Şimdi Ara

İLGİNÇ PASSAT B8 İNCELEMESİ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vwcilik böyle birşey işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şükür vag fanboyları eksildiler forumdan,2 3 tanesi kaldı onlar da utancından konulara yorum atamıyor.Malum eski mesajlarını getiriyoruz önlerine,doğruca çıkışa yöneliyorlar
  • Ya kardeşim siz arabadan anlamıyorsanız biz napalım.
    Eski Passatlarla - B8 Passat arasıdna 100lerce fark var bunu arabayı bilen ve bu arabayı kullanan herkes anlar.. Araç konfor olarak üst standart bu bir gerçek anlamıyorsanız diyecek hiçbirşey bulamıyorum.
    Videoyu çeken sonuna kadar haklı mükemmel inanmayan varsa gitsin bir test sürüşüne çıksın... Hemen Halka - Markaya laflar yani bu kadar saçma modlara girilmez anlamıyorum bukadar eleştiri yapanlar s500 mü kullanıyor kardeşim??
    herkes subjektif yorumlarla geliyor passat kullanan düşmanlarınız mı var ? Ha şunu da söyleyim benm aracım da b8 comfortline passat ve bu arabadaki standart donanımları bmw veya mercedes gibi premium markalardan beklersen değil 130 230 a alamazsın aynı segmenti
    Boş konuşan konuşmaya devam etsin biz seviyoruz seni passat..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Denim_Blue

    Doğru söylüyorsun ancak sizin gibi enayiler it gibi bekler Doğuş'un kapısında. DSG bozulunca da artık nereye girerse ordan hissedersiniz konforu

    Bak güzel kardeşim "enayi" ve " it gibi bekler " sözleriyle internet suçu işliyorsun 2dkkada suç duyurusunu yaparım aklın şaşar.
    Güzel konuşmak lazım önce tartışacaksak..
    Kullandığın araç varsa bi yazıver +larını - lerini karşılaltıralım .
    İnsan gibi konuşaksan buyur yaz yorumlarını bekliyorum.
  • insanların markaları sahiplenmesini anlarımda modelleri sahiplemesini anlamam, passat dünyada tekmiş havası vermeleri komik.Kendi alanında bile en iyisi değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak bilgisiz olduğun için şunuda belirteyim;
    Bu mesaj B8 sahiplerini ilgilendirir.
    Yokuş yukarı yerlerde Auto Hold açık ve vites D Modunda iken beklemeyin. Bu Dsg 'nin bozulmasınıa yol açan en büyük faktrlerden biri.Malesef araç bu şekilde kullanılırsa dsg'nin bozulması kuvvetle muhtemel.
    Yani aracı park halinde yokuş yukarı biryerde bekleteceksek kesinlikle (N) ' ye alınmalı ve El freni çekilmelidir.
  • Araba iyi sadece fiyatı ve şanzımanı kötü. En kısa yorum bu olur bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekirTemel

    insanların markaları sahiplenmesini anlarımda modelleri sahiplemesini anlamam, passat dünyada tekmiş havası vermeleri komik.Kendi alanında bile en iyisi değil.

    Bak böyle konuşan birine hak veririm. Evet segentinin en iyisi kesinlikle değil. Ama rakiplerine bakalım . Mercedes "E" Bmw "5" bunları söylememin ebebi üst segment ve premium araçlar.
    Evet Passat Dünyada tek değil Hatta b8i Premium bile saymayabilirsin ama bunu aracı denedikten sonra söylemek lazım.Yani hiçbirşey bilmeden hakarete varan şekilde cümlelerle bunu izah etmek doğru değil.
    Marka olarak sahiplenmek değil ben 10 ayda bir farklı modelleri deniyorum farklı modellerin farklı segmentlerini ve araçtan iyi anladığımı düşünüyorum. İnanın bu aracı fiyatla oranlarsak +ları daha fazla fiyatın bu denli yüksek olmasının sebebi ülkemizdeki vergiler ve malesef paramızın gün geçtikçe değersizleşmesi.
    Eğer benden tavsiye isterseniz kesinlikle olumlu yorumlarımı sunarım ancak olumsuz hiç mi birşey yok onu da size bırakıyorum sizin olumsuz yorumlarınızla bir de birşeyler öğrenebiliyoruz görmediklerimiz gözümüze batmayan şeyleri algılıyoruz. Ama burdaki Üslub - Jargon çok önemli kalkıp değişik hakarete varan şekilde bunu söyersen anlaşamayız.




