Şimdi Ara

Samsung 48JU6570 122 Ekran 4K UHD Smart LED TV (Curved) ALINIR MI ? YARDIM LÜTFEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
10
Favori
23.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://youtu.be/fhr1RnD_31Q
    Arkadaslar curved tv incelemesi tüm akla gelenleri yanit veriyor izleyelim. 48j6370

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlarca model marka arasında o mu bu mu şu mu derken eeh yeter deyip Teknosa dan 2890 a 9 taksit olarak aldım perşembe gelecek genel kullanıcı olarak birkaç yorum yaparım ben de artık.nette çok fazla yorum yok bu tv hakkında ama üzeceğini düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın :)
  • televizyon geldi kuruldu birkac gündür izliyorum. görüntü mükemmel kanal geçişleri hızlı neredeyse bilgisayar gibi nette hizlica gezip birseyler okuyup izlenebiliyor. curve olayi karsisinda otururken uhd yayınlar haric pek belli etmiyor ama yandan filan izleyenler icin de aynı karsısında gibi izleniyor. akıllı kumanda çıkıyor ve cok hassas. ben teknosada incelerken daha berbat gelmişti kumandası. bir sorusu olan varsa bakar cevaplarım.
  • Merhaba, bende bu tv alma arefesindeyim. Yalnız ileride 3d lazım olur mu diye çok düşünüyorum. Birde minimum 2mt maksimum 4mt, ortalama 3mt izleme mesafem olacak. 48 yada 55 inç arasında çok gidip geliyorum. Siz 48 izlediğinizde daha büyük olsun demiş miydiniz yoksa 48 inç yeterli midir?
    Teşekkürler
  • Arkadaşlar bu tv de seyrettiginiz maç izlenimlerini anlatabilir misiniz? Ekranda kare kare olma takilma, yavaslama da vertical banding olayi var mı? Lg 4k tvlerde bu sorunlar var o yuzden onlardan sogudum.
    Tesekkurler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende alıcam bu tv yi kısa süre içinde fakat maç izlerken dedikleri gibi sıkıntı oluyor mu? Kullanan arkadaslar bi yardımcı olsa bize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir televizyon araştırıyorum. Bu tv dikkatimi çeken televizyonlardan birisi. 48ju7500'e göre 3D özelliği yok, onu çok dert etmiyorum. Benim için önemli olan iki özellik var, birisi clearmotion, birisi de gerçek ekran yenileme hızı. 48ju7500'ün yenileme hızı 100hz, celarmotion var. Bu televizyon hakkında bilgi almak için müşteri hizmetlerini aradım. Adamlar teknik olarak çok bilgiye sahip değiller. Gerçek ekran yenileme hızını bilmediklerini, genel merkeze bu bilgiyi iletmediklerini söylediler. Müşteri olarak bilmeye hakkım var dedim, bir şey diyemediler. J serilerinde bu bilgi paylaşılmıyormuş, duyduklarınız da doğru değildir dedi. Bu televizyonun gerçek yenileme hızı ile clearmotion özelliğini net öğrenemeden almak da istemiyorum. Televizyon işi hakikaten zor iş.
  • Lg 49uf8507 alın derim.ips panel olmasi gerçek 4k 3d ve özellikleri olarak güzel tv pişman olmassin iz bende alacağım.40 48 55 ju serileri de çok güzel kristal panel kullanıyor samsung gerçek 4k bu serilerde sasmayin lg 43uf7787 de güzel cihaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung UE-48JU6570 bu tv bugünlerde havale fiyatı digital.com da 1714TL arkadaslar kullananlardan memnun kalmayan var mı? Bir kac gün icinde alacağım. Bi arkadaş harddiskten film açmaya calışınca hata veriyor falan dedi ama. Bu tür sıkıntı yaşayan varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar ,

    Bende bu tv yi almayı düşünüyorum. Samsung mağazasında ürün daha ucuz görünüyor. Fiyatı yılbaşına kadar biraz daha düşermiş.

