Şimdi Ara

Renault grubunda L423 nedir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
42.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aranıza yeni katıldım hepinize selamlar..
    Bugün 1994 model Renault 9 Broadway orta kasalı bi arabanın pazarlığı bitirdim ( ön iki cam otomatik merkezi Kilit gte jantlı) kısmetse pazartesi devrini alacağım . Ama çözemedim bi konu var ruhsat L 423 yazıyor. Ruhsat Broadway diye bir ibare yok. Akşamdan beri araştırıyorum Broadway ı fairwayi spring birbiriyle Çarpıştırıcısı bu L423 olayını çözemedim. Öğrendiğim tek şey bu marka modelinin çok fazla çeşidinin olması :)
    Bu arabadan anlayan bi arkadaş bana bu L423 ün ne olduğu bu arabanın Broadway dan varsa farkının ne olduğunu açıklayabilir mi?
    Şimdiden sağolun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba,
    Bahsetmiş olduğunuz kod renault firmasının renault 9lar için belirlemiş olduğu araç tipi kodudur. L423, Renault 9 GTL, GTC, C2J motora sahip Spring ve Broadway için kullanılan firma içi bir kodlamadır. Yani L423, Broadway demektir. L423ün tam anlamı binek karoserli, C2J tipi motora sahip Renault 9`dur. Mesela arabanız C2J kodlu 1400cc motorlu Broadway değilde C2L Kodlu 1600cc motorlu Renault 9 Fairway olsaydı o zaman ruhsatınızda L42T yazacaktı.
  • Çok Sağolun hocam. Aracın satışını aldım. Trafikten ruhsatın gelmesini bekliyorum. Belki L 423 Ün yanına bide brodvay yazarlar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi gunler broadway diye aldigim arabanın ruhsatında L422 yaziyor bu sprringmi broadwaymı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.