Şimdi Ara

HepsiBurada ve Shell Hediye Çekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Firma #Hepsiburada #YKM Yakıt #Shell Tekstil #Ykm #Boyner
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.



    Shell 30 Lira Yakıt Puanı 22 Lira ( Tükendi :)
    500/125 fiyat 65 lira stok son bir tane
    250/50 fiyat 20 lira son bir tane
    1000/200 100 bitti
    200/50 Bitti.






    Kampanya 20-31 Temmuz 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya kapsamındawww.ykm.com.tr,www.boyner.com.tr Mağazaları'ndan tek seferde en az 250 TL ve üzeri alışveriş karşılığında kampanyaya katılan Shell İstasyonlarından 30 TL değerinde akaryakıt ve oto gaz (Hediye Shell Smart Puanlar) hediyesi verilecektir. Kampanya nakit ve kredi kartı ile yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Gift Card alımı ve kullanımında akaryakıt hediyesi kazanılamaz. Fiyatlara KDV dahildir. Yakıt hediyesini Shell'de kullanmak için Shell ClubSmart kart sahipliği zorunludur. Yakıt hediyesi için YKM Mağazaları'ndaki tek seferde 250 TL ve üzeri tutarındaki fatura ibrazıyla kampanya şifresinin yer aldığı sertifika alınmalıdır. Sertifika temininin ardından, kampanyaya katılım için "YAKIT" yazıp 1 boşluk bırakarak Shell ClubSmart kart numarası ile kampanya şifresi 9 Ağustos 2015 gün sonuna kadar tüm operatörler için 2313'e kısa mesajla gönderilmelidir. Hediye Smart puanlar (akaryakıt ya da otogaz hediyesi) 11 Ağustos 2015’te ilgili Shell ClubSmart karta yüklenir. Hediye Smart puan (akaryakıt ya da otogaz hediyesi) kullanımı sırasında Shell Club Smart kart ile en az 1 TL'lik akaryakıt veya otogaz alımı zorunludur. Puanların (akaryakıt ya da otogaz hediyesi) son kullanım tarihi 1 Eylül 2015’tir. Bu tarihten sonra kullanılmayan Smart puanlar (akaryakıt ya da otogaz hediyesi) silinecektir. 30 TL değerindeki Shell yakıt hediyesi için, hediyeye hak kazanmış Shell ClubSmart karta 3.000 Smart puan (akaryakıt ya da otogaz hediyesi) yüklenecektir. Yüklenen Smart puanlar (akaryakıt ya da otogaz hediyesi) ile sadece ClubSmart üyesi Shell istasyonlarından akaryakıt veya otogaz alınabilecektir. Kampanyadan her kart sahibi sadece 1 kez yararlanabilmektedir. Smart puan ile akary0akıt veya otogaz alımı yapılabilmesi için kartın Shell ClubSmart sisteminde kayıtlı olması gerekmektedir. Shell ticari kartlar kampanya kapsamında değildir. Yakıt hediyesi kazanılan alışverişin iptali ve iadesinde kampanyadan yararlanılamaz. Kampanyaya Shell Taşıt Tanıma Sistemi müşterileri ve 18 yaşından küçükler katılamaz. Yakıt hediyesi uygulaması kapsamında Shell ClubSmart başvuru formu genel şartları geçerlidir. Kampanyaya katılım için gönderilen mesajlar müşterinin kendi tarifesi üzerinden 1 SMS bedeli ile (0,65 TL) ücretlendirilir. Kampanya süresi ve kurgusunda meydana gelen değişiklik hakkı Shell & Turcas Petrol A.Ş ve Boyner Büyük Mağazacılık'a aittir. Shell ClubSmart kart üye Shell istasyonlarından, YKM Kart / YKM Kampüs Kart ise YKM Mağazaları'ndan ücretsiz temin edilebilir. Ayrıntılı bilgiwww.boyner.com.tr,www.ykm.com.tr vewww.shell.com.tr’de.


    Açıklamlar:
    Elimde fazla buluna ve kullanmayacağım hediye çeklerini forum üzerinde satmayı planlıyorum.
    Öncelikle, Konu ile ilgili aklınıza takılan bütün soruları buraya yazabilirsiniz yada özel mesaj ile gönderebilirsiniz ama lütfen konuya alakasız yorumlar yapmayın, özel mesajlarda üslup ve hitap tarzınıza dikkat edin.
    Hediye çeklerin büyük bir bölümü hesaba tanımlıdır. Kodu şeklinde olanların yanında yazar.
    Satın alacağınız ürünün bilgilerini çekleri satın almadan bana iletirseniz, ilgilendiğiniz ürünlerde geçerli olup olmadığın teyit edebilirim.
    Genelde siparişinizi verdirdikten sonra ödemeyi alıyorum ama bazı durumlarda önce ödeme sonra işlemde olabilir.
    Hesaplar siz siparişinizi sorunsuz bir şekilde teslim alınca, sizden geri alınır.
    Küçük pazarlıklar olabilir ama takas teklif etmeyin.
    İade ve iptal durumunda kullandığınız çek yeniden tanımlanırsa, tekrar kullanabilirsiniz. Aksi durumda para iadesi mümkün değildir istemeyin.
    Güven ile sorunlarınız için daha önce alışveriş yaptığım olumlu-olumsuz yorum yapan bütün referanslarıma mesaj atabilirsiniz. Çok elzem olmadıkça telefon numarası istemeyin.
    Şimdilik bu kadar herkese iyi forumlar:)


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vdem -- 23 Temmuz 2015; 0:54:25 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.