    3D olmaması benim için önemli değil. Sonuçta salonumuzda 3D bir samsung var ama ne kadar 3D film izledik diye sorsanız ,bir elin 5 parmağını geçmez. O yüzden 3D bana göre, sadece fiyatı yükselten ve gereksiz bir özellik.

    Alıp kullanan arkadaşar memnun mu ? PS4 için alıcam bu tv yi. Bu tv üzerinden PS4 kullananlar yorum yapabilir mi ?

    Teşekkürler...
  • Alan arkadasa sorum memnun kaldınız mı ?
  • Samsung 48ju6570 mi lg 49uf8507 mi? Kilit soru bu sanırsam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım kullanıyorum sorularınızı özelden yazın elimden geldiğince cevap veriyorum. Tv genel olarak iyi bundan iyisi 1000 daha verirseniz 7500 serisi ben de 3d yi gereksiz bulduğum için bunda karar kıldım. Lg neden almadım çünkü o kadar özellik konulup fiyatının düşük olması 5 kavanoz bal 100 lira gibi geldi. Ki onda da beklediğim gibi smart da kasma kanal geçişleri ve hızlı görüntüde karelenme gibi sorunlar varmış. Bu tvde tek sorun kayan yazılarda titreme idi o da son gelen güncelleme ile bitti. Yazılımsal Hertz yüksek olsa da pek bi manası yok sanırım. Ben de gerçek hızını öğrenmek istediğimde 100 diyen oldu 50 diyen oldu 60 diyen oldu. Smart özelliği on numara çalışıyor kumanda çok işlevsel her sitedeki videolar sorunsuz oynuyor harici diskte tüm film ve videolar sorunsuz çalışıyor donma kasma 0. Görüntü ortalama kullanıcı için iyi. Ha çok iyi mi değil ju 8000 serisini gördükten sonra. Adam 7 8 bine tv almış şu sorun bu sorun diye yazıyor. Mutlu olmak isteyeni mutlu ediyor tv. Samsung telefonlarla sorunsuz entegre oluyor. Telefon ekranını tvde kullanıyorum. Youtube da 4k videolar sorunsuz izleniyor. Vs vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: apathetic

    Aldım kullanıyorum sorularınızı özelden yazın elimden geldiğince cevap veriyorum. Tv genel olarak iyi bundan iyisi 1000 daha verirseniz 7500 serisi ben de 3d yi gereksiz bulduğum için bunda karar kıldım. Lg neden almadım çünkü o kadar özellik konulup fiyatının düşük olması 5 kavanoz bal 100 lira gibi geldi. Ki onda da beklediğim gibi smart da kasma kanal geçişleri ve hızlı görüntüde karelenme gibi sorunlar varmış. Bu tvde tek sorun kayan yazılarda titreme idi o da son gelen güncelleme ile bitti. Yazılımsal Hertz yüksek olsa da pek bi manası yok sanırım. Ben de gerçek hızını öğrenmek istediğimde 100 diyen oldu 50 diyen oldu 60 diyen oldu. Smart özelliği on numara çalışıyor kumanda çok işlevsel her sitedeki videolar sorunsuz oynuyor harici diskte tüm film ve videolar sorunsuz çalışıyor donma kasma 0. Görüntü ortalama kullanıcı için iyi. Ha çok iyi mi değil ju 8000 serisini gördükten sonra. Adam 7 8 bine tv almış şu sorun bu sorun diye yazıyor. Mutlu olmak isteyeni mutlu ediyor tv. Samsung telefonlarla sorunsuz entegre oluyor. Telefon ekranını tvde kullanıyorum. Youtube da 4k videolar sorunsuz izleniyor. Vs vs

    hayırlı olsun yorumunuzun üzerinden 1 ay daha zaman geçmiş memnuniyetiniz devam ediyor mu?

    bende almayı düşünüyorum. trt 4k sorunsuz izleniyor mu?




