Şimdi Ara

2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (1589. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
38.968
Cevap
305
Favori
2.226.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15871588158915901591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elegance LPG Otomatik Sedan Civic için 114 bin tl teklif aldım. Navigasyon varmış araçta bir de. Ekran yine aynı Elegance ekranı mı acaba? Ne dersiniz dostlar? Scirocco'mu sattım biraz da uygun seyahat etmek istiyorum. Leon 1.2 DSG ya da Civic düşünüyorum. Sizler ne dersiniz?

    Bu arada göçük ile ilgili bayiyle görüştüm, Ekim 2017 sonrası üretilen hiç bir araçta böyle bir problem olmadığını belirtti. Alırım araçta göçük olur ben seni bilirim seni yakarım dedim ama olmayacağını söyledi arkadaş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 5 Ağustos 2018; 1:13:0 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wadjet

    Elegance LPG Otomatik Sedan Civic için 114 bin tl teklif aldım. Navigasyon varmış araçta bir de. Ekran yine aynı Elegance ekranı mı acaba? Ne dersiniz dostlar? Scirocco'mu sattım biraz da uygun seyahat etmek istiyorum. Leon 1.2 DSG ya da Civic düşünüyorum. Sizler ne dersiniz?

    Bu arada göçük ile ilgili bayiyle görüştüm, Ekim 2017 sonrası üretilen hiç bir araçta böyle bir problem olmadığını belirtti. Alırım araçta göçük olur ben seni bilirim seni yakarım dedim ama olmayacağını söyledi arkadaş.
    Pisman olmamak icin bence executive almalisin, bos araba pismanlik oluyor kendimden biliyorum soguyorum arabadan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • takip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

    Yüzde 80 göçük var diyen birini aklı başında kimse ciddiye almaz, kusura da bakma. Ben nasıl ciddiye alayım seni!

    Honda satış temsilcisi bana sayı verdi, 690 tane araçta çıkmış bu gamze, toplam satılan 27 bin araç var, yüzde 2-3 yapar. Sen gelmiş yüzde 80 diyorsun. Grup kurulmuş binlerce kişi üye olmuş, bunlar ciddi işler değil. Ben o adamı daha güvenilir buluyorum şahsen.

    Nasıl alıyorsunuz diyorsun bir de. Sana mı kaldı akıl vermek alanlara. Sen kimsin ki? Alacaksan al, almıyorsan alma git beğendiğin güvendiğin aracı al. Burada yüzde 80 göçük var demen ne işe yarar?



    Ben sordum alırken, göçük olursa gel sorunu gideririz dediler. Motoru bozmuyor, güvenliği düşürmüyor, sorun etmiyorum o zaman. Bence sıkıntı yok.

    Alıntıları Göster
    Honda satış temsilcisine inanacak temiz kalpli bir insan sonunda bulduk ;) aynı temsilciler altı ay evvel öyle bir sorun yok demiyormuydu ???

    Komik olmayın lütfen 🙏🏻

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Nav varsa elegance ekranı değildir. Ya Executivede bulunan Honda GO ya da diğer multimedia ürünlerindendir. Serviste 2000 - 5000 TL arasında taktırabiliyorsun.
    Temmuz 2017 çıkışlı 20600km küsürlü aracımda hala göçük yok...
  • trancenden kullanıcısına yanıt
    Bu gocuk olayi nasil oluyor neresine bakmaliyim aracimin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leon6325 L kullanıcısına yanıt
    C sütunu dedikleri yerden. Aşağıdaki videodan 1:32'den itibaren gösteriyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=vPpMH4Cr4Ys
  • ilk çıkınlarda sorun olduğunu gördükleri için bir süre sonra imalat prosüdürünü değiştirip düzelmişlerdir.Emin olun.Bende at dizel var 1000 kmde şuan.bır sıkıntı yok ama 120 yi geçince kaportanın sol uc tarafı biraz sallanıyor hatta baya sallanıyor dedikleri gibi belki makyajlı kasada oda düzeltilir.




  • xendaba kullanıcısına yanıt
    Alıntı yapmış bloklu okunmuyor.

