Şimdi Ara

SON FİYAT 300 TL / SATILIK Z97 GAMING 5 ANAKART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
4
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iyi günler,

    Z97 Gaming 5 anakartimi satiyorum. 1 yil kullandim ve su an bosta duruyor. 1 yil daha garantisi var bostanci vatandan. faturasi kutusu vs. herseyi mevcut.
    Tek kötü yani 3 ekran karti soketinden 2. siradaki yani ortadaki çalismiyor durumda. Kendim zorlamis oldugumdan dolayi bozulmustur. SLI falan düsünmüyorsaniz zaten bir sorun olmayacaktir.
    Tertemiz bir anakarttir bunun disinda. Istanbul elden teslim edebilirim. Kargo için önce havale sonra kargo seklinde olacaktir.

    Çalismayan soket de yaptirilmistir. Servisten geldigi gibi durmaktadir.

    Fiyat Revize 300 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godz -- 30 Eylül 2015; 12:32:53 >



  • Hayırlı satışlar.Alan arkadaşlar içinde bilgi olması için yazmak gereği duydum eğer garantili bir üründe kullanıcı kaynaklı bir hasar var ise garanti kapsamı dışına çıkıyor. Yani alan arkadaşlar garantisiz olarak değerlendirsinler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alparslan46 -- 11 Temmuz 2015; 4:18:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alparslan46 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Servise verdim ancak dediğiniz gibi yapılmadı. Ancak başka bir sorun olursa garantisi devam etmekte. Ürünün bu sorunu tamamen onu garanti dışına çıkarmaz.
  • godz kullanıcısına yanıt
    Bende asus anakart vardı garantili temizlik yaparken birkaç tane pimi eğildi.Servise telefon açtım kart garanti dışı olmuştur dedi ancak o kullanıcı hatası olan hasar ücreti ile yaptırılırsa tekrar garanti kapsamına girer dediler.Sende bu konuyu servisle bir görüş istersen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat takip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamir edilemiyecek bir arızamı bu ?
  • kaanc29 kullanıcısına yanıt
    Ücretli tamir istenebilir ancak ben sormadım
  • satıcı dürüst ilgili bi arkadaştır gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz anakartı bizzat gördüm çok temiz kullanmış not :istanbulda oturup cihazı alacak arkadaşlara şu tavsiyeyi vereyim kadıköy gold bilgisayarın olduğu mağazanın yanındaki hanın 4 ncü katında anakart tamiri yapılıyor işlemci tırnaklarından tut pcı yuvalarına kadar yüzde 70 müdahale yapabiliyorlar
  • Tamir masrafıyla sıfır fiyatına yaklaşır hatta geçer.
  • Fiyatı biraz daha indirseniz düşünebilirdim. En ufak tamir 100 lira, olur kartın fiyatı 400. 100 daha koysan sıfırını bulabilirsin.
  • Fiyat takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak icin pm
  • Hocam pm attım ama dönüş alamadım. Sıkıntı yoksa hesap numaranızı gonderin havalenizi yapayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emirdeniz

    Hocam pm attım ama dönüş alamadım. Sıkıntı yoksa hesap numaranızı gonderin havalenizi yapayım.

    Hocam bu anakart satıcı sağlam yazmasına rağmen bozuk. Almak için taa Kartal'a gittim, bu sıcakta sistemi söktüm taktım, hiçbir şekilde post etmiyor. Paramı geri alabilmek için 1.001 tantanadan sonra yine ben Kadıköy'e gitmek zorunda kaldım, kaba davranışlı başka insanlarla muhatap oldum. Sanki dileniyormuşum, kusurlu benmişim gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gobl1n kullanıcısına yanıt
    Beyfendi bakın size anlatamıyorum sanırım. Anakartı servise verdim ve gayet iyi çalışıyordu. Sizin çalıştıramama sebebiniz tamamen bios un güncel olmamasından kaynaklanıyor. 03 hatası nedir bakın araştırın. Referanslarıma da bir göz atın herhangi sorunlu bir ürün satışı yapmış mıyım kontrol edin.

    Tekrar servise verdim bugün. Bozuk Pci-ex tamiri yapılıp 2 - 3 gün içinde tarafıma tekrar gönderilecek.

    Ayrıca yaşınıza saygımdan ağır konuşmuyorum ama lütfen abartmayın. Alışveriş yapıyoruz burada ve böyle şeyler olması gayet doğal. Bana bu anakart bozuk dediğiniz anda size paranızı iade edeceğim demedim mi? Neyin kaba davranmasından bahsediyorsunuz siz? Paranızı iade edeceğim dediğim halde ısrarla bana paramı alabilecek miyim gibi çocukça şeyler sorarak uzatan sizsiniz. Whatsapp konuşmaları duruyor. Gittiniz Kadıköy'de ürünü verdiniz ve paranızı aldınız ertesi sabah dimi? Herhangi bir sorun yaşadınız mı?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.