Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1186. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.246
Cevap
150
Favori
1.217.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11841185118611871188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Club Brugge, Sinan Bolat'ı 1 yıllığına kiraladığını açıkladı.

    Podolski: "Burak ile sorunum yok. Antrenman maçını kaybettiğim için sinirlendim. Basının saçmalıklarını dinlemeyin"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeiLBresT

    beyler bu yeni formalarda 4.yildiz niye ustte hepsi yan yana olsa daha iyi olmazmiymis sanki sonradan konmus gibi duruyo pek orjinal durmuyo

    Çünkü 4. Yıldızı ilk takan biziz, nispet yapmak, yıldızı az olanların kör gözüne sokmak için, kıskançlıktan, hasetten çatlayıp patlasınlar diye onu yukarı ayrı olarak yerleştirdik.

    Bence iyide yapmışız ki Fenerliler devamlı bizim yıldızımızı konuşuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar satılmış basının haberlerine itibar etmeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maviyıldızınoğlu

    Harika formalar harika oyuncular yonetim mükemmel çalışıyor hakkını vermek lazım. Secemiyorum valla. Sabrinin mi formasını alsam Hamitin mi? Umutta olabilir.basimizi donderdiler valla uuuuuu.

    Ben bir adet birlo bir adet jpk bide gelirse ömer niyazi almayı düşünüyorum lütfen gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertua35_35

    Formalar store'lara gitmiş midir ? Birde yakından bakmak lazım.

    Konya m1tepedeki storea sali gunu sordum, cuma veya pazartesi gelecek dedi. Diger illeri bilemicem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen seneki forma daha güzel geliyor gözüme light crimson forma çıksın onada bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultralisan

    Alman tigeri çok hırslı beyler maçı kaybettiği için sinirlenmiş. Başka bişey yokmuş.

    Adam prof parasini aliyor antremanda bile kazanmak icin oynuyor bide bizim kazma buraga bak lay lay lom oynuyor adam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyecan uyandıracak transfer haberleri yerine takıma katkı sağlayacak transferleri bekliyorum. Maçların başlayacak olmasının heyecanı daha fazla bende :)
  • Beyler herkes sabahtan beri yıldızın yeri için yönetime sövüyo da bu formalar Ünal Aysal ya da Duygun Yarsuvat döneminde tasarlanmadı mı? Şimdiki yönetim ne yapsın? Adamlar 2 ay kala neyi değiştirebilirler? Tamam transfer konusunda hepimiz çok sinirliyiz de bu konuda suçsuzlar bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ael

    Gerçekten bazı olayları hayretle karşılıyorum.

    Sabri denen futbolcu, ne orta yapmayı ne defans yapmayı bilir. Yaptığı ortaların rezilliği öyle bir çapa geldi ki Türkiye'nin en büyük telekomünikasyon firmalarından biri ile bu beceriksizliği üzerine reklam yaptı. Resmen "böyle orta yapıyorum, hala da GS'deyim birde reklamdan parayı kırıyorum" dedi. Üstüne 32 yaşında ve inanılmaz bir zam oranı aldı.

    Ayrıca evlat ise Sabri, vefalı bir evlat gibi ailesinin (GS) parası yoksa ben eski rakama da tamamım yeter ki sevdiğim kulüpte kalayım der. Siz "oğlum para yok" diyen babanızdan %100 harçlık zammı isteyerek mi vefalı oluyorsunuz?

    Üstüne Celta Vigo maçında da görüldüğü üzere ne oynadığı belli olmayan, kritik yerlerde top kaptıran, GS'nin çapının yakınından dahi geçmeyen bir adam olan Jem Karaca alındı.

    Üstüne kan emiciler gönderilmedi ve sözleşmesiz alınabilecek bizim kadrodaki adamlardan çok daha iyi olan bir sürü oyuncu kaçırıldı.

    Her şeyi geçtim felaket bir reklam kampanyası ile formalar aylar sonra çıktı, 100.000 kişi alacaksa şimdi 25.000 kişi alacak.

    Buradaki yanlışlar tartışılmaz bile hala millet eksiliyor bende bunu anlamıyorum. Yani bu yukarıdaki yanlışları belirtenler GS'nin iyiliğini istemiyor mu? Bunu belirtenleri eksileyen ya başka takımlıdır yada yönetimdekilerin akrabasıdır.

