Şimdi Ara

Ukulele için ders ve tab bulabileceğim siteler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kafama bir anda esti ve Mahalo U30G ukulele aldım. Zaman geçirmek için aldım tablarını ve ders bulabileceğim internet adresleri verirseniz sevinirim. Ürün hakkında sorularınız varsa pazartesi gününden itibaren yanıtlayabilirim.



  • Merhaba ben de ukulele almak istiyorum youtubeda ukulele teacher diye bir kanal var ben onunla calismayi dusunuyorum bak istersen. Aldigin ukulele tipi hangisi concert soprano? Hangisini almaliyim bilmiyorum, buyuklukleri haricinde bir fark var mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen soprano, concert demeden önce varlığından haberim bile yoktu. Sadece kulele diye aldım :D
  • Merhaba, içerik gerçekten çok yararlı olmuş, teşekkürler .... Ukulele ile ilgili aklımdaki tüm soruları yanıtladınız. Ben de size bir konuda yardımcı olmak hatta teşekkür etmek istiyorum. Eğer ukulele almak isteyenler var ise fakat hangi model ve marka yı seçeceğini bilmiyo ise aşağıdaki linke tıkalyarak yazıyı okuyabilirler. Ben o yazıyı okudum ve yarın gidipo uıkulele satın alacağım, karar verdim hangi ukuleleyi almam gerektiğine, çok mutluıyum!

    https://www.erturgutsanatmerkezi.com/en-uygun-fiyata-ukulele-satin-alma-rehberi
  • Concert var bende kesinlikle eliniz büyükse Tenor alın. Pişman değilim fakat çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Baritone düşünmeyin bile klasik gitar gibi sesi. Bi süredir ukuleleteacher'dan çalışıyorum bir çok site ve kaynak mevcut elimde ama ingilizce. Sormak istediğiniz bir şey olursa yazabilirsiniz .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.