  • Aynen memnunuz hocam oldukça trt 4k sorunsuz yeni programlarla ve maçlarla devam ediyor. Kasma donma hala yok. Kanallarda sıkıntı yok çoğu hd ye geçti zaten ama trt kanalları hariç pek izlemiyorum tv. Film belgesel için kullanıyorum çok memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apathetic

    Aynen memnunuz hocam oldukça trt 4k sorunsuz yeni programlarla ve maçlarla devam ediyor. Kasma donma hala yok. Kanallarda sıkıntı yok çoğu hd ye geçti zaten ama trt kanalları hariç pek izlemiyorum tv. Film belgesel için kullanıyorum çok memnunum

    çok sağolun cevabınız için

    ju6610 ile ju6570 arasında kaldım. kağıt üzerinde 2 tv de aynı özelliklere sahip gibi gözüküyor. Fakat teknoloji mağazasında aynı demo oynarken 6610 daha iyi gibi geldi. Demo oynadığı için ayarları farklı değildir diye düşünüyorum.

    Siz 6610 için ne düşünüyorsunuz. ? 6570 in fiyatı daha uygun aynı tv ise 6570 daha mantıklı bir tercih


    ju6570 modelini kullanan birisi olarak

    TRT4k çalışıyor dediniz. Sayenizde bu durum kafamda netleşmiş oldu.

    youtube da yada tarayıcı üzerinden video izleme deneyiminiz nasıl? Youtube uygulamasında kalite ayarı var mı?

    bir de siz daha önceden aldığınız için ne kadara aldığınızı merak ediyorum. Malum kasım gibi fiyatlar arttı

    şimdiden çok teşekkürler.




  • 6610 sadece beyaz renk diye biliyorum fark yok aralarında. Youtube 4k videoları sorunsuz oynatıyor. Web tarayıcı aynı tablet gibi tek artısı video sitelerinde sorunsuz videolar izleniyor filmler izleniyor. Film sitelerinden hd full HD filmler izleniyor rahatlıkla. Ayrıca 4k videolar olan samsung uhd gate diye bi program var digiturk ile birlikte bir yapım sanırım. Harici diskteki her filmi müziği sorunsuz oynattı bende lg blueray oynatıcı vardı kenara attım onu hiç kullanmıyorum. Her konuda memnun eder farkı vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Yakında diğer kanallar da geçer 4k ya zaten. Trt bile başlı başına yetiyor diğer hd kanatlarıyla beraber. İlk günler trt 4k da fazla program yoktu hatta sadece tanıtım filan oluyordu sadece şimdi yüzde yüz oto teknoloji programı filan hep başladı. Arada maçları canlı veriyor.
    Bu arada o gördüğün görüntülere takılma adamlar kiminin kalibrasyonunu tam yapıyor kimi geldiği gibi duruyor. Hangisinin satılmasını isterse onu daha iyi gösterirler. Ben ilk gün çok beğenmedim sonra renk kalibrasyon filan derken tv oturdu. Ona takılma fazla hepsi aynı ayarda değil tv lerin emin olabilirsin. Ben teknosadan 2890 A 9 taksit aldım heryerde 3200 3300 arası idi ben alırken. O güne özel indirim vardı aldım direkt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apathetic -- 30 Aralık 2015; 21:33:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: apathetic


    ereyon firması n11 üzerinden de satış yapıyor. Dün gece 5 adet ürün için fiyatını 2899 TL ye düşürdüler.

    n11 3000/200 TL kuponu verdi 100 TL lik başka ürün daha sepete daha ekleyip 3000 e tamamladım. 200 TL kupon düşünce 2800 TL ye 9 taksitle aldım.

    Sizin yorumlarınıza güvenerek aldım. Ürün gelsin bakalım inceleyip bende yorumlarımı yazarım.

    Bu arada n11 den 15 TL ye normal kumanda da aldım. Akıllı kumanda belki zor olur diye.
  • Hayırlı olsun güle güle kullan hocam. Gelince pm at sana kendi yaptığım kalibrasyon ayarlarını vereyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.