    İnanma falan bahsi geçmiş sanırım. Yüzde 80 göçük var bu Civicte diyene inanmak gibi bir saçmalık yapacağıma satış temsilcisi daha mantıklı konuşuyor derim. Bu düşüncemi halen savunuyorum. Yüzde sekseni göçen bir model varsa siz gidin ona inanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam,
    Bu haftasonu itibari ile RS ile İstanbul-Marmaris yapıp dönmüş bulunmaktayım. Bu yolculuk sırasında dikkatimi çeken bir kaç detayı paylaşmak isterim:

    - Hatırlarsanız aracımın 215/50-17" olan lastik ölçüsünü HB'lerde olduğu gibi 235/45-17" e çevirmiştim. Açık konuşmam gerekirse bu araca belki de en büyük iyiliği yapmışım. Araç bildiğiniz yola yapışıyor ve fazlasıyla tatmin etti beni. HB aracı olanlar daha rahat anlayacaktır beni.
    - Aracımın tüketimi hakkında dönem dönem serzenişlerimi hatırlarsınız. İstanbul içi 11-12 litre civarında dolaşıyor diye sık sık küfür ederdim. Ancak uzun yolda şunu gördüm, 110-120 bandında sakin kullanımla araç 150-160 kilometre boyunca 5,4 litre ortalama yaktı (Klima açık, araç içi 2 kişi ve bagajda 3 bavul). Bu kadar düşük tüketim kesinlikle beklemiyordum. Basarak (140~180) kullanımda ise sürüşü 8,8 ortalama ile tamamladı. Özetle bu meret dur kalk trafikte çok içiyor, uzun yolda bildiğin kokluyormuş.
    - Aracın uzun yol konforu çok başarılı. Bunda Bridgestone gibi beton misali lastikleri değiştirmiş olmamında katkısı vardır elbet ancak genel olarak araçtan büyük keyif aldım.
    - Aracın çekişi (Marmaris'e gelmeden önce 8 km boyunca aşırı keskin virajlı dağ yolunu bilenler bilir) özellikle ayrıca tatmin etti. Rampalarda veya düzlükte sert kalkışlarda özellikle aracın toparlaması oldukça başarılı.
    - İstanbul'a döndüğümde aracı bu kadar zorladıktan sonra özelliklede sert virajlarda limitlerde yüklenmiş olmama yani şasiye yüklenmiş olmama rağmen araçtan indiğimde aracımın C sütununda hala göçük olmaması keyfimi iyice yerine getirdi.
    Nazar değmesin ama her sene araç değiştiren bir sürücü olarak bu aracı en az 5 sene kullanırım psikolojisindeyim şu an.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERG81 -- 6 Ağustos 2018; 16:48:53 >




  • ERG81 E kullanıcısına yanıt
    Ben de Antalya tarafından geliyorum Marmarise

    Ortalama tüketim şu anda 6.5 litre

    Bir de aracın deposu küçük

    Sürekli benzinl8ge girince de çok mi yakıyorum diye düşünüyorsunuz

    Ancak bu günler geçici

    Dolar 5.28 oldu

    Yakında akaryakıta zammı koyarlar

    Arabalar ne yapsın dostum benzinin litresi 10 liraya gidiyor

    Yazık bu millete

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allizzwell27 A kullanıcısına yanıt
    Seni sürekli birisi mi şikayet ediyor, bir varsın bir yoksun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhann_75 G kullanıcısına yanıt
    Bazılarına fena batıyorum ondandır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhann_75 G kullanıcısına yanıt
    tanidigi var yonetimde

    surekli 4 gun terlik izni aliyor :)
  • Arkadaşlar selamlar iki tane sorum olacak.Öncelikle hatchback kasa kullanıcısıyım 1.5 182 olanlardan.


    1- Araç park yerindeyken biri anahtar takıp çizmiş sürücü kapısından 3 santime yakın ve biraz da derin astara kadar gelmiş... Olay olduktan sonra 1000 bakımı gelmişti aracın servise götürdüm orda rötuş boyası sürmüş arkadaşlar sağolsun.Ben sonra aracı mini onarım yapan yere götürdüğümde bana bu renge lokal boya olmayacağını ve o çizik için tüm kapının boyanması gerektiğini söylediler.(Bu arada aracın rengi siyah , kristal inci siyahı diye geçen renkten) Şimdi bu siyah boyaya rötuş yapılamıyor mu ? Çiziği görmek sinirlerimi bozuyor çünkü.Acaba yapmak mı istemediler diye düşünüyorum boyayı hazırlamak zor olabilir diye ama hasar tespiti yapan arkadaşlık bir durum da yok emin olamadım lokal boya oluyor mu bu renkte bilgilendirirseniz sevinirim

    2- Aracın sürücü kapısnın iç panel kısmında bir oynama mevcut yani kapıyı çektiğimiz yerde mi yoksa ayna ve cam kumandalarının olduğu kısımda mı tam tespit edemedim ama zaten birleşik gibi parça.Acaba halledilebilecek bir sorun mudur serviste ? Çünkü o kısmı sert de çekmiyorum veya başka bir etki olmadı.Bir tık sesi geliyor kapıyı kapatmak için çekince.Elimle biraz oynatmaya çalıştım biraz oynuyor gibi geldi bana.Acaba serviste halledilebilir mi veya yaşayan var mıdır ?


    Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşşekürler yardımcı olursanız sevinirim zira aracımı çok seviyorum her kusurunda benim canım acıyor




  • Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Benimkide bordo kristalli olandan. Aracıma vurup kaçmışlardı sol arka çamurluğa. Servise götürdüm lokal boya olacak dediler ama sırf hasarlı yer boyanmıyor. Çamurluğun tamamı boyanmalı yoksa renk farkı oluşur demişlerdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trancenden kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam böyle servet düşmanları yaşıyor işte.Hocam küçük bir şey kapının düzeyiyle karşılaştırınca ama bir de mini onarımda boyatacağım için onlarda boya tutturma sorunu olabilir diye düşünüyorum.Bütün kapıyı da boyalı olarak göstermek istemiyorum açıkçası ikinci elde sorun olacak



    Peki kapı paneliyle ilgili bilginiz var mi ? Acaba vidayla alakalı bir şey mi desem dışarda vida da göremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk sanayiye götürmüştüm aracı. 450 TL'ye olur demişlerdi. Boyayı tutturabilecek misin dediğimde mırın kırın ettiler. Ben de servise götürdüm 500TL dedi. Arada 50TL fark var. Yemişim sanayiyi :)
    Çok derin değilse pasta cila yap çok belli olmaz. İleride yaptırırsın. Ama illa lokal boyaysa bütün kapı boyanır hocam renk farkı yüzünden.

    Kapı için bir şey diyemeyeceğim ben de problem yok. Mini onarım yapacak yere sor anlarlar muhtemelen. Fabrika çıkışlı öyledir belki, benim aracında fabrika çıkışlı silecekler sorunlu. Kafasına göre takılıyor bazen.
  • Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.

    Arkadaşımda siyah renk astra var. onun da arka kapısında çizik vardı. lokal boya yaptırmak istedi ama onunkini de yapmadılar. siyah renklerde ton farkı çok belli olduğu için komple kapıyı boyamamız lazım demişlerdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonklavyebükücü

    Arkadaşlar selamlar iki tane sorum olacak.Öncelikle hatchback kasa kullanıcısıyım 1.5 182 olanlardan.


    1- Araç park yerindeyken biri anahtar takıp çizmiş sürücü kapısından 3 santime yakın ve biraz da derin astara kadar gelmiş... Olay olduktan sonra 1000 bakımı gelmişti aracın servise götürdüm orda rötuş boyası sürmüş arkadaşlar sağolsun.Ben sonra aracı mini onarım yapan yere götürdüğümde bana bu renge lokal boya olmayacağını ve o çizik için tüm kapının boyanması gerektiğini söylediler.(Bu arada aracın rengi siyah , kristal inci siyahı diye geçen renkten) Şimdi bu siyah boyaya rötuş yapılamıyor mu ? Çiziği görmek sinirlerimi bozuyor çünkü.Acaba yapmak mı istemediler diye düşünüyorum boyayı hazırlamak zor olabilir diye ama hasar tespiti yapan arkadaşlık bir durum da yok emin olamadım lokal boya oluyor mu bu renkte bilgilendirirseniz sevinirim

    2- Aracın sürücü kapısnın iç panel kısmında bir oynama mevcut yani kapıyı çektiğimiz yerde mi yoksa ayna ve cam kumandalarının olduğu kısımda mı tam tespit edemedim ama zaten birleşik gibi parça.Acaba halledilebilecek bir sorun mudur serviste ? Çünkü o kısmı sert de çekmiyorum veya başka bir etki olmadı.Bir tık sesi geliyor kapıyı kapatmak için çekince.Elimle biraz oynatmaya çalıştım biraz oynuyor gibi geldi bana.Acaba serviste halledilebilir mi veya yaşayan var mıdır ?


    Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşşekürler yardımcı olursanız sevinirim zira aracımı çok seviyorum her kusurunda benim canım acıyor
    1- Kaskoların anlaşmalı olduğu yere götürürsen arabayı komple boyarlar "abe bu araba tamir olmaz boyanması lazım" derler... PM atarsan sana İstanbul'da eski arabamı götürdüğüm yeri söylerim. Gidip gösterirsin en azından fikir alırsın.
    2- Aynı sorun bende de vardı. Kapı kolundan tutup itince tık tık diye ses geliyordu. 1000 bakımda hallettiler, kapı içine yalıtım yapıyorlar serviste. Araçta bu tarz trim sıkıntıları var ne yazık ki




  • 
Sayfa: önceki 15871588158915901591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.