Şimdi Ara

Albikitap.com Açılmıştır! - DH'LİLERE ÖZEL KAMPANYALAR SÜRECEK (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
21
Favori
13.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Albikitap'ı severim ve iki defa alışveriş yaptım. Her ikisinde de memnun kaldım ama bazı şeylerin düzelmesi gerektiğini düşünüyorum. Site açıldığı günden bu yana bir ilerleme kaydetmedi. İlk zamanlar aradığımız kitabı bulamayınca sorun etmeyip size soruyorduk, zamanla bu tür şeylerin düzeleceğini umduk. Ancak başka bir sitede sepetime eklediğim 20 kitabı sitenizde aradığımda 15 tanesini bulamadım. Bir zamandan sonra insan sürekli size yazmak istemiyor, aradığım kitabı bulmak istiyorum. Siteye olan yaklaşımım günden güne soğuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oliver_

    Albikitap'ı severim ve iki defa alışveriş yaptım. Her ikisinde de memnun kaldım ama bazı şeylerin düzelmesi gerektiğini düşünüyorum. Site açıldığı günden bu yana bir ilerleme kaydetmedi. İlk zamanlar aradığımız kitabı bulamayınca sorun etmeyip size soruyorduk, zamanla bu tür şeylerin düzeleceğini umduk. Ancak başka bir sitede sepetime eklediğim 20 kitabı sitenizde aradığımda 15 tanesini bulamadım. Bir zamandan sonra insan sürekli size yazmak istemiyor, aradığım kitabı bulmak istiyorum. Siteye olan yaklaşımım günden güne soğuyor.

    Hocam merhabalar..
    Açıkcası bende site yetkililerine birçok durum arz ettim. Şahsen kişisel tercih olarak özel kargo-lojistik firmalarının hizmetini beğenmiyorum. Keza başıma birçok kez kargonun hasar alması, evde bulunamama gibi yalanlar, özensiz çalışanlar vs. gibi sebeplerden ötürü hiçbir işimde özel kargo firmalarını tercih etmiyorum. Bu konuda işlem yapabileceğim tek birim PTT ve malesef birçok firma kendilerinden gönderim yapmıyor yavaş gönderim yapıyorlar diye. Bu bir açıdan doğru ancak özel firmalarda yaşanan sorunların hiçbirini yaşamıyorsunuz, zaten getiren aracın üzerinde dahi resmi hizmete mahsustur yazısını, personelin diksiyon, kılık kıfayet özeni ve kargoları evrağa imza değil, el terminaline işledikleri için de birçok konuda daha avantajlı.

    Ayrıca bilmeyenler olabilir, kitap gönderilerinde indirimler yapıyor. Şirketler için toplu gönderilerde yine birçok indirimin olduğu bireysel bir müşteri olarak ben biliyorsam masraf kısma peşinde olan birçok işveren neden PTT ile çalışmıyor anlamış değilim. Albikitap'tan yaptığım son alış verişte kargo firmasından kaynaklanan sorunlar yaşadım, ancak sorun kendilerinde olmadığı halde albikitap firma yetkilileri kitapları yenisi ile değiştirmeyi önerdi ancak istemedim. Özel kargo firmaları gözümde sıfır zaten, işin kötü yanı o ya, bütün firmalar özel firmalarla çalışıyor. Bu özel firma düşmanlığı değil, özel kargo firmalarının sözlüklerde vs. başlıklarına yazılan şikayetlere birazcık göz atılsa demek istediğim anlaşılacaktır.

