Şimdi Ara

Rocket League [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
884
Cevap
21
Favori
38.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • VR_27 kullanıcısına yanıt
    Hocam 50'den az fazla çeşitli kasalar var elimde bunları en karlı şekilde nasıl değerlendirebilirim?
  • Candance kullanıcısına yanıt
    Hızlandırıcı kasa neredeyse 1 Kasa 1 Keye yakın gidiyor. Diğer kasaların da karışık olarak 15-20 tanesi 1 key ediyor ancak. Söylediğim sitede hepsini görebilirsiniz hocam. Detaylı bir inceleme yapın mesela kasanızı seçip i have item i seçin ve steami seçin sonra uygula deyin. O kasayı arayan kişilerin tekliflerini görürsünüz. Size uyan olmazsa siz satışa çıakrırsınız add offer kısmından
  • Bu kasalar, keyler neden steam'de satılmıyor? Biz nasıl güvenip alacağız yada satacağız bunları? Geçen aylarda almak istediğim bir araç vardı demiştim tekrardan başlamaya karar verdim o aracı alacağım ama çok saçma sistemleri var sanki. Keşke direkt steam pazarda olsaydı.
  • Hocam Talas sistemi son derece güvenilir zaten. Oyun içinden yapılıyor. Siz adamı ekleyip davet ediyorsunuz oyuna. Sonra oyun içinden de takasa davet ediyorsunuz. O ne verecekse onu koyuyor siz ne verecekseniz onu koyuyorsunuz. İki taraf da alacak vereceği görüyor zaten. Tamam dediğinizde onayla butonuna basıyorsunuz. O ara 5 sn bekliyor. 5 sn sonunda yapıyor takası. Yani güvenilmeyecek durum yok ki. Sadece dolandırıcılık numarası şöyle oluyor: Adam fazla eşya ekleyip çıkarıp duruyor dikkatinizi dağıtmak için. Siz de yeter hadi ekleyip çıkarıp durma deyip dalıp basarsanız kontrol etmeden, vereceği değerli şeyleri çıkarmış olabiliyor. Benim başıma geldi bi ara. Çok yoğundum dalgınlığıma geldi acelem de vardı öyle gitti mesela. Tek olay o. Dediğim gibi alıp vereceği o an güzelce kontrol ederseniz hiçbir sıkıntı olmaz hocam. 5 sn sayıyor zaten iptal için. İlk 3 sn si direkt iptal edilebiliyor.



    Kasa sadece oyundan düşüyor. Key oyun içi doğrudan satılıyor. Ne alacaksanız yardımcı olabilirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VR_27 kullanıcısına yanıt
    Mor renkli Mantis alacağım. Birde "SELECT CERTIFICATION" tam olarak ne oluyor onu bilmiyorum. Purple Mantis kaç key'e satılıyor dün baktım 5 key 19 lira.
  • Hocam Sertifika sadece sayım işine yarıyor. Forvet Sertifikası Kaleye çekilen şutu sayar. Scorer Sertifikası atılan gol sayısını sayar gibi. Araba normalde sertifikasız halde kurtarışı sayıyordu galiba. Ona göre yetenek derecesi veriyor. Sizden başkası göremiyor ama. Talaslarsanız da sıfırlanıyor. Yani boş iş genel olarak Sertifika :) bir de oyun içi key alırsanız 7 gün banı oluyor. Takas edilemez. Birinden almanız lazım hemen kullanabilip Mantis alabilmeniz için. Bu arada Mantis ile Centio ve Batman tamamen aynı araçlar. Bunu da ekleyeyim bilginiz olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VR_27 kullanıcısına yanıt
    Batmobile almıştım ancak modifiye edilmediğini öğrenince hemen iade etmiştim ona en yakın da Mantis var dediler burada o yüzden Mantis istiyorum sırf batmobile'a benzediği için. Sanırım 3 key'e satılıyor. 7 gün banı maalesef biliyorum bekleriz artık 7 gün ondan sonra alırım.
  • Hocam şimdi baktım siteye. Purple Mantis 1-2 Key ediyor. Eğer elinizde 3-4 tane Hızlandırıcı kasa var ise hemen alabilirsiniz. Key satın almanıza da gerek kalmaz.
  • VR_27 kullanıcısına yanıt
    Hızlandırıcı kasa nedir onu bile bilmiyorum. Elimde şuan satılan iki eşya var ikisi de common değerinde nasıl düştüğünü ben de bilmiyorum daha oynama sürem de 13 saat gibi bir şey lv'da 14. Yani bu oyun hakkında bildiğim tek şey topa vurmak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yeni gelen köy haritasında map sanki kenar yumuşatma yokmuş gibi sizde de öyle mi? Çizgiler falan siyah beyaz hareket edince kayıyo. Çok dikkat dağıtıyo bu olay.

    Rocket League [ANA KONU]

    Bende resim bulunamadı diyo burayada resmin linkini bırakıyım eğer sorunluysa :https://store.donanimhaber.com/ea/6e/7e/ea6e7ec2bc30e80a106d3c33f8a8153f.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 11 Ekim 2017; 1:33:57 >
  • O'Conner ve Toretto araçları geldi her biri 4,20₺.
  • Elimde 15 tane filan çöp boost vardı. Önceden trade up yapılmıyordu bu boostlar. Bugün denediğimde 3 tane araba verdi. İlk verdiği araba octane titanium white 55 keye okuttum büyük şans valla :) bu trade uplardan böyle item çıktığını bilmiyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi yeni başlayan ve benim gibi hiçbir şey yapamayanlar ekleyebilirler. Çoğunlukla Rumble oynuyorum çok zevkli geçiyor orası. Arada 4v4 falan da giriyorum.

    http://steamcommunity.com/id/DeanMoon Rumble özellikle seven ekleyebilir. Aerial yapmasını hala bilmiyorum.
  • Peaky kullanıcısına yanıt
    O nasıl bir şanstır ya. %1 bile değil ha :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.9 gb lık yeni bir güncelleme geldi.Umarım şu bozdukları eşleştirme sistemini düzeltmişlerdir.10 gündür acemilerle oynamaktan bıkkınlık geldi.

    Rocket League Patch Notes v1.38
    http://steamcommunity.com/games/252950/announcements/detail/1456211190346149889
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Bana da hep pro veteran geliyordu. %55 win rate %43'e düştü sayelerinde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun grafikleri upgrade edilmiş bana mı öyle geliyor

    yazılar falan daha keskin,grafik detayları(boostlar) falan göze daha canlı ve güzel gözüküyor
  • bu anahtarları steam bakiye veya steam oyun takası yapabileceğimiz bir yer biliyor musunuz?
  • Yeni güncelleme ile ping sorunu yaşayan var mı? 9 ping alıyorum normalde EU'da 60 almam lazım maçın ortalarında yada sonlarında 980 ping oluyor her maç sonunda nedense oluyor bezdirdi artık bir çözümü var mıdır?
  • goal explosions satan arkadaş var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.