Şimdi Ara

Polo 2013 6r kasa için double din teyp önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Bir süredir aracıma double din teyp bakıyorum. Seçenekler karşısında gerçekten kararsız kaldım. Navitech, necvoz markaların araç için tam uyumlu modelleri olmasına karşın herkes bu ürünlerin kalitesinden şikayetçi. Orjinal ürün ya da kaliteli markalarında fiyatları oldukça uçuk geliyor.

    Aracım için fiyat performans ürünü arıyorum. nette Pioneer AVH-X2600BT Navigasyonlu Double Oto Teyp karar kıldım sayılır. indirimle beraber 1100tl gibi bir fiyat çıkıyor.
    Bu modelide araştırdığımda aynı kodlu teylerin bazılarında navigasyon için ekstra bir aparat takıldığını gördüm. yaklaşık 300 dolarlık bir fiyatı var. satıcıyla konuşup navigasyonu sorduğumda bütün özellikler var gibi bir cevap aldım emin olamadım.

    Bu ürün kullanan var mıdır?

    Ayrıca yine teyp çerçevelerine baktığımda vw için pioonerın özel çervelerinin olduğunu farkettim 220 tl gibi bir ücreti var. standart vw double din çerçevelerle bu teyp uyar mı acaba?

    Yine son olarak bu teybe arka park kamerası taktırmak istiyorum önerileriniz nedir.
    kamera olarak (http://www.ebay.com/itm/Volkswagen-Rear-Badge-View-Camera-VW-emblem-Badge-camera-VW-flip-camera-RVC-CAM-/170973979716?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27ced7e444) amblem kameraları düşünüyorum.







  • Kendi konumu hortlatayım. Araca zenec 2011-d taktırdım genel olarak memnunum ancak kafamda yine sorular belirdi. polo 2013 bmlerde yol bilgisayarı mfd+ mı bilgisi olan var mı? Teypten gelen navigasyon komutlarının ekranda belirmesi gerekmiyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.