    Hocam, dediğiniz gibi, eksik kitaplar konusunda mesaj olarak ulaşılıyor, sonra onlar ekleniyor vesaire. Stok durum kontrolü gibi sistemlerde eklenmedi, sitenin mobil sürümü konusunda geliştirmeler ne aşamada onu da bilmiyorum açıkcası. Bahsedilen kampanya başlamadığı gibi bahsettiğiniz soğuma herkeste oluyor malesef ki... Bizlerin yetkililere gerekli desteği sağladığımızı düşünüyorum.. (Önerilerimiz, şikayetlerimiz, memnuniyet mesajlarımız vs.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 4 Aralık 2015; 13:44:07 >




  • Merhaba arkadaşlar,
    Öncelikle albikitap.com olarak hepinizi dinliyoruz ve uygulamaya çalışıyoruz, müşteri memnuniyetine ve samimiyete çok önem veriyoruz ki buraya "albikitap" isimli bir üyelik alıp çok resmi bir dilde cevaplar da yazabilirdik ama tercih etmeyip kendi kişisel üyeliklerimizden sorularınızı ve sorunlarınızı dinliyor, çok geçirmeden cevap vermeye çalışıyoruz.
    Şirketimiz büyüme aşamasında, gerek likidite bakımından gerekse çalışan kalifiye eleman açısından bazı zorluklarla karşılaşıyoruz. Şu an yalnızca kitap değil, hediyelik eşya, giyim üzerine de sitelerimiz var ve onlara da yetişmeye çalışılıyor. İnanın sadece kitap işi yapabilsek sadece kitap alım satımı yapardık (kaldı ki bazı türlerin toptancılığını da bizim yapmamıza rağmen), ancak bildiğiniz gibi çok büyük firmalar karşısında hareket alanımız bizim gibi yeni bir firma için kısıtlı, bu yüzden de büyüyebilmek için başka sektörlere ihtiyaç duyuyoruz. Bu da özellikle şahsımı sadece albikitap.com üzerine yoğunlaşmamı etkiliyor. Yeri geliyor her sitenin müşteri hizmetlerine bir de ben çıkıyorum (Xpressmusic34le denkleştiğimiz oldu hatta :) ) yeri geliyor kargo ve operasyonun tümüne birden bakmaya çalışıyorum, çalışıyoruz Yalarca ile. Hal böyle olunca sizi bazı değişikliklerden haberdar edemiyoruz. Aslında sitede arka planda çok şey değişti, arama motoru sorunu ortadan kalktı gibi, dikkat etmişsinizdir mesela, stokta var/yok problemi hala duruyor, işin açıkçası bizim yazılımımıza uygun bir sorgu programı geliştirecek bir şirketle daha anlaşamadık, yapabilirim diyenler oluyor onlar da aşırı fazla ücret istiyor ve açıkça konuşmak gerekirse daha önce yaptıkları işler pek güven vermiyor, yaptığımız işin kusursuz olmasını istediğimiz için de çok iyi bir şirket bulana kadar rafta tutuyoruz bu yatırımı.

    Gelelim bir diğer problem olan kargo problemine, inanın elimizde olsa tek tek gidip teslim ederdik, bu problemin dışı sizi içi bizi yakar 6 kere gidip gelen kargolar mı dersiniz, kargoyu kaybedip sonra suçu bize atan şirketler mi dersiniz, yaşadığımız her şeye şaşırıp kalıyoruz. Ülkemizde maalesef yapılan işe asla ve asla önem verilmiyor kim ne yaparsa yapsın, bu da başka bir zamanın konusu tabii ki sıkmayacağım sizleri.
    Kargoyu iki firmaya bölmek esasen bizim ve uzun vadede okuyucularımız açısından daha maliyetli, sonuçta iki firmanın anlaşması belli bir aylık gönderim miktarı üstüne yapılıyor, kargo firmasını ikiye çıkardığımızda toplam miktar bölünüyor, bölündüğünde ise o ilk kargo firmasıyla anlaşılan fiyat geçersiz oluyor bir süre sonra, bu da kargo fiyatlarının eskisine oranla artmasına neden oluyor. Ancak şu anda diğer sitelerimizle birlikte gönderim miktarımız artıyor ve yakında eski fiyatlarımızı etkilemeden yeni bir kargo firmasıyla anlaşacak miktara gelebileceğimize inanıyorum. O zaman hangi kargo firmasıyla çalışmamız gerektiğine dair bir anket koyup çoğunluğa göre hareket etmeyi düşünüyoruz. Hatta İzmir içi hızlı kargo seçeneği bile düşüncelerimiz arasında.