  • C_many kullanıcısına yanıt
    Yalan mı? Adamlar sözde soykırımı kabul ettiler. Tüketicileri dolandırdılar, piyasaya bir ton zehirli araç saldılar. Sorunlu şanzımanları müşterilere itelediler. Kazalarda araçların kapısı kopuyor. Ha bunları düzeltiler düzeltecekler onu bilmem ama yaptılar. Şanzıman sorunlu olduğu halde ısrarla savunan bir güruh var. Ayırca nedendir bilinez, günümüz Türkiye'sinde 2 havayastıklı araç sattılar. Sorunlu araçları kullanıcı hatası gibi gösterip iyi niyet (!) adı altında yine para aldılar. Müşteriyi tehtit edip zorla kağıt imzalattılar sussun diye. Hali hazırda bekleyen araçları araç yok diye bekletip bir de zam yaptılar. Bir ayda 3 zamı hangi firma yapıyor? Sonra Dieselgate skandalında bir de bir açıklama yaptılar özürleri kabahatlerinden beter. Bunların yanında nasıl bir algı operasyonu yaptılarsa halk arabası ile Premiumları karşılaştırıyor millet. Benim de en uyuz olduğum nokta. Tamam belki bir tık kalitelidir fakat hiçbir zaman bir BMW, bir Merso değildir, olamayacaktır. Ben bulara rağmen hala alan varsa "enayi" derim kimse kusura bakmasın. Adamlar daha dolu aracı daha ucuza veriyorken kapısı tok kapanıyor, konsolu yumuşak plastik diye bir araca haddinden fazla veremem. Ben de bir VW grubu araç kullanıyorum, hatta bir sonraki aracım yine bu gruptan olacak fakat F/P olarak daha iyi araçlar var.




  • C_many kullanıcısına yanıt
    Bana mı söylediniz bilmiyorum ama araç hakkında yorum yapmadım,yeni kasa passatı tasarım anlamında çok beğenen ve sürme, yolculuk etme gidi durumlarda da bulundum, 90-110 bin lira arasında alınabilecek süper b,insignia ve belki kimileri için 508 in bir adım önünde bulunan(birçok kişi için) bir araç ancak fiyatı yukarı çıktıkça rakipler genişledikçe biraz daha kısık sesle dillendirilmesi gereken bir araç oluyor passat. Buna rağmen komşum daha yeni 2.0 güzel bir mavi renk passat aldı, bir kere neden diye sormadım.Sunrof vesaire herşey var En az 160 bini vardır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce Her büyük Kurumsal Markanın kendi satış stratejisi olur. Bu strateji içinde organize olur , operasyon yapar ve kritiklerini değerlendirir. Bu strateji içinde birçok ortağı mevcuttur. Ve ortaya çıkan Skandal sanma ki sadece bu markaya ait birçok bölgedeki birçok ülkenin içinde ki birçok marka da aynı şekilde skandala karışıyor ama medyada üstü kapatılıyor.
    Sana öncelikle şundan bahsedeyim ;
    Ülkeler Hukuk içinde yönetilir ve hukuk kurallarının içinde birçok kaide evrenseldir.Bu monarşi ile de olsa demokrasi ile de olsa farketmez.Nitekim Tüketici koruma amaçlı kullanılan Tüketici Kanunumuz mevcuttur. Bunu niye yazdım çünkü sen aldın aracı ve mal ayıplı teslim edildi senin bunu dava konusu yapabilmen için Kanunen tanınmış bir hakkın var eğer gerçekten mal ayıplıysa bunu gerek hakim takdiri gerek Bilirkişi incelemesi ile faizi ve uğradığın bütün zararlarla beraber tazmin edebilirsin.! Ve şöyle bi olayda var bu sadece bizim ülkemizde de değil Dünyanın %90'nın da durum bu . "Wolksvagen de olsa Mercedes de olsa sana hukuk dışı bir şekilde bunu yapmayı emredemez, zorlayamaz." BAyiden 0 aracı alırken 2 taraflıve karşılıklı borç yükleyen bir sözleşme imazaladığını ve senin malın bedelini adamında aracı zamanında , hatasız , ayıpsız teslim etme zorunluluğu olduğunu unutma. Hukuk bunun için var. Sana yapılan dayatma ve zorlamaları dava konusu edebilirsin.Bunun için sözleşmeyi okuman yeterlidir.
    Her maddesini anlamasan da bunu okuman yeterli.Zaten kanun senden bütün sözleşmeyi anlamanı beklemiyor. Bu yüzde Tüketici Kanunun da Haksız ŞArt diye bi olay var.
    Bak ne diycem sana bu olumsuzlukların hepsi Hukuk'u bilmediğimizden çıkıyor açıp haklarını okumadığımızdan ve şunu da söyleyim Kaçımız evli ? Kaçımız Medeni Hukuk (ÖZellikle Aile Hukuku) biliyor ? Herkes evlenir ama açıp bi kere okumaz sonra ne oldu somut olaydaki gibi adamlar geri almaya zorladılar ee seni tutan neydi güzel kardeşim Dava harcından mı kıstın kendini hakkını aramak için ?




