Şimdi Ara

Macbook retina uyumlu monitorler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yazılım geliştirmek için 13" retina ekran macbook aldım. Bu cihaza uyumlu bir monitor almak istiyorum bütcem kısıtlı 400 lira civarlarında bir cihaz alabilirim. Fakat monitor ozellikleri hakkında ve macbookla kullanmak için hangi özellikler onemli bir bilgim yok. Arastırma yapıyorum fakat hala bir sonuca ulasamadım. Alacagım ekranı macbook ' a baglamak içinde ara kablo almam gerekiyor sanırım. thunderbolt to vga ile hdmi baglantı arasında farklar neler. Bilgisayar basında uzun süre kaldığım için gözlerimi olabildiğince az yoran birşey almak istiyorum onerileriniz nelerdir? Yardımcı olabilirmisiniz .



  • h.atak H kullanıcısına yanıt
    Monitörü almadan önce çevirici bak bence evvela. Thunderbolt'lu çevirici fiyatları hiçte ucuz değil çünkü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok masraf yapmanıza gerek yok, aynı sıkıntıyı ben de yaşadım, hdmi ile full hd bir televizyona bağlayıp işimi gördüm. siz de ucuz yollu bir full hd monitör alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IPS ekranlar full hdlerden cok farklı mı bunların olayını nedir retinayla en uyumlu ekranlar ıps oluyor diye okudum birkaç yerde
  • h.atak H kullanıcısına yanıt
    Retina diye bir şey yok. Apple'ın yüksek çözünürlüklü ekranlara kendi kafasınca verdiği isim o. SSD'ye de flash diyo mesela. İlla özel olacak ya hani. Evet, IPS oluyor onlar. Görüş açısı yüksektir ve daha doğru renk sunar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam IPS olarak onerdiğiniz monitorler varmı. Benim istediğim sadece uzun süre monitore baktığımda gözlerimde en az sekilde yorgunluk olması . Birde samsung syncmaster 2233sn model monitoru ikinci el olarak almak mantıklımı baya uygun bir fiyata ikinci el olarak alıcam. Paraya kıyıp IPS lerdenmi alsam yoksa samsung syncmaster 2233 mu bilemedim cok fark var mı sizce arasında
  • h.atak H kullanıcısına yanıt
    AOC i2269vw, vwm veya Dell S22 veya 2340L'ye bi göz at istersen. Bu Dell'ler parlak ekran yalnız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.