    Mobil sürüm ve site tasarımı konusuna açıklık getireyim, mobil sitemiz esasen bir gece aktif edildi, ancak geri dönüşlere baktığımızda çok iyi durumda olmadığını gördük, biz de direkt mobil uygulamaya geçeceğiz. Bu hafta içinde masaüstü sitede de bir kaç değişiklik olacak, buradan bildireceğiz sizlere.

    Kampanya konusunda ise şöyle bir durum var büyük şirketler çok fazla tabiri caize "ıncık cıncık" istiyorlar bunları sağlamak biraz uzun sürüyor, o yüzden uzadı, ancak yakında yine de tatmin edici bir kampanya yapacağız.

    Son konumuz olan kitap eksikliğine geldik. Şu anda sitemizde 45822 çeşit farklı kitap var, bu piyasadaki "güncel" tüm kitapların yarısından biraz fazla. Yeni kitap eklemekte az önce bahsettiğim gibi bazı sıkıntılar yaşanıyor, haklısınız, şu anda sadece bilgi işlem adına çalışan hiç çalışma arkadaşımız yok, biz ortaklar ve diğer çalışanlar olarak elimizden geldiğince hızlı yeni çıkan kitapları eklemeye çalışıyoruz. Kaldı ki bu problemin olacağını varsaydığımızdan esasen buraya konu açtık, en azından insanlar bize donanımhaberden yazıp bulamadıkları kitapları yazsınlar, biz de hemen ekleyelim diye, ancak sizler de haklısınız, bunu çok iyi anladık, ilk yatırımımızı buraya yapacağız, kalan eksik kitapları getireceğiz.

    Hepinize ilginiz için çok teşekkür ediyorum şahsım ve firma adına, umuyorum ki hep beraber ülkemize en güvenli ve keyifli e-ticaret deneyimini yaşatacağız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alicho




    Hocam zaten iletişim yönünden problem yok, şuana kadar alışveriş yaptığım sitelerden iletişim ve kargo yönünden en iyisi sizinki. Şimdi mesela benim bulamadığım 15 kitap var. Ben bunları tek tek size yazıp sizde tek tek ekleseniz ama ben indirim oranını beğenmeyip almasam ayıp olur. O yüzden yazmadan önce çok düşünüyorum.
    Son olarak sizden net cevap beklediğim bir soru olacak ayın 9'una kadar herhangi bir kampanya olacak mı? Ona göre kitapları eklemek için size yazacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oliver_ -- 4 Aralık 2015; 15:24:37 >
  • alicho kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Mesajınız için teşekkürler.. Kampanya için tarih verebilir misiniz? Listelerimizi ayarlayalım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 4 Aralık 2015; 22:53:01 >
  • Sitenizde İbrahim Bahadır'ın "Alevi ve Sünni Tekkelerinde Kadın Dervişler" adlı kitabını bulamadım. Ekleyebilirseniz çok sevinirim kolay gelsin.
  • Başkalarına Yardım Etmeyi Sevenler İçin İş Okulu Başkalarına Yardım Etmeyi Sevenler İçin İş Okulu
    Robert T. Kiyosaki Sharon L. Lechter - 22 puan
    Yaklaşık 1 İş Günü 11,25
    10,91
    Zengin Baba Yoksul Baba Gençler İçin Zengin Baba Yoksul Baba Gençler İçin
    Robert T. Kiyosaki - 16 puan
    Aynı Gün 9,00
    8,73
    Zengin Baba'nın Kehaneti Zengin Baba'nın Kehaneti
    Robert T. Kiyosaki Sharon L. Lechter - 24 puan
    Yaklaşık 2 İş Günü 11,25
    10,91
    Zengin Baba Finansal IQ'nuzu Artırıyor! Zengin Baba Finansal IQ'nuzu Artırıyor!
    Robert T. Kiyosaki - 24 puan
    Yaklaşık 2 İş Günü 11,25
    10,91
    Zengin Çocuk Akıllı Çocuk / Çocuğunuza Maddi Temel Sağlamanın Yolları Zengin Çocuk Akıllı Çocuk / Çocuğunuza Maddi Temel Sağlamanın Yolları
    Robert T. Kiyosaki Sharon L. Lechter - 28 puan
    Yaklaşık 2 İş Günü 13,50
    13,10
    Zengin Babanın Zenginlik Komplosu Zengin Babanın Zenginlik Komplosu
    Robert T. Kiyosaki - 26 puan
    Yaklaşık 2 İş Günü 12,00
    11,64
    Nakit Akışı Ölçüm Çeyreği Nakit Akışı Ölçüm Çeyreği
    Robert T. Kiyosaki Sharon L. Lechter - 36 puan
    Yaklaşık 1 İş Günü 16,50
    16,01
    Yatırımcılık Kılavuzu / Zenginler, Yoksul ve Orta Sınıfın İlgilenmediği Hangi Alanlara Yatrıım Yapar! Yatırımcılık Kılavuzu / Zenginler, Yoksul ve Orta Sınıfın İlgilenmediği Hangi Alanlara Yatrıım Yapar!
    Robert T. Kiyosaki Sharon L. Lechter - 40 puan
    Yaklaşık 2 İş Günü 18,75
    18,19
    Zengin Baba Yoksul Baba Zengin Baba Yoksul Baba
    Robert T. Kiyosaki - 28 puan
    Aynı Gün 15,00
    14,55
    Zengin Olmanızı İstiyoruz & İki Adam Bir Mesaj Zengin Olmanızı İstiyoruz & İki Adam Bir Mesaj
    Robert T. Kiyosaki Donald Trump - 36 puan
    Yaklaşık 1 İş Günü 18,00
    17,46
    Genç Emekli Zengin Emekli Genç Emekli Zengin Emekli
    Robert T. Kiyosaki Sharon L. Lechter - 28 puan
    SATIŞ YOK (TÜKENMİŞ) 13,50
    13,10