    Ayrıca formana sponsor istiyorsan;

    1.Ligin kaliteli olacak ki Barca veya Real olmasan bile kolayca sponsor bulabileceksin
    2.Ligin kaliteli değil ama Avrupa'da gelen gidenden 4 yemeyip "G4l4t4s4r4y" esprilerine konu olmayacaksın
    3.Ligin kötü ve Avrupa'da 4'lük olduysan da transfer bombaları patlatıp bir anda rüzgarı kendi tarafına çekeceksin. (Ibra'nın PSG'nin popülerliğine katkısını bir düşünün)
    4.Büyük firmaların patronları fanatik GS'li olacak (Koç - BJK (Beko)).

    Bunların hiçbirini yapma sonra efem neden bu saniye ye kadar sponsor çıkmadı.

    Herkes lafta GS'li. GS adasında bir dükkan boşaldı desen tüm liseliler sabahtan sıraya girer oraya dükkan açıp kanını emmek için milletin, 3 kuruş verinde Maxi Pereira'yı alalım deseniz kimse oralı değil.

    Ünal Aysal'a tam başarılı olamadı ama en azından dediği yol en doğru yoldu. kurumsallaşma olmadan bakkal dükkanı gibi yönetilirse bu takım gerçek potansiyeline asla ulaşamayacak.

    Gercekten sabri ve jem paulun su an icin oynayabilecegi en ust duzey kulupler kasimpasa ya da basaksehir, ama biz bua adamlarin ikisine 2.5milyon€ dan fazla para veriyoruz takimin maddi durumu kotu diyosan bu parayi iki tane cope harcayacagina bir tane saglam adama harcardin paran bosa gitmezdi. aysalin gelisiyle bam 3lusunden kurtulduk sabri yedege cekildi takimda ki capsiz oyuncular birer birer kizaga cekilirken bi anda bu capsizlar yeniden dolusmaya basladi bildigin eski mahalle bakkali kafali gunlere donuyoruz bu beyinsizler yuzunden bi buyuyemedik gitti be bunlarin devre arasi girmeden taraftarlarca gitmesini saglayip ne yapip edip aysali tekrar basa getirmemiz lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lj.23


    quote:

    Orijinalden alıntı: enda86

    quote:

    Orijinalden alıntı: Lj.23


    quote:

    Orijinalden alıntı: tlhGS


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nef'i

    Beyler abartınız yalnız kendinizi transfer olacak diye inandırıyorsunuz sonra olmayınca yönetime sallıyorsunuz.

    Forma tanıtımı için geri sayım yapmalarındaki mantığı açıklar mısın? Her sene olan bir şey için neden geri sayım yapıp taraftarı beklenti içine sokuyorlar?

    4 yıldızlı forma her sene çıkmıyor hocam. Bu geri sayımın sebebi bence 4 yıldız. Fener medyasının oyunlariyla zaten taraftarı yönetime kusturduler. Fener 2 yıldız oyuncu aldı, gündeme oturdular. Galatasaray'ın 4.yildizi hic konusulmuyor. Fenerbahce 4.yildizi alsaydi yeni sezon baslayana kadar 4.yildiz ve sampiyonluk kutlamasi yaparlardi ve asla gundemden dusmezdi. Galatasaray bunu iyi yonetemedi 4.yildzi degil olmasi ihtimali olmayan utopik transferler konusuluyor. Bu geri sayim 4.yildizli formaya, 4 yildiza dikkat cekmek icin yapildi diye dusunuyorum.

