Şimdi Ara

Nerede hangi aktivite yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar , tatil yaklaşıyor ve otele kapanmayacağız sanırım.3,4 yer görüp 3,5 farklı aktivitede bulunabileceğimiz bir tur düşünüyoruz bu yüzden konuyu açıyorum ancak genel anlamda çok kişiye faydası olabilir buradaki bilgilerin.Benzer konu varsa oraya bağlantı verebilirseniz de memnun olurum.

    Konuya gelirsek bildiğimiz,duyduğumuz aktiviteler ; aquapark , yamaç paraşütü , rafting , tekne turu , jeep,atv turları , tüplü dalış.Bunlar dışında belli başlı aktivite neler vardır ve bu aktiviteler en iyi en güzel nerede yapılabilir?

    Benim tecrübe ettiğim veya edenlerden duyduklarım şöyle , tecrübesi olan arkadaşların mesajlarını bekliyorum.

    Aqua park ; Kuşadası Adaland ve Aqua Fantasy.

    Yamaç paraşütü ; Fethiye.

    Tekne turu ; Dalyan tekne turu.







  • Herkes otele mi kapanıyor?Yok mu hiç tecrübeli arkadaş?
  • Antalya olimpos-çiraliya gidin. Bungalow evlerde konaklayin ve yanartaşa çıkın. Özellikle gece cikmanizi tavsiye ederim. Ortam çok daha sessiz olduğu için biraz daha ürkütücü (heyecanli) oluyor. gündüz cikarsaniz da yaniniza su alın, zira terden sırıl siklam oluyorsunuz. Ha gece cikarsaniz da yaniniza el feneri alin mutlaka :)
    Ayrıca bir başka tavsiyem daha olacak. Yine Antalya - kemer yolu üzerinde türkiyenin en uzun en yüksek teleferiği var. Ben binmemiştim ama hala aklıma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayd0ayd

    Antalya olimpos-çiraliya gidin. Bungalow evlerde konaklayin ve yanartaşa çıkın. Özellikle gece cikmanizi tavsiye ederim. Ortam çok daha sessiz olduğu için biraz daha ürkütücü (heyecanli) oluyor. gündüz cikarsaniz da yaniniza su alın, zira terden sırıl siklam oluyorsunuz. Ha gece cikarsaniz da yaniniza el feneri alin mutlaka :)
    Ayrıca bir başka tavsiyem daha olacak. Yine Antalya - kemer yolu üzerinde türkiyenin en uzun en yüksek teleferiği var. Ben binmemiştim ama hala aklıma.

    Teşekürler , diğer tavsiyeleri de bekliyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.