Şimdi Ara

araba konusunda yeniyim(ses sistemi hakkında yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese iyi günler açıkcası ben arabadan pek anlamam sürmek dışında 1999 model bir araç aldım opel vectra öğrenci olduğum için f/p yani uygun ses sistemi istiyorum arkadaşım saolsun 1 parçasını hediye almış ama geri kalanını uygun yoldan nasıl tamamlarım sizlerden yardım bekliyorum öyle ahım şahım bir beklentim yok hani az önce konulara baktım çok çok yüksek fiyatlar verenler vs var 2. el bile olur belki
    arkadaşımın aldığı bu
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-oto-hoparlor-13-cm-180-waat-hoparlor-mc-audio-186431495/detay/

    13 cm lik olanı







  • Bu hoparlörleri arkadaşına geri ver. Gerçekten işini görmezler. Herkesin tesisatı olacak diye birşey yok ama bu kadar ucuz ürünle de müzik dinlenmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SabitSalınım

    Bu hoparlörleri arkadaşına geri ver. Gerçekten işini görmezler. Herkesin tesisatı olacak diye birşey yok ama bu kadar ucuz ürünle de müzik dinlenmez.

    peki adamda bunun setide varmış onu almıyayım mı ? 2. el tavsiye eder misiniz mesela ve nerede bulabilirim?
    araba konusunda çok yeniyim hiç anlamam açıkcası bunlarıda hani arabada ses olsun diye almış 3 arkadaş seti almış aslında herkes 30 tl verip 10-13-16 cmlik ama daha taktırmadım bile bilmiyorum yani sizce ne yapabiliriz çok bütçem yok f/p ne önerirsiniz 2. el de olur sorun değil. veya sizce arabanın içinde ses olsun diye alınır mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.