    bunları set olarak ekkleyebilirmisiniz listeye?




  • Bahsedilen kampanya gerçekleşmeyecek galiba.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Benimde listemde almak istediklerim var bekletiyorum uygun fiyat için ama ertelendi galiba ?
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Firma yetkilileri konuya yazarlar umarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XpressMusic34

    Bahsedilen kampanya gerçekleşmeyecek galiba.

    3 ay önce söylediler ama hala yapmadılar.
  • Nerede kampanya varsa oradayız Burada da olsa da ilk alışverişimi yapsam buradan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap okumak ya da sipariş vermek için DH'ye özel kampanyayı beklemeyip zaten piyasa fiyatının 2-3 lira veya daha fazla altında sunulan kitapları alıp bir an önce kitaplardan maksimum faydayı sağlayabilirsiniz. Tabi ki vadedilen kampanyanın hızlanması için yetkilileri sıkıştırmak hem tüketici hem üretici adına olması gerekendir. Fakat okunacak çok kitap var nihayetinde. Elbette kampanya oluşturulup duyurulduğunda da zevkinize ve ilgi alanınıza hitap eden bir çok kitabı bulup edinebilirsiniz.

    Herkese iyi okumalar dilerim.
  • Sitenin daha çok eksiği var. Mesela kitapyurdunda şu anda kampanya var. Ben oradan 5 tane kitap alıyorum. O 5 kitap da albikitapta yok. Çoğu yayın daha yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maybe4you kullanıcısına yanıt
    Sitenin eksikleri var fakat ben olmayan kitaplari eklemelerini istediklerimde cok hizli geri bildirim aldim ve siparisimi tamamladim sizde boyle yapabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site bakımdaymış hızlı dönüş için teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmxksk -- 28 Ocak 2016; 11:06:40 >
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Kampanya olmayacak anladığım kadarıyla hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 28 Ocak 2016; 13:14:11 >
  • hocam e kitap satma gibi bir düşünceniz var mı?Güncel kitapların e kitap versiyonunu da satabilme imkanınız olursa çok güzel olur.
  • asosyal adam kullanıcısına yanıt
    herhangi bir e kitap okuyucu kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangisi hocam? Teşekkürler.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hocam kindle paperwhite 3 modelini kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.