Şimdi Ara

Haftanın En İyi Android Uygulamaları (8 Temmuz - 15 Temmuz)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     

    Herkese merhaba ben Yunus Çağlayan. Haftanın en iyi Android uygulamaları ile karşınızdayım. Yine birbirinden güzel 5 adet uygulama seçtim, dilerseniz bunlara hızlıca bir göz atalım;




    1. Zombileri ezip yola devam ettiğimiz Earn to Die 2

    2. Motorumuzla cehennemden kaçmaya çalıştığımız Hellrider

    3. Slender-Man'e alternatif korku oyunu Slendrina

    4. Sesimizi kaydedip rap şarkısına çeviren Autorap

    5. Son zamanların ilgi çekici oyunu Agar.io'nun mobil rakibi Nebulous







    1. Earn to Die 2




    Toffee Games tarafından geliştirilen Earn to Die 2'de plafform üstünde hızla ilerlerken zombileri eziyor, önümüze çıkan engelleride bir bir yıkıyoruz. Her bölüm sonunda para kazanıyoruz ve bu paralar ile aracımıza birçok özelleştirme ve geliştirme yapabiliyoruz.

    Ayrıca bu savaşta araçla zombileri ezdiğimiz en güzel anları dilersek sosyal medya üzerinden paylaşabiliyoruz. Oyunda 3 farklı mod bulunmakta fakat iki tanesi aktif. Bunlar Hikaye ve Özgürce Sürüş. Çok yakında Görevler moduda aktif olarak bizlere sunulacak. Özgürce Sürüç modunu açabilmek için hikaye modunda bol bol para kazanmak gerekiyor. 

    Garaja döndüğümüzde ise karşımıza aracımız çıkıyor. Seviye atladıkça, 9 adet birbirinden güzel arabayı aktif ederek oynayabiliyoruz.

    Oyunda haritada bulunuyor. Ve bölümleri geçtikçe yenileri açılıyor. Şimdiden belirtelim oyun basit gibi gözüksede bölümleri geçmek oldukça zor, yakıt çok çabuk tükeniyor. Yakıt kazancını artırmak içinde aynı haritayı sık sık oynayayarak bol para kazanmalı, ardından da aracınızın

    donanımını güçlendirmelisiniz. İlerleyen bölümlere araca nitro, silah gibi ek özelliklerde ekleyebiliyorsunuz. Türkçe dil desteği bulunan Oyunun boyutu 95 MB.








    2. Hellrider




    Unity ile geliştirilen Hellreider'da ise bir plaftorm üstünde kenarlardaki lavlara ve ortadaki taşlara çarpmadan ilerlemeye çalışıyoruz. Ayrıca yine yol üstündeki iskelet ordularınıda ezmemiz gerekiyor. Oyunda lavların içinden bi anda buz üstüne çıkabiliyoruz. Buz üstünde sürerken motor sürekli kayıyor.

    Burada çok dikkatli olmamız gerekiyor. Buna ek olarak buzul üstündeyken karşımıza aniden buz kütleleri çıkabiliyor. Shop kısmından kendimize ekstra can ve bomba alabiliyorken, yepyeni karakterler ve yeni araçlarını aktif ederek daha keyifli bir oyun deneyimi yaşayabiliyoruz. Şunu belirteyim, shop kısmında gerçek para ile değil, reklam izleyerek alışveriş yapıyoruz.

    Dilerseniz çarptığınız yerden devam etmek için reklam izleyebilirsiniz.

    Boyutu 40 MB.








    3. Slendrina




    Bilgisayar ve mobil plaftormda Slender-Man efsanesini bilmeyen yoktur. Bu oyuna alternatif olarak İsveçli bir geliştirici tarafından yapılan Slendrina ise en az Slender-Man kadar korkutmayı başarıyor. Bir mahzendeyiz ve buradan çıkabilmek için 8 adet kitap bulmamız gerekiyor. Ayrıca mahzendeki bazı kapılar kilitli ve bu kapıları açmak içinde anahtara ihtiyacımız var.

