nvidia kartlara gore cok daha fazla performams artisi elde edecekler bunuda aklinda bulundurmani oneririm.

    Peki iki amd kart arasından hangisini tercih etmeliyim ? r9 380 yeni mimari ile daha iyi 280x den diyorlar ama fps testlerde pek fark yok gibi . Karar vermenin bu kadar zor olacağını düşünmemiştim hiç.
  • msi r9 280x alırdım yerinde olsam hem yüksek bitli kart istiyorsun al sana 384 bitli r9 280x
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neophronTR

    msi r9 280x alırdım yerinde olsam hem yüksek bitli kart istiyorsun al sana 384 bitli r9 280x

    Eski mimari olması sebebi ile 280x i eledim dx12 ile gelecek yazılım iyileştirmelerine güvendim de diyebiliriz. r9 380 ve gtx960 kaldı ikiside hemen hemen aynı kartlar ikisinin de alırsam 4gb modelini alacağım fakat bir başka vermem gereken karar hangi üreticininkini alacağım :D k.bakmayın baymış olabilirim fiyat uygunluğu yüzünden r9 380 alırsam sapphire almayı gtx960 alırsam msi almayı düşünüyorum msiden yana korkum yok fakat sapphire hakkında yazılan çizilen çok şey var ben tamamıyla şans işi olduğuna inanıyorum çünkü teknolojik ürün almak gerçekten bahis gibi bir şey şansın yaver giderse mutlusun diğer seçeneğe değinmek istemiyorum.




  • Arkadaşlar az önce gtx960 aldım msi 4gb su an eve gidiyorum ama hala kararsizligim geçmedi galiba kartı anakarta monte etmeden geçmeyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence iyi bir tercih yapmissiniz ilk çıktığında tavsiye ettiğim bi kaç kişi vardı beni forumda yerden yere vuruyorlardı yok 128 bit yok 960 bu ne ise yarayacak bilmem ne diye ama korkmayın çok sağlam bir kart demekki artık 960 in gücünü bilenler var geç olsa da :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poeraa

    Hocam bence iyi bir tercih yapmissiniz ilk çıktığında tavsiye ettiğim bi kaç kişi vardı beni forumda yerden yere vuruyorlardı yok 128 bit yok 960 bu ne ise yarayacak bilmem ne diye ama korkmayın çok sağlam bir kart demekki artık 960 in gücünü bilenler var geç olsa da :)

    Hocam şuan sinirden kuduruyorum sıkıntı var CS:GO da herşey düşük ayarlada 90 fps ile oynuyorum rekabetçi modda 300 fpsde oynattı fakat dm servera girdiğimde 90 fps alıyorum kafayı yedim :/
  • Server dan kaynakli sorunlar olabilir cs go ds serverlarda benimde fps dusmeleri oluyor diger oyunlarda bir sıkıntı var mi peki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poeraa

    Server dan kaynakli sorunlar olabilir cs go ds serverlarda benimde fps dusmeleri oluyor diger oyunlarda bir sıkıntı var mi peki?

    Arma 2 Dayz de herşey anti aliasing - fxaa kapalı diğer herşey very highda 40 fps veriyor. Rocket league herşey full 60 fps alabiliyorum başka oyun deneyemedim henüz şimdi warface indirip onu deneyeceğim. Driveri son sürüm değil de iki önceki sürüm yükledim biraz daha iyi oldu gibi herşey fullde cs go 200 fps falan alıyorum ama sanki bu bile düşük geliyor bilmiyorum internette 250 sabit ile oynayan bir çok kişi var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.