  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın size demedim yazınıza hak verdiğim hususlar var evet segmentinin 1.si diyebilceğim husus sadece 2. eldeki pazar payı onun dışındda 1. olabilceği bir durum mevcut değil malesef.
    Ancak olumsuz yorum bile yaparken karşıdakinin sizden birşeyler öğrenebileceğini bunu düzgün bir üslub jargonla anlatmak gerektiğini söyledim arkadaşa.. Evet benim de olumsuz diyebileceğim en önemli husus bu Cam Tavan tamamen Opsiyonel ve 3.500 tl şuanki fiyatla bu aralarda bu fiyatın içinde olması gerektiğinie inanıyorum
  • C_many kullanıcısına yanıt
    Hukuk, anlaşma konusunda bahsettiğim husus şuydu;

    Bir vatandaşın Passat marka acracındaki DSG bozuluyor,, dava açılıyor bilirkişi araç sahibini haklı buluyor. VW'de iyi niyet garantisi adı altında araca onarım yapmak üzere servise çekiyor. Sosyal mecralarda da araç ve araçtaki kusur hakkında konu açıyor. Sonra Doğuş Otomotiv, bayi ile iletişime geçerek araç sahibi ile bir anlaşma imzalanıyor. Bu anlaşmada "Eğer susup, hatalı aracını kabul edersen aracını iyi niyet garantisi ile onarırız, fakat ötmeye devam edersen bize bir şanzıman parası ödeceyeksin" diye bir madde var. Bu anlaşma kişinin hak ve hürriyetlerini ihlal eden bir anlaşma değilse nedir? Yani müşteriye "Sen susucaksın yoksa sonuçlarına katlanacaksın" diyorlar. Tahmin ediyorum hukukçusunuz, bu konu hakkında daha fazla bilgiye sahipsiniz. Benim pek bilgim yok, fakat son derece yanlış olduğunu düşünüyorum. Haksız mıyım acaba?

    Buyrun bu da mevzubahis aracın konusu :http://forum.donanimhaber.com/m_88154445/tm.htm




  • C_many kullanıcısına yanıt
    Üslup vag grubu araçlar olduğunda biraz değişiyor forumda maalesef,aslında vag da değil hani özellikle voswagen ve diğerleri olarak görülüyor bu böyle gidecek gibi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bilirkiş raporu olumlu çıkar ve hakim haklı bulursa arkadaş şunu atlamış " Ayıplı Malın Bir Benzeriyle Değişimi" diye bir seçeneğin var . Yani Malın bir yenisini alırsın ancak bunu dava dilekçende belirtmen lazım. Yani bir avukat kanalıyla bu davalar yürütülmeli. Bu durumda malın değişimini istemek senin hakkın ve istedin karşılaşabileceğin en büyük sorun bayinin aracı geç vermesidir. Bunun da süresi kanunda mevcuttur . Ancak kafana göre gidip dava açarsan hiç bilgi fikr sahibi olmadan davanın aşamalarında kimse sana şunu de bunu de demez ve böyle durumlara maruz kalırsın. Demek istediğim o senin seçeneğin Yani Aracın Tamirini isteme , Aracın bir benzeriyle değişimini Talep etme , Veya uğramış olduğun bütün zararlarla beraber sözleşmedeki borcun olan aracın tekabül etttiği bedeli ve faizi isteme . Ancak bunu net olarak dava dilekçende belrtmen gerekmektedir. Bu yüzden hukuk önemli. Sen Tamirini istersen başına böyle birşey gelmesi zaruridir. Buradaki en iyi seçenek Malın bir benzeri ile değişimidir. Bunu da Davayı açtığın anda özellikle bahse konu ihtilafta belirtilmesi gerekmektedir. Sen Tamir de olabilir değişimde dersen gelir başına böyle şeyler kesinlikle değişimi deseydi bayi yeni bir araç vermek isteyecektir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowgeist

    Çok şükür vag fanboyları eksildiler forumdan,2 3 tanesi kaldı onlar da utancından konulara yorum atamıyor.Malum eski mesajlarını getiriyoruz önlerine,doğruca çıkışa yöneliyorlar

    bi gülme geldi gece gece
    bu arada iyi bayramlar
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Evet ama benim anlamadığım şu şimdi yazmışlar Soykırımı kabul etti . Ya AB Parlementosunda bu soykırımı kabul etmeyen ülke kaldı mı? Şimdi napıcaz gitmeyecek miyiz bu ülkelere ürettikleri ürünleri almayacak mıyız yemeğini suyunu yemeyecek miyiz? Bu kadar olmaz düz mantıkta son nokta
  • C_many kullanıcısına yanıt
    Bunu diyen kişilerin eline para geçse muhtemelen yıldızlı şeyler alacaklardır, bu samimi bir yaklaşım değil maalesef, ülkemizde asya menşei araçların ne derece satıldığıda ortada alman-fransız araçların karşısında pek duramıyorlar bu nedenle bu sadece voswosa karşı ön yargının dışa yansımasından başka şey değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vag grubu araçlar benzinli ve manuel alındığı zaman hem dsg hemde dizel için toplam 30k lira vermeyerek müthiş kar edilir.

    Sorun şu kaç kişi manuel passat kullanır. Veya dizel kullanmak zorunda zorunda değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş sanki ilk defa otomobil kullanıyormuş gibi heyecanlı. Ne diyelim Allah heyecanını kaybettirmesin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.