    GS storeları bi fenerium gibi yönetilmiyo düşüncesindeyim.Bir fenerbahçeli olarak kısmen katılıyorum kısmen katılmıyorum bu yoruma. Eet fenerbahçe medyasıyla bence çok daha fazla haberi yapılırdı ama dillerden düşmeyen bi duruma da getirmezdik sadece GS li arkadaşlarımızı kızdırmaya çalışırdık biraz. Bence çok önemli bi durum değil yani hem GS hem FB lig deil artık hedefleri avrupa. Beni senelerdir ligde aldığımız şampiyonluklar kesmiyo çünkü zaten ya GS ya biz oluyoruz arada da BJK. Elbette çok seviniyo şampiyon takımın tarafdarı ama Avrupa da başarı olmayacaksa hep aramızda kalıyo. İstiyoruz ki kalmasın gidelim Ş.liginde yarı final oynayalım ya da her sene oraları zorlayalım. Grupdan çıkamadık mı UEFA ya gidelim oralarda finali zorlayalım. Ben A.Kocaman zamanı evimde hergün sanki FB maçı izliyomuşum gibi hissediyodum o sene 60 cıvarı maç oynamıştık. Ülke futbolu için bu şart ve kaldı ki GS de FB de BJK de o kadar müsait o kadar hak ediyolar ki bu başarıları yani hakkaten çok büyük kulüpler milyonlarca tarafdarları tesisleri stadları herşeyleriyle orda olmayı hak eden camialar. Eurolig deki final-four oynamamızdan bile inanılmaz keyif aldım ve gururlandım ben. Yani bu kapasite fazlsı ile mevcut 3 büyük kulübümüzde de sadece planlı ve programlı yönetilmemiz lazım. Biz A.yıldırım ı seviyoruz çünkü kazandırdığı tesisler ve amatör branşlardaki yatırımları ülkede çığır açtı. bilmiyorum belki takip etmiyosunuzdur senelerdir bayan basketbolda şampiyon oluyoduk ve final-fourlara kalıyoduk avrupa da. GS yönetimi buna cevap verebılmek adına yatırım yapıp seneler sonra ilk şampiyonluklarını aldılar ve avrupa da da final four finalinde bizi yenip euroligi aldılar. Keza erkek basketbolda da durum aynı bayan voleybol da da. Fenerbahçe yatırım ı yapınca ezeli rakipleri de yatırım yapma gereği hissettiler ve onlarda başarılar kazandılar. Aziz yıldırım ın bunca sene yıkılamamasının nedeni budur. Türk sporu için zarar etmesine rağmen inanılmaz yatırımlarda bulunmuştur. Ama yanlışları da olmuştur. Futbol da ne zamanki istikrar yakalayacak gibi olduk hep A.yıldırım mudahele etti ve takımı adeta frenledi. En bariz örneği E.Yanal lı ve İ. kartal lı kadroların aynı ama futbollarının bambaşka oluşudur. Sırf ersun hocaya FB olmadan sen bi hiçsin mesajı vermek adına yaptı bunu. Bu gibi yaptıklarını da son derece yanlış buluyoruz. Vay anasını nerden nereye bağlamışım olayı her zaman ziyaret etmiyorum sayfanızı hatta ilkkez affınıza sığınaraktan iyi forumlar diliyorum arkadaşlar..

    Sampiyonluk kutlamasinin dillerden dusmeyecegi konusu disinda soylediklerinizin altina imzami atarim. Ya gecen seneki yada gecen seneden onceki fener sampiyonlugunda 1 ay sonra fbtvde halen sampiyonluk kutlamasi videolari donuyordu bu yuzden yeni sezona kadar devam ederdi dedim hocam. Diger konularda aynen katiliyorum.

    Evet orası doğru bazen beni bile sıkıyo o yayınlar ısıtıp ısıtıp koyuyolar ama yayın bulamadıklarından bence o daha çok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Musketeer.


    quote:

    Orijinalden alıntı: mertua35_35

    Formalar store'lara gitmiş midir ? Birde yakından bakmak lazım.

    Maç forması ile Futbolcu forması arasında da fark var. Fotoğraflardaki formalar satışa çıkmayacak onlar maç forması ve kesimleri farklı. Omuzları ve yan bölümlerindeki detaylar Futbolcu forması olarak satılanlardan farklı. Görmek giyip denemek şart yani kısacası :) Burakta, Poldide durduğu gibi durmaz :)

    Göbek yoksa gayet güzel durur hocam
  • Artık klübe destek olma zamanı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LorneMalvo

    Haber doğru. Burak antrenmanda bencillik yapınca Podolski tepki gösteriyor.

    Haber yalanlandı Podolski tarafından. Tekrar ediyorum Şu belli başlı haber sitelerini inanmayın. Yıllardır hep aynı şeyi yapıyorlar sonuc şampiyon GALATASARAY.
  • Haberi yapan gazetenin ismi ' AMK'
    Tartışmaya gerek yok yani 😁

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak biraz aklı varsa podolski ye bulaşmaz taraftar direk biletini keser çünkü. Selçuk kardeşiyle birlikte yol alırlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem Sneijder hem de Podolski basına yalan ve saçma haberlerden ayrı ayrı ayar verdi. Bakalım yanlı medya daha ne kadar bunu sürdürmeye devam edecek..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaLkenAuGe kullanıcısına yanıt
    Podolski yalanlasın, ben gördüğüme inanırım.

    http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=985723
  • 
Sayfa: önceki 11841185118611871188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.