    Oyun başlangıçta 3 farklı zorluk seçeneği ile geliyor. Müzikleri ile oldukça gergin bir hava oluşturan oyunda sık sık karşımıza çıkan Jumpscare'lar çıkardıkları seslerle beraber gerçekten korkutuyor. Ayarlar kısmına baktığımızda ise kontrast ayarlama seçeneği bulunuyor. Ayrıca oyunun full sürümünü satın alarak tüm bölümleri aktifçe oynayabilirsiniz. Korku türünü sevenler için mutlaka denenmesi gereken bu oyunun boyutu ise 30 MB.











    4. Autorap




    Smule tarafından geliştirilen bu uygulamada, kaydettiğimiz konuşmalarımızı dünyaca ünlü sanatçıların altyapılarına tıpkı bir rap şarkısıymış gibi dönüştürebiliyoruz. Uygulamada ilk açtığınızda 2 şarkı ücretsiz olarak geliyor. Diğer şarkılar için 1 haftalık 3 lira, 1 yıllık ise 30 lira vermeniz gerekiyor. 

    Şarkımızı seçtikden sonra iki seçenek geliyor, ister konuşarak ister rap yaparak kayıt edebiliyoruz. Kayıtı yaptıktan sonra uygulama kendi içinde mixliyor ve bize şarkımızı dinletiyor. Dilersek bu şarkıyı kayıt edebildiğimiz gibi, Facebook girişi ile arkadaşlarımıza yollayarak onlarla battle yani kapışma yapabiliyoruz.

    Bu işle uğraşanların veya bu müziğe ilgisi olanların mutlaka denemesi gereken uygulamanın boyutu 25 MB.








    5. Nebulous




    Son zamanların en ilgi çeken oyunlarından Agar.io'nun mobil alternatifi Nebulous'da bir plaftorm üzerindeki rakiplerimiz ile çetin bir mücadeleye giriyoruz. Büyük olanın küçüğü yediği, yardımlaşma ile zaferlerin geldiği bu oyunda, kendimizden küçük olan düşman toplarını yemeye çalışıyoruz.

    Ayrıca oyunda düşmanların dışında bir çok top bulunuyor ve bunları en hızlı şekilde toplayıp rakiplerimizden önce büyümemiz gerekiyor. Agar.io ile birebir aynı olan oyunda hem tekli hemde çoklu oyuncu desteği sunuyor. 18 kişilik sunucularda dünyanın her yerinden insan ile kıyasıya rekabet edebiliyoruz. Ayrıca oda kurabiliyor ve arkadaşlarımızı buraya davet ederek kendi aramızda savaşabiliyoruz.

    Avatarımızı, ismimizi, oynamak istediğimiz sunucuyu seçip oyuna giriyoruz.

    Oyunda birincilerin kayıt edildiği listede mevcut. Şuana kadarki denemelerde herhangi bir sorun yada hata ile karşılaşmadığım oyun, gerçekten keyifli anlar sunuyor. Oyuna uzay temasıda eklenmiş. Boyutu ise sadece 4 MB.








    Oyunlar hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmından bize iletebilirsiniz. Bir sonraki bölümde görüşmek üzere, hoşcakalın.



  • bunların haftanın oyunları serisinde olması daha mantıklı değil mi ?

  • Autorap çok eğlenceliymiş gerçekten

  • Earn to Die 2 çok sürükleyici...son 3 bölüm kaldı...

  • Rap'in ırzına geçmek için de birebir olmuş bu program. Autotrap kısmı videoda gerçekten güzeldi.

  • o şarkıyı neden seçtiniz? :DDD

    YÇS YÇS YÇS - YÇS Royale :D

  • Uzun zamandan beri takip ediyorum ve şunu bir türlü anlatamadık.
    Haftanın En İyi Android Uygulamaları ile Haftanın En İyi Android Oyunları farklı şeyler.Siz oyunları sunuyorsunuz.Bize